Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
kakvi smetljari su ovi Hrvati, pa jel moze nize majku mu... stvarne ste jad i bijeda. Daj mi neki njihov forum da im se materi malo štuca... koliko nakaradan narod da ne povjeruješ. Srbi su za njih mila majka, cak sta vise mi smo cesce profitirali od nekih odbacenih srba nego oni od nasih otetih.
fuj, odvratan ti je komentar, prijavio sam ga. Sad bi neko trebao igrati za BiH, pored tebe koji tako pišeš? Da sam Hrvat, prvi bih ti pljunuo u licebombaysaphire je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:31
Ustaše su to , sa srbima možeš razgovarati i nešto dogovoriti , ali sa ustašama nikad![]()
Imali smo sansu da ga zovemo okupljanje prije ovog sto je propustio zbog povrede ali nismo. Tad je vec dobijao neke minute u Megi. To se tako radi s igracima koji mogu imati dilemu. Ali mi guramo Sejfica i Milosevica. Na isti nacin smo izgubili i Kuzmica. Gurnes ga u igru 2 minute, prije toga mu obecas sve sto zahtijeva i nakon toga ga zoves ako je potreban.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ko radi u nasem savezu to ce na kraju tako i biti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma nemoj ?! Kako objašnavaš da u košarkaškom klubu Široki Brijeg je zabranjeno igrati Bošnjacima/muslimanima ? Samo to objasni i ništa više ