FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nego dje su nam ti juniori koji se prizivaju dvije godine da ce donijet prosperitet...
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Manijaci dosli u bas velikom broju..35 kombija, tu negdje. Maksimalno korektni, disciplinovani, bez ikakve frke. Dosli momci, odradili svoje i otisli. Svaka cast. Željo dosta los. Uvijek imas to ime koje je u startu prednost u odnosu na protivnika, koliko god da je Zeljo los. Ali jedna od ekipa koja je najmanje pokazala u PD (ne mora nista znaciti, cisto danas je tako bilo). Nazif i Tomo su se ljudski pozdravili poslije tekme (ne sjecam se grljenja ali taj nivo pozdrava) tako da mi ne izgleda da su u losim ili nekim problematicnim relacijama (koliko sam shvatio, to se insinuira ovdje kroz komentare). Sretno momci u nastavku sezone.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
A **** rajuSudoHusika je napisao/la: ↑07 nov 2021, 18:41Došao sam samo da napišem 2 stvari:
1. ODLAZI NAZIFE **** LAŽOVSKA!! Je li treba da nas ugasiš da bi otišao u usta te **** indolentna?
2. MANIJACI - naklon do poda za sve što radite za klub ove godine. Vi, 10 praznih mjesta pa onda svi ostali.

Sad ćemo na zimu prodati Nedima Mekića, il Vrhovca i uzeti 150.000 eura, to je sve što znamo. A izganjati upotrebnu dozvolu za istok, to rentati nekom tržnom centru i uzmati 20.000 KM, mjesečno je naučna fantastika. Može se napravit i idejni projekat za pomoćni, pa ponuditi investitorima izgradnju poslovno stambenog prostora, da Željo odmah dobije neke ozbiljnije pare sad, a po izgradnji da ima u vlasništvu cca. 40-60% u izgradjenom objektu....ali
Manijaci, najjači ste u BiH.
Manijaci, najjači ste u BiH.
-
- Kontakt:
Visina ograde 1m, kamerman Moja tv u sred kopa..sta ti je povjerenje..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Ovaj Zeljo je igracki i trenerski ubjedljivo najlosiji u zadnjih 20+ godina tako da te ne treba cuditi to sto smo i danas bili losi. Vecina igraca nije ni za federalne lige..Grad je nas DS je napisao/la: ↑07 nov 2021, 19:40Manijaci dosli u bas velikom broju..35 kombija, tu negdje. Maksimalno korektni, disciplinovani, bez ikakve frke. Dosli momci, odradili svoje i otisli. Svaka cast. Željo dosta los. Uvijek imas to ime koje je u startu prednost u odnosu na protivnika, koliko god da je Zeljo los. Ali jedna od ekipa koja je najmanje pokazala u PD (ne mora nista znaciti, cisto danas je tako bilo). Nazif i Tomo su se ljudski pozdravili poslije tekme (ne sjecam se grljenja ali taj nivo pozdrava) tako da mi ne izgleda da su u losim ili nekim problematicnim relacijama (koliko sam shvatio, to se insinuira ovdje kroz komentare). Sretno momci u nastavku sezone.
Pogresno si shvatio to za Nazifa i Tomu. Nisu oni u losim odnosima, oni jedan drugom puse qrac i lazu zajedno navijace. To su dvije ogromne ublehe, jedan laze navijace u vezi finansija kluba, a drugi laze da je fudbalski trener..
Sta se desava kod vas u Rudaru? Negdje sam procitao da je i kod vas losa finansijska situacija i da vas napustaju glavni igraci, ima li istine u tome? Cak su se neki igraci poput Santosa povezivali sa Zeljom?
Neka kažu da ne mogu i odu, pa da dođe ko može. Možda je glupo praviti paralelu, ali jarane svi su fudbalski klubovi u dugovima, što domaći, što regionalno, što globalno, ali samo kod nas igrači plaćaju cijenu. Da stvar bude gora to postaje uobičajena praksa. Plate moraju biti isplaćivane i to svi zaduženi klubovi znaju, samo mi kontamo da će igrači igrati bez plate. Pa evo nas, koji volimo želju, donekle bi trpili, ali postoji granica. Pa šta onda možemo očekivati od boje ili blaževića, koji dvije godine igraju tako. Ne možeš od njih i takvih ništa tražiti, Ivković da je pametan, prvi mjesec kad izostane plata ili ostane dugovanje prema igračima, treba izaći u javnost, ako se već sa upravom ne može dogovoriti.
Hoće li iko od novinara probati doći do uprave, pitati za plate. Tolike pres konferencije, a niko da pita. Jel moguće..
Danas se nije moglo bolje ni očekivati kada smo vidjeli sastav. Jedini koji mogu dobiti neku prolaznu ocjenu ove polusezone su Mekić i donekle Vrhovac. Ova djeca koju smo kovali u zvijezde Gasal, Beća, Drina, Muftić, Subašić i nešto očekivali od njih su toliko očajni da bi u ozbiljnijoj ekipi samo popunjavali broj igrača na treningu.
🅑🅡🅐🅥🅞 🅜🅐🅝🅘🅙🅐🅒🅘
🅑🅡🅐🅥🅞 🅜🅐🅝🅘🅙🅐🅒🅘

