FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 181

Victor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Victor » 07 nov 2021, 19:40

Nego dje su nam ti juniori koji se prizivaju dvije godine da ce donijet prosperitet...
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 07 nov 2021, 19:40

Manijaci dosli u bas velikom broju..35 kombija, tu negdje. Maksimalno korektni, disciplinovani, bez ikakve frke. Dosli momci, odradili svoje i otisli. Svaka cast. Željo dosta los. Uvijek imas to ime koje je u startu prednost u odnosu na protivnika, koliko god da je Zeljo los. Ali jedna od ekipa koja je najmanje pokazala u PD (ne mora nista znaciti, cisto danas je tako bilo). Nazif i Tomo su se ljudski pozdravili poslije tekme (ne sjecam se grljenja ali taj nivo pozdrava) tako da mi ne izgleda da su u losim ili nekim problematicnim relacijama (koliko sam shvatio, to se insinuira ovdje kroz komentare). Sretno momci u nastavku sezone.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 07 nov 2021, 19:41

SudoHusika je napisao/la:
07 nov 2021, 18:41
Došao sam samo da napišem 2 stvari:

1. ODLAZI NAZIFE **** LAŽOVSKA!! Je li treba da nas ugasiš da bi otišao u usta te **** indolentna?

2. MANIJACI - naklon do poda za sve što radite za klub ove godine. Vi, 10 praznih mjesta pa onda svi ostali.
A **** raju :roll: hajde nemoj **** vrati se **** ovaj portal Tu smo radi Zelje

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 07 nov 2021, 19:43

Sad ćemo na zimu prodati Nedima Mekića, il Vrhovca i uzeti 150.000 eura, to je sve što znamo. A izganjati upotrebnu dozvolu za istok, to rentati nekom tržnom centru i uzmati 20.000 KM, mjesečno je naučna fantastika. Može se napravit i idejni projekat za pomoćni, pa ponuditi investitorima izgradnju poslovno stambenog prostora, da Željo odmah dobije neke ozbiljnije pare sad, a po izgradnji da ima u vlasništvu cca. 40-60% u izgradjenom objektu....ali
Manijaci, najjači ste u BiH.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 07 nov 2021, 19:44

Institucija!
slika

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 07 nov 2021, 19:47

Admir74 je napisao/la:
07 nov 2021, 19:44
Institucija!
slika
U ovom svemu najtuznije mi je sto nikad nismo imali slozniju I organizovaniju ekipu na tribinama .Za informaciju vodimo u Futsalu 1 -0 igramo u Gorazdu

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 07 nov 2021, 19:51

Visina ograde 1m, kamerman Moja tv u sred kopa..sta ti je povjerenje..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 07 nov 2021, 20:00

Grad je nas DS je napisao/la:
07 nov 2021, 19:40
Manijaci dosli u bas velikom broju..35 kombija, tu negdje. Maksimalno korektni, disciplinovani, bez ikakve frke. Dosli momci, odradili svoje i otisli. Svaka cast. Željo dosta los. Uvijek imas to ime koje je u startu prednost u odnosu na protivnika, koliko god da je Zeljo los. Ali jedna od ekipa koja je najmanje pokazala u PD (ne mora nista znaciti, cisto danas je tako bilo). Nazif i Tomo su se ljudski pozdravili poslije tekme (ne sjecam se grljenja ali taj nivo pozdrava) tako da mi ne izgleda da su u losim ili nekim problematicnim relacijama (koliko sam shvatio, to se insinuira ovdje kroz komentare). Sretno momci u nastavku sezone.
Ovaj Zeljo je igracki i trenerski ubjedljivo najlosiji u zadnjih 20+ godina tako da te ne treba cuditi to sto smo i danas bili losi. Vecina igraca nije ni za federalne lige..

Pogresno si shvatio to za Nazifa i Tomu. Nisu oni u losim odnosima, oni jedan drugom puse qrac i lazu zajedno navijace. To su dvije ogromne ublehe, jedan laze navijace u vezi finansija kluba, a drugi laze da je fudbalski trener..

