NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

samoposteno
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la samoposteno » 07 nov 2021, 17:10

Nebitno u kojem je periodu bio bitno je da trenutno nemamo para za njega a iz ljubavi nece doc svi oni vole Celik Pavic Salcinovic Dilaver Dedic ali kako ga vole samo kroz pare jer su pokazali kroz to sto su potpisivali ugovore sa klubom koji su van svake pameti u bilo kojem klubu premijer lige ali ne oni su potpisivali i kao poslje nesto oprastali dugove kad se sve saznalo....mozda je zalosno ali malo mi imamo legendi koji se nisu okoristili o klub

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 nov 2021, 17:23

samoposteno je napisao/la:
07 nov 2021, 17:10
Nebitno u kojem je periodu bio bitno je da trenutno nemamo para za njega a iz ljubavi nece doc svi oni vole Celik Pavic Salcinovic Dilaver Dedic ali kako ga vole samo kroz pare jer su pokazali kroz to sto su potpisivali ugovore sa klubom koji su van svake pameti u bilo kojem klubu premijer lige ali ne oni su potpisivali i kao poslje nesto oprastali dugove kad se sve saznalo....mozda je zalosno ali malo mi imamo legendi koji se nisu okoristili o klub
Citajuci ovo sjetih se nesto Nermina Sabica :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 nov 2021, 17:26

Celicni je napisao/la:
07 nov 2021, 16:23
BatistutA19 je napisao/la:
07 nov 2021, 16:05
Celicni je napisao/la:
07 nov 2021, 15:48
I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic ! Lagano dogovoriti s njim sve, tece mu čelik u venama.
Ne moze bolan Pavic kad je stranac ,opet sa tribina da vodi,njeg jedino kad se sve poslozi i kad se krene na PL I dat mu ugovor 5 god.
Kakve veze ima hoce li sa tribine voditi za vrijeme utakmice ?Vodio je u Premier ligi sa tribine pa smo ga samo zvali da nas vadi. To ti nije mjerilo, ne pravi se ekipa za vrijeme utakmice,jos na stadionima gdje ni nema ekipe bukvalno na terenu ali kazem to ti nike mjerilo, ovde govorimo o proizvodnji i spremanju igraca, gdje ce svi imati respekt od nurkovica isakovica do onog najmlađeg moj bati.Treba covjeka na vrijeme dovest dok smo i mi u fazi restarta, da upozna gdje smo sta smo od uprave do igraca.A sa njim bi se najlakse dogovorili, bolje nego od pojedini zeničana zbog kojih ne mozemo ni doc sebi.
Ma daj nemoj zezat drug pravis klub iz temelja i da je pravi i kreces iz zadnje lige i slaze se kocka po kocku e sad sto nas malo nervira rezultati igraci i to je slaganje kockica..Sad se vratit 10 god unazad i da nemas trenera na klupi je po meni cirkus a naravno da sam za Pavica broj 1 cim se sve poslozi .Sad i nemas neki izbor zenicki Pavle,Paskalj,Kopic,Hukic,Brkic,Duvnjak i nema vise.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 07 nov 2021, 17:28

redbull93 je napisao/la:
07 nov 2021, 17:23
samoposteno je napisao/la:
07 nov 2021, 17:10
Citajuci ovo sjetih se nesto Nermina Sabica :mrgreen:
Ili Bolica i njegove izjave nije jos vrijeme da se ukljuci u klub i nakon 20 godina kupi 10 karti i slika ih a dole komentari to legendo :D jedan pise da su svi kralju ko ti nebi nam ravnih bilo a ne zna da su svi kao on Celik bi davno na prasnicama bio

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 07 nov 2021, 17:50

Budite realni malo, Pavle treba voditi ovaj tim sljedecu sezonu uvest nas u federalnu pruzit mu ruku i pitat sta zeli da bude u klubu ili da ostane pomocnik Pavicu i vodi jos npr pionire ili kadete. Imam ekipu koja nije losa na proljece cemo biti duplo bolji
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 nov 2021, 18:06

dinodino2019 je napisao/la:
07 nov 2021, 17:50
Budite realni malo, Pavle treba voditi ovaj tim sljedecu sezonu uvest nas u federalnu pruzit mu ruku i pitat sta zeli da bude u klubu ili da ostane pomocnik Pavicu i vodi jos npr pionire ili kadete. Imam ekipu koja nije losa na proljece cemo biti duplo bolji
Bravo za komentar :thumbup:
Mislim da ove sezone uopšte ne treba razmišljat o 1. FBiH, dosta ona košta i ne možeš tamo igrat za sitniš... Bolje je još jednu sezonu ovdje, poravnat račune i uletit spreman u Federalnu.

Kad uđemo u Federalnu ako račun bude odblokiran dovest Pavića, a Pavletu se zahvalit i dat mu da bira funkciju u klubu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 nov 2021, 18:15

Ova sezona je svakako warmup za sljedecu. Bice jos kikseva i losih rezultata. Kad god se to desi, podsjetimo se sta nam je cilj ove sezone. Ja sam zadovoljan, ostaje zal za kojim bodom, ali glavu gore i boriti se do kraja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 nov 2021, 18:23

Marsal je napisao/la:
07 nov 2021, 18:06
Mislim da ove sezone uopšte ne treba razmišljat o 1. FBiH, dosta ona košta i ne možeš tamo igrat za sitniš... Bolje je još jednu sezonu ovdje, poravnat račune i uletit spreman u Federalnu.

Kad uđemo u Federalnu ako račun bude odblokiran dovest Pavića, a Pavletu se zahvalit i dat mu da bira funkciju u klubu.
Svi znamo da je ova sezona izgubljena i da necemo ici u Federalnu ligu, to nije problem.

Problem je sto te Pavle nece uvesti ni onu tamo sezonu kada to bude prioritet broj 1.

Sve se ja slazem neka bude pomocnik, neka bude u klubu ali nama treba neko ko će vec od proljeca selektirati ekipu i pripremati je za iducu sezonu 2022/2023 u kojoj moras uci u federalnu ligu.

Jedino ako neko misli ovako sa Batonom i Kolinom Azotom do 2037 godine se zajebavati u ovom amaterskog trecem rangu pa onda i nema smisla nista ambicioznije od Pavleta.

Bolje na vrijeme spriječiti nego kasnije liječiti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 07 nov 2021, 18:27

avenija je napisao/la:
07 nov 2021, 18:23
Marsal je napisao/la:
07 nov 2021, 18:06

Svi znamo da je ova sezona izgubljena i da necemo ici u Federalnu ligu, to nije problem.

Problem je sto te Pavle nece uvesti ni onu tamo sezonu kada to bude prioritet broj 1.

Sve se ja slazem neka bude pomocnik, neka bude u klubu ali nama treba neko ko će vec od proljeca selektirati ekipu i pripremati je za iducu sezonu 2022/2023 u kojoj moras uci u federalnu ligu.

Jedino ako neko misli ovako sa Batonom i Kolinom Azotom do 2037 godine se zajebavati u ovom amaterskog trecem rangu pa onda i nema smisla nista ambicioznije od Pavleta.

Bolje na vrijeme spriječiti nego kasnije liječiti.
Nije istina dovedi na ovaj tim Mehića, Kulovca, Šehića, i jos mozda jednog igraca naravno mislim našeg sto igraju u drugim klubobima u 1 ligi fbih ja sam siguran da cemo biti ubjedljivo prvi

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 07 nov 2021, 19:02

Pavle je preuzeo tim kad ga bukvalno niko nije htjeo, za 2 ligu dobar trener, ekipa je mlada i naravnl da ce biti kikseva. Na ovo sto imamo treba nam 2-3 iskusnija igraca, po jedan u svakom redu i samljecemo sve, jer i onako dominiramo u svakoj. Moramo biti strpljivi i sacekat kraj ove sezone da vidimo kako stojimo ekonomski i sta ce uprava reci. Ja sam davno pisao se vracamo u PL na 2025 na proslavu 80 godina postojanja😀 1 godina kanton, 2 godine u 2 LFBIH i 2 godine u 1 LFBIH
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 07 nov 2021, 19:19

Fakat ne znam kako odredjujete kad ce tacno biti prioritet da klub napada 1. federalnu ligu. Valjda to zavisi od dugova i rjesavanja te problematike. Ocito je nekim samo u glavi da se lopta kotrlja u visem rangu posto poto, jer su takvim prioritet rezultati na terenu.

Isto kao sto neki zamjere klubu to sto ne napada vec sad jako prvu federalnu ligu u smislu igrackih i trenerskih pojacanja, tako bi sigurno bilo i dosta onih koji bi zamjerili klubu da se ulupaju sredstva za igracki kadar i trenere za ulazak u visi rang naustrb vracanja dugova, jer je takvim prioritet ozdravljenje kluba.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 07 nov 2021, 19:34

zamorano je napisao/la:
07 nov 2021, 16:10
Pavleta ostavit on je za ovu ekipu,boljeg nemamo :D :mrgreen: DEBELI ŠEHIČ najbolji igrač polusezone,još da nije debel koji bi potencijal bio :urnebes: :urnebes: Jok Piri iz Borca nije bolji od DEBELOG ŠEHIČA,eto nije nije ni mršaviji ni brži!! Al u Čeliku eto nema više BABINIH SINOVA koji moraju igrat :mrgreen: Bod kao kuča protiv prejake Koline :D Sad nahajcat raju pa napunit Kembridž 2000+ ,i kupiti 3000 donatorskih ;) E sad ovo sve napisano gore može se čitat kao ironija,šala ,il kao ISTINA!!! ;)

Jel učestvuješ u akciji 12-ti igrač "Forumaši"?
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 nov 2021, 20:14

Kad nema rezultata i dobre igre za pohvaliti pored akcije 12 igrač i dobrog administrativnog rada UO, pohvalio bi sve bolja i bolja izdanja Robova po gostovanjima.