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Gasal je dobar igrac, ima lijepe pokrete i dobro je tehnicki potkovan igrac. I danas je pokazao da moze igrati u prvoj postavi, ne znam ni ko ce ga zamijeniti.Maxi je napisao/la: ↑07 nov 2021, 20:11Danas se nije moglo bolje ni očekivati kada smo vidjeli sastav. Jedini koji mogu dobiti neku prolaznu ocjenu ove polusezone su Mekić i donekle Vrhovac. Ova djeca koju smo kovali u zvijezde Gasal, Beća, Drina, Muftić, Subašić i nešto očekivali od njih su toliko očajni da bi u ozbiljnijoj ekipi samo popunjavali broj igrača na treningu.
🅑🅡🅐🅥🅞 🅜🅐🅝🅘🅙🅐🅒🅘![]()
Ne pravite se budale i sami znate da smo ove godine igracki odnosno finansijski veoma losi.
Ivkovic je dobar trener i govori realno, ne razumijem sta zelite da izvuce iz ove ekipe.
Izvlaci maksimalno i podrska upravi i predsjedniku. Ne razumijem zasto zelite promjene predsjednika i uprave kada lose krene.
Onda bi se uprava i predsjednik smijenjivali kada neko ne pobijedi tri utakmice.
Mujkic je napisao/la: ↑07 nov 2021, 20:33Gasal je dobar igrac, ima lijepe pokrete i dobro je tehnicki potkovan igrac. I danas je pokazao da moze igrati u prvoj postavi, ne znam ni ko ce ga zamijeniti.Maxi je napisao/la: ↑07 nov 2021, 20:11Danas se nije moglo bolje ni očekivati kada smo vidjeli sastav. Jedini koji mogu dobiti neku prolaznu ocjenu ove polusezone su Mekić i donekle Vrhovac. Ova djeca koju smo kovali u zvijezde Gasal, Beća, Drina, Muftić, Subašić i nešto očekivali od njih su toliko očajni da bi u ozbiljnijoj ekipi samo popunjavali broj igrača na treningu.
🅑🅡🅐🅥🅞 🅜🅐🅝🅘🅙🅐🅒🅘![]()
Ne pravite se budale i sami znate da smo ove godine igracki odnosno finansijski veoma losi.
Ivkovic je dobar trener i govori realno, ne razumijem sta zelite da izvuce iz ove ekipe.
Izvlaci maksimalno i podrska upravi i predsjedniku. Ne razumijem zasto zelite promjene predsjednika i uprave kada lose krene.
Onda bi se uprava i predsjednik smijenjivali kada neko ne pobijedi tri utakmice.

gasi mješalicu motaj kablove nema smisla ovo vise zadnji put kad smo uzeli titulu u ovom jadu od lige djeca rodjena te godine sad idu u treci osnovne
pun mi kofer nekog iscekivanja da se pojavi neki spasilac a sve ubleha do ublehe gasi da se ne sramotimo vise
U tom periodu Zrinjski je bio četiri puta prvak, a vjerovatno će i ove sezone pa ti toplo preporučujem da pređeš navijati za njih a mi kojima još nije pun kofer i dalje ostajemo uz Želju pa makar igrali sramotno kao u zadnje vrijeme.Robust je napisao/la: ↑07 nov 2021, 20:39Mujkic je napisao/la: ↑07 nov 2021, 20:33Gasal je dobar igrac, ima lijepe pokrete i dobro je tehnicki potkovan igrac. I danas je pokazao da moze igrati u prvoj postavi, ne znam ni ko ce ga zamijeniti.Maxi je napisao/la: ↑07 nov 2021, 20:11Danas se nije moglo bolje ni očekivati kada smo vidjeli sastav. Jedini koji mogu dobiti neku prolaznu ocjenu ove polusezone su Mekić i donekle Vrhovac. Ova djeca koju smo kovali u zvijezde Gasal, Beća, Drina, Muftić, Subašić i nešto očekivali od njih su toliko očajni da bi u ozbiljnijoj ekipi samo popunjavali broj igrača na treningu.
🅑🅡🅐🅥🅞 🅜🅐🅝🅘🅙🅐🅒🅘![]()
gasi mješalicu motaj kablove nema smisla ovo vise zadnji put kad smo uzeli titulu u ovom jadu od lige djeca rodjena te godine sad idu u treci osnovne
pun mi kofer nekog iscekivanja da se pojavi neki spasilac a sve ubleha do ublehe gasi da se ne sramotimo vise
Manijaci, to jest navijaci generalno zasad drže da titanik ne potone. Situacija je kriticna. Tri pobjede na Grbavici su izvucene od strane navijaca, utakmice koje su trebale biti remiji ili porazi. Podrska sa svih tribina je nekako izgurala te pobjede. Dokad ce sve to trajati vidjecemo.

Oni poluamateri koji trenutno nose dres Želje ne zaslužuju ovakve navijace.

Oni poluamateri koji trenutno nose dres Želje ne zaslužuju ovakve navijace.
pa to zadovoljavanje sa prosjecnoscu u ovoj kukuruz ligi nas je dovela do ovoga guraj sve pod tepih i misli izaci ce na dobro. Fudbal nije heklanje pa da ti prosječnost moze proci a mi smo u najgoroj ligi evrope predmet ismijavanja i siljenja raznih sela skoro pa deceniju mi budale cemo ovo pratiti al i nas je sve manje jer niko ne zeli da prati ovo brukanje iz godine u godinuValter je napisao/la: ↑07 nov 2021, 20:49U tom periodu Zrinjski je bio četiri puta prvak, a vjerovatno će i ove sezone pa ti toplo preporučujem da pređeš navijati za njih a mi kojima još nije pun kofer i dalje ostajemo uz Želju pa makar igrali sramotno kao u zadnje vrijeme.Robust je napisao/la: ↑07 nov 2021, 20:39Mujkic je napisao/la: ↑07 nov 2021, 20:33
Gasal je dobar igrac, ima lijepe pokrete i dobro je tehnicki potkovan igrac. I danas je pokazao da moze igrati u prvoj postavi, ne znam ni ko ce ga zamijeniti.
Mene veterana plavog stid Manijaka tj zao mi je sto nemogu da uzivaju za ono sto bodre.Zeljo i Manijaci ponosim se na vas a igraci i trener i uprava nezasluzujete ovakve navijace.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Manijaci Željini!
Opet kazem dok nije kasno Mulalica na klupu!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Prema stručnjacima nije nam potreban trener kod kojeg igrači ostavljaju kosti na terenu bolje je ovako 

mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Hrasno15, Mamba21 i 58 gostiju.