FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- schweinsteiger
- Kontakt:
- Unforgotten
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Mrzim penale...
Nadam se da ćemo proći
Nadam se da ćemo proći
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Unforgotten
- Kontakt:
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Prolaaaaaaaz
Prolaaaaaaaz
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
- L' Imperator
- Kontakt:
- Interista di cuore
- Kontakt:
Imali smo vise srece na penalima,al realno nismo zasluzili prolazak...kakogod drago mi je da smo prosli i tako ostali na sva tri fronta,steta samo sto smo morali igrat produzetke jer su igraci dosta umorni od ovog prejebenog ritma srijeda subota...
FORZA INTER !
FORZA INTER !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Prodjose na kraju, trosim dragocjene megabajte ne bih li vidio kako ispadaju, al' taj film ne odgledah veceras, nazalost.schweinsteiger je napisao/la:Hajde ba momci,hocete vise primit ovaj gol
tekma je bila ocajna, interu se ozljedio stankovic i cordoba.....nema te na klupi ofanzivnog veznog, poslje ove maratonske bitke, tesko vama s Palermom 
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma ima Coutinho al je nespreman jos uvijek,protiv Palerma bi trebo dobit sansu...bilo bi s Palermo tesko svakako,al ovako ce bit jos jbenije.
i da,Ranocchia je zvijer !
i da,Ranocchia je zvijer !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
yawn, nije interesantno gledati kad znaš rezultat unaprijedtony-mortale je napisao/la: i jedni i drugi s najjačim sastavom, ovo se mora pogledati, očekujem nerješeno![]()
inače treći trener kod kojeg se santon nemože izboriti za prvih 11, izgleda da je do njegovok kvaliteta ipak
loša utakmica, malo šansi, na kraju lavezzi riješio pitanje pobjednika jer su svi ostali bili precizni s kreča, sutra se zna zadnji polufinalista poslije utakmice juve-roma
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
a neces ga ni gledati u skorije vreme,naprotiv,gledat ces kako ispada i tvoj bayoribery je napisao/la:Prodjose na kraju, trosim dragocjene megabajte ne bih li vidio kako ispadaju, al' taj film ne odgledah veceras, nazalost.schweinsteiger je napisao/la:Hajde ba momci,hocete vise primit ovaj gol![]()
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Interu podhitno treba dobrog napadača,još jednog veznjaka pored Snijdera 'koji zna lopte' i onda će biti medju tri u Evropi.Ovako nista od toga !
eto ga magarci su OUT
eh tko je sada u kupu na redu...nije valjda ovaj klub iz prljavijeg dijela milana, jer njih bi volio u finalu da mlatnemo 
- Interista di cuore
- Kontakt:
idemo na pobjednika Juve - Roma...
Pazzini ce bit nas novi napadac,to je sad vec izvjesno...nadam se da ce to Branca rijesit sto prije
Pazzini ce bit nas novi napadac,to je sad vec izvjesno...nadam se da ce to Branca rijesit sto prije
- schweinsteiger
- Kontakt:
ribery je napisao/la:Prodjose na kraju, trosim dragocjene megabajte ne bih li vidio kako ispadaju, al' taj film ne odgledah veceras, nazalost.schweinsteiger je napisao/la:Hajde ba momci,hocete vise primit ovaj gol![]()
Ja sam ih trosio samo na drugo poluvrijeme,ali 120 minuta igrali i samo jedan šut u okvir gola,onaj italijanski hardcore nogomet.I opet prodjose :
#miasanmia
Cuj Pazzini? Samo dovode te 'krute' napadace.Imamo vec Milita koji je taj tip.Ne u potpunosti ali slican.I sad kad ovaj dodje.Ne mogu igrat on , Eto i Milito.I eto ti problema.Jedan mora na klupu.Biabianya , Pandeva i Muntarija treba podhitno otjerat.Veze nemaju.I ne znam koji je vrag ovom Morattiju.Prije je dovodio svjetske igrace u Inter.I to kad nisu nista osvajali,kad je novac samo odlazio a nikako dolazio.Sjetite se samo Ronalda,Bergampa,Djorkaefa,Roberta Carlosa,Vierija,Crespa,Blanca,Seedorfa,Pirla,Adriana.Imali smo ekipu ciji ih je 6 igraca moglo igrat u sastavu Svijeta.Pojacanja su nam Biabiany,Ranochia,PAndev,Coutinho ccc
Pomesao si nas sa Splicanima ili sa Chievom.Huska je napisao/la:eto ga magarci su OUTeh tko je sada u kupu na redu...nije valjda ovaj klub iz prljavijeg dijela milana, jer njih bi volio u finalu da mlatnemo
Danas ste imali srece i vetar u ledja od strane sudija.