I sto nema one prakse nakon losijih rezultata da se skidaju dresovi psuju mrtve i ponizavaju igraci nego se lijepo pozdrave i volim te Čelik. Kulturica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 07 nov 2021, 21:40

Imamo problem za naredne dvije utakmice buduci da nam je trener dobio crveni i ne moze sjediti na klupi, s druge strane njegov pomocnik Adis Nurkovic je prvi golman i on ne moze sjedit na klupi ko trener. Ocekujem protiv Bosne Huku u ulozi šefa struke

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 nov 2021, 21:42

07 nov 2021, 21:40
Imamo problem za naredne dvije utakmice buduci da nam je trener dobio crveni i ne moze sjediti na klupi, s druge strane njegov pomocnik Adis Nurkovic je prvi golman i on ne moze sjedit na klupi ko trener. Ocekujem protiv Bosne Huku u ulozi šefa struke
Sto ne moze biti trener-igrac? Kad je gigs mogao mancesteru, moze i nurkovic kod nas :D
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 07 nov 2021, 22:07

sehic96 je napisao/la:
07 nov 2021, 19:34
zamorano je napisao/la:
07 nov 2021, 16:10
Pavleta ostavit on je za ovu ekipu,boljeg nemamo :D :mrgreen: DEBELI ŠEHIČ najbolji igrač polusezone,još da nije debel koji bi potencijal bio :urnebes: :urnebes: Jok Piri iz Borca nije bolji od DEBELOG ŠEHIČA,eto nije nije ni mršaviji ni brži!! Al u Čeliku eto nema više BABINIH SINOVA koji moraju igrat :mrgreen: Bod kao kuča protiv prejake Koline :D Sad nahajcat raju pa napunit Kembridž 2000+ ,i kupiti 3000 donatorskih ;) E sad ovo sve napisano gore može se čitat kao ironija,šala ,il kao ISTINA!!! ;)

Jel učestvuješ u akciji 12-ti igrač "Forumaši"?
Ne!!! I šta sad??? Šta mi možeš :D :lolno:
::::SAMO ČELIK::::

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 07 nov 2021, 22:45

redbull93 je napisao/la:
07 nov 2021, 21:42
07 nov 2021, 21:40
Sto ne moze biti trener-igrac? Kad je gigs mogao mancesteru, moze i nurkovic kod nas :D
Moras na klupi imati licenciranog trenera de ukljuci mozak malo, kako kontas Nurkovic brani, a na klupi za rezervne igrace samo Dalila-sluzbeni predstavnik, daj malo ozbiljnosti

Cod
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Cod » 08 nov 2021, 00:18

Idemo dalje,bit će poraza i pobjeda. Iduće godine će mo biti financijski stabilniji,imat će mo godinu iskustva ove lige,stasat će neki juniori....Meni je bitno da Celik svakim danom stice povjerenje sponzora,navijača,da se sve više ljudi uključuje da pomogne klubu. Kad se odblokira račun,onda će slijed toga doći i rezultati.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 08 nov 2021, 00:36

Spominjete Pavića a zaboravljate da ne bi mogao dobiti radnu dozvolu jer su klubu blokirani računi. Često se zaboravljaju prioriteti i naša situacija. Dug je put pred nama. Dušmana na sve strane. Suđenje je više postalo presmiješno i puno utiče na našu mladu ekipu mada za ovo danas im svaka čast. 10 protiv 14 čitavu utakmicu. Užas... Čelik je doživio da ga protiv Moševca, Azota i **** Koline sudije povaljuju. Što prije postanemo svjesni naše pozicije biće nam svima lakše.

I dobro zapamtimo ko je tu bio kad je najgore, ko je tu u ovim vremenima. Čitavu polusezonu isti su ljudi i ista lica na svim utakmicama. Jedino urbano što je ostalo u ovom gradu.

Sljedeća utakmica protiv Bosne. Još jedan sudijski cirkus u najavi.

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 08 nov 2021, 07:54

Protiv Bosne u nedjelju na Kamberovića polju jer nam repka sad igra na Bilinom

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.