Sta se desava kod vas u Rudaru? Negdje sam procitao da je i kod vas losa finansijska situacija i da vas napustaju glavni igraci, ima li istine u tome? Cak su se neki igraci poput Santosa povezivali sa Zeljom?

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 07 nov 2021, 20:09

MojaMalenkost je napisao/la:
07 nov 2021, 15:12
Kova991 je napisao/la:
07 nov 2021, 15:09

Sad navijači, ako je moguće, trebaju praviti pritisak na upravu. Neka se sastaju svaki dan dok se ne iznađe rješenje, tj. da se plate isplate, pa tek onda nešto od igrača ili trenera tražiti.
Ne mogu te nesposobne ublehe nista rijesiti..
Neka kažu da ne mogu i odu, pa da dođe ko može. Možda je glupo praviti paralelu, ali jarane svi su fudbalski klubovi u dugovima, što domaći, što regionalno, što globalno, ali samo kod nas igrači plaćaju cijenu. Da stvar bude gora to postaje uobičajena praksa. Plate moraju biti isplaćivane i to svi zaduženi klubovi znaju, samo mi kontamo da će igrači igrati bez plate. Pa evo nas, koji volimo želju, donekle bi trpili, ali postoji granica. Pa šta onda možemo očekivati od boje ili blaževića, koji dvije godine igraju tako. Ne možeš od njih i takvih ništa tražiti, Ivković da je pametan, prvi mjesec kad izostane plata ili ostane dugovanje prema igračima, treba izaći u javnost, ako se već sa upravom ne može dogovoriti.

Hoće li iko od novinara probati doći do uprave, pitati za plate. Tolike pres konferencije, a niko da pita. Jel moguće..

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 07 nov 2021, 20:11

Danas se nije moglo bolje ni očekivati kada smo vidjeli sastav. Jedini koji mogu dobiti neku prolaznu ocjenu ove polusezone su Mekić i donekle Vrhovac. Ova djeca koju smo kovali u zvijezde Gasal, Beća, Drina, Muftić, Subašić i nešto očekivali od njih su toliko očajni da bi u ozbiljnijoj ekipi samo popunjavali broj igrača na treningu.

🅑🅡🅐🅥🅞 🅜🅐🅝🅘🅙🅐🅒🅘 :salut:
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 07 nov 2021, 20:33

Maxi je napisao/la:
07 nov 2021, 20:11
Danas se nije moglo bolje ni očekivati kada smo vidjeli sastav. Jedini koji mogu dobiti neku prolaznu ocjenu ove polusezone su Mekić i donekle Vrhovac. Ova djeca koju smo kovali u zvijezde Gasal, Beća, Drina, Muftić, Subašić i nešto očekivali od njih su toliko očajni da bi u ozbiljnijoj ekipi samo popunjavali broj igrača na treningu.

Gasal je dobar igrac, ima lijepe pokrete i dobro je tehnicki potkovan igrac. I danas je pokazao da moze igrati u prvoj postavi, ne znam ni ko ce ga zamijeniti.
Ne pravite se budale i sami znate da smo ove godine igracki odnosno finansijski veoma losi.
Ivkovic je dobar trener i govori realno, ne razumijem sta zelite da izvuce iz ove ekipe.
Izvlaci maksimalno i podrska upravi i predsjedniku. Ne razumijem zasto zelite promjene predsjednika i uprave kada lose krene.
Onda bi se uprava i predsjednik smijenjivali kada neko ne pobijedi tri utakmice.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 nov 2021, 20:39

Mujkic je napisao/la:
07 nov 2021, 20:33
Maxi je napisao/la:

Gasal je dobar igrac, ima lijepe pokrete i dobro je tehnicki potkovan igrac. I danas je pokazao da moze igrati u prvoj postavi, ne znam ni ko ce ga zamijeniti.
Ne pravite se budale i sami znate da smo ove godine igracki odnosno finansijski veoma losi.
Ivkovic je dobar trener i govori realno, ne razumijem sta zelite da izvuce iz ove ekipe.
Izvlaci maksimalno i podrska upravi i predsjedniku. Ne razumijem zasto zelite promjene predsjednika i uprave kada lose krene.
Onda bi se uprava i predsjednik smijenjivali kada neko ne pobijedi tri utakmice.

slika

gasi mješalicu motaj kablove nema smisla ovo vise zadnji put kad smo uzeli titulu u ovom jadu od lige djeca rodjena te godine sad idu u treci osnovne 😅😅😅

pun mi kofer nekog iscekivanja da se pojavi neki spasilac a sve ubleha do ublehe gasi da se ne sramotimo vise

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 07 nov 2021, 20:49

Robust je napisao/la:
07 nov 2021, 20:39
Mujkic je napisao/la:
Maxi je napisao/la:

slika

gasi mješalicu motaj kablove nema smisla ovo vise zadnji put kad smo uzeli titulu u ovom jadu od lige djeca rodjena te godine sad idu u treci osnovne 😅😅😅

pun mi kofer nekog iscekivanja da se pojavi neki spasilac a sve ubleha do ublehe gasi da se ne sramotimo vise
U tom periodu Zrinjski je bio četiri puta prvak, a vjerovatno će i ove sezone pa ti toplo preporučujem da pređeš navijati za njih a mi kojima još nije pun kofer i dalje ostajemo uz Želju pa makar igrali sramotno kao u zadnje vrijeme.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 nov 2021, 20:57

Manijaci, to jest navijaci generalno zasad drže da titanik ne potone. Situacija je kriticna. Tri pobjede na Grbavici su izvucene od strane navijaca, utakmice koje su trebale biti remiji ili porazi. Podrska sa svih tribina je nekako izgurala te pobjede. Dokad ce sve to trajati vidjecemo.

slika
:clap: :clap:

Oni poluamateri koji trenutno nose dres Želje ne zaslužuju ovakve navijace.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 nov 2021, 21:14

Valter je napisao/la:
07 nov 2021, 20:49
Robust je napisao/la:
07 nov 2021, 20:39
Mujkic je napisao/la:

slika

U tom periodu Zrinjski je bio četiri puta prvak, a vjerovatno će i ove sezone pa ti toplo preporučujem da pređeš navijati za njih a mi kojima još nije pun kofer i dalje ostajemo uz Želju pa makar igrali sramotno kao u zadnje vrijeme.
pa to zadovoljavanje sa prosjecnoscu u ovoj kukuruz ligi nas je dovela do ovoga guraj sve pod tepih i misli izaci ce na dobro. Fudbal nije heklanje pa da ti prosječnost moze proci a mi smo u najgoroj ligi evrope predmet ismijavanja i siljenja raznih sela skoro pa deceniju mi budale cemo ovo pratiti al i nas je sve manje jer niko ne zeli da prati ovo brukanje iz godine u godinu

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 nov 2021, 21:40

Mene veterana plavog stid Manijaka tj zao mi je sto nemogu da uzivaju za ono sto bodre.Zeljo i Manijaci ponosim se na vas a igraci i trener i uprava nezasluzujete ovakve navijace.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 07 nov 2021, 23:15

Manijaci Željini!

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 07 nov 2021, 23:22

Opet kazem dok nije kasno Mulalica na klupu!

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 07 nov 2021, 23:30

Zeljo21 je napisao/la:
07 nov 2021, 23:22
Opet kazem dok nije kasno Mulalica na klupu!
Ginemo brate i bez Mulalića.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 nov 2021, 23:37

Prema stručnjacima nije nam potreban trener kod kojeg igrači ostavljaju kosti na terenu bolje je ovako :yawn:
mosa lošmi stićko tit-ula!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Hrasno15, Mamba21 i 58 gostiju.