I ja bih voleo da vas sretne Milan, jer ce vas (ovakve kakvi ste) ugaziti za sve pare.
sta niste vi magarciMaGiCa je napisao/la:Pomesao si nas sa Splicanima ili sa Chievom.Huska je napisao/la:eto ga magarci su OUTeh tko je sada u kupu na redu...nije valjda ovaj klub iz prljavijeg dijela milana, jer njih bi volio u finalu da mlatnemo
Danas ste imali srece i vetar u ledja od strane sudija.
I ja bih voleo da vas sretne Milan, jer ce vas (ovakve kakvi ste) ugaziti za sve pare.
ja sam onda nesto pobrko, a sta ste onda
Inter uvijek ima vjetar u ledja od strane sudija, tako da to nije nista novo...bas kao i ne sudjen cist penal protiv Udinesea na Cambiassu, ali ajde ne ide na stetu Interovog protivnika, pa nikome nije ni zanimljivo...
a to da ce nas milan ugazit to cemo tek da vidimo, jer utakmica se igra u maju, a do maja ko ziv ko mrtav...i naravno ako uopste budemo u finalu
Sinoć preteška utakmica koja je na kraju završila u našu korist.Drago mi je da nastavljamo borbu na sva tri fronta iako meni ovaj kup nikad nije bio posebno važan.
Bitno je da nismo primili gol jer je Napoli odlična napadačka ekipa i u tom segmentu sam poprilično zadovoljan.Na igru nemam zamjerki jer je ovo sedma utakmica u 20 dana tako da se sinoć igralo koliko se moglo i trebalo.Ranocchia sinoć odličan i predstavljaće pravo pojačanje.
Pazzo, čekamo te....
Bitno je da nismo primili gol jer je Napoli odlična napadačka ekipa i u tom segmentu sam poprilično zadovoljan.Na igru nemam zamjerki jer je ovo sedma utakmica u 20 dana tako da se sinoć igralo koliko se moglo i trebalo.Ranocchia sinoć odličan i predstavljaće pravo pojačanje.
Pazzo, čekamo te....
Jedan od nadimaka jeste "magarci", no to je bilo pre II svetskog rata. Nadimak je "Partenopei" ili samo Napolitanci. A na grbu Napulja se nalazi konj, a ne magarac.Huska je napisao/la:MaGiCa je napisao/la: sta niste vi magarci![]()
ja sam onda nesto pobrko, a sta ste onda![]()
Inter uvijek ima vjetar u ledja od strane sudija, tako da to nije nista novo...bas kao i ne sudjen cist penal protiv Udinesea na Cambiassu, ali ajde ne ide na stetu Interovog protivnika, pa nikome nije ni zanimljivo...
a to da ce nas milan ugazit to cemo tek da vidimo, jer utakmica se igra u maju, a do maja ko ziv ko mrtav...i naravno ako uopste budemo u finalu
To sto Interu nije sviran penal u Udinama, ne menja cinjenicu da je juce bilo navlacenja za vas. Ali to nije razlog eliminacije kao sto sam vec objasnio, vec trulost talijanskog sudskog miljea koji skoro po pravilu sakati manje klubove.
Slazem se za ovo u vezi Milana i Intera i finalnog meca u maju.
[quote="MaGiCa"]
To sto Interu nije sviran penal u Udinama, ne menja cinjenicu da je juce bilo navlacenja za vas. Ali to nije razlog eliminacije kao sto sam vec objasnio, vec trulost talijanskog sudskog miljea koji skoro po pravilu sakati manje klubove.quote]
Ne razumijem šta ste to toliko osakaćeni??
To sto Interu nije sviran penal u Udinama, ne menja cinjenicu da je juce bilo navlacenja za vas. Ali to nije razlog eliminacije kao sto sam vec objasnio, vec trulost talijanskog sudskog miljea koji skoro po pravilu sakati manje klubove.quote]
Ne razumijem šta ste to toliko osakaćeni??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.