Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Brutalan je Karlo, kakvu širinu dobivamo s njim,...Valjda ga dočekamo u našem dresu! 

Haris
pa vec je bio u nasem dresu
Naše centre jedino Čampara može zaustaviti 
https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka ... e-15117467
jutarnji drugi put u kratkom vremenu piše kako matković ne namjerava igrati za BiH, ali da se savezi moraju dogovoriti
Ne dati im ispisnicu, makar nam nudili pare
jutarnji drugi put u kratkom vremenu piše kako matković ne namjerava igrati za BiH, ali da se savezi moraju dogovoriti
Znas kad bih mu ja dao ispisnicu?! NIKAD!theKuPuS je napisao/la: ↑07 nov 2021, 22:04https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka ... e-15117467
30 godina unistavaju nas fudbal, kosarku, rukomet, sve ostalo. Hrvatska i Srbija podjednako. Dodju u Bosnu kao na svedski sto, proberu sta njima valja i onda ostale parmake guraju na silu preko veza po nasim mladim reprezentacijama. Isti ovaj Karlo, da su mu u Hrvatskoj kazali da nema sanse da igra za njih dosao bi trceci da igra za BH. Ako Mirza ima trun karaktera odgovor ce biti-SIKTER. Ja mislim da je preslo sve granice nase udovoljavanje drugima i "merhametluk".
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ocajan pokusan tog novinara vec peti put, samo hoce da skrene paznju na situaciju sa Matkovicem pa pise gluposti
- legenda reala
- Kontakt:
I meni tako izgleda, jer ovaj lik nema veze ni koje Matkovic ni kako funkcionisu pravila kod Fibe. jer pise da nikad nije igrao ni za BIH(A igrao je) ni HR, i kao Fiba se nece mjesati porucila savezima da se dogovoremarlostanf1eld je napisao/la: ↑07 nov 2021, 22:25Ocajan pokusan tog novinara vec peti put, samo hoce da skrene paznju na situaciju sa Matkovicem pa pise gluposti
A iskreno ne bi me iznenadilo da nasi ga i prepuste Hrvatima, Mirzu repka svakako ne zanima samo centrale
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne vjerujem da bi se to dzaba pisalo, ja mislim da se nece odazvati
Daj im Bosnjake koji su odrasli u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori. A daj im i sve Srbe i Hrvate iz BiH koji vrijede. Nakaradna nam je drzava i zbog toga to prolazi. Eto nek nama Srbi prepuste Alena Smailagica, mi cemo Hrvatima Matkovica.
Fol je u tome što Bošnjaci iz Hrvatske i Srbije žele igrati za te zemlje, a Hrvati i Srbi iz BiH često ne žele igrati za BiH.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ma cisto nagadjanje, i u slucaju da jeste istina ovaj debil od novinara sigurno nema pojma o tome. Uostalom Bosnic je obavio razgovor sa svim igracima i sumnjam da bi uopste trosio vrijeme na Matkovica da nije siguran da ce se odazvati.
Pa de nek neko pita Matkovica preko fb ili insta, insta mu zakljucan al mozda ga neko od vas prati...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Sad nadem tekst od ovog novinara o Matkovicu prije godinu i pise ako ikad bude igrao za neku repku to ce biti BIH, on je izgubljen za Hr i pljuje savez, frajer samo mlatimarlostanf1eld je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:00Ma cisto nagadjanje, i u slucaju da jeste istina ovaj debil od novinara sigurno nema pojma o tome. Uostalom Bosnic je obavio razgovor sa svim igracima i sumnjam da bi uopste trosio vrijeme na Matkovica da nije siguran da ce se odazvati.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma veliki kosarkaski strucnjak Tiktaktoe je jos davno pisao da dobijamo Baju u zamjenu za Matkovica. Treba vjerovati tom velikanu, a i Bajo nam je dobar. Ko ne vjeruje, nek provjeri sta je radio Ciboni u proslom kolu. 
Prvo nudjen batinic, pa bajo...
Vrabac kriminalac
Najčitaniji portal u BiH je prije sat objavio članak i riješio veliku dilemu
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ustaše su to , sa srbima možeš razgovarati i nešto dogovoriti , ali sa ustašama nikadretromoos je napisao/la: ↑07 nov 2021, 22:16Znas kad bih mu ja dao ispisnicu?! NIKAD!theKuPuS je napisao/la: ↑07 nov 2021, 22:04https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka ... e-15117467
30 godina unistavaju nas fudbal, kosarku, rukomet, sve ostalo. Hrvatska i Srbija podjednako. Dodju u Bosnu kao na svedski sto, proberu sta njima valja i onda ostale parmake guraju na silu preko veza po nasim mladim reprezentacijama. Isti ovaj Karlo, da su mu u Hrvatskoj kazali da nema sanse da igra za njih dosao bi trceci da igra za BH. Ako Mirza ima trun karaktera odgovor ce biti-SIKTER. Ja mislim da je preslo sve granice nase udovoljavanje drugima i "merhametluk".
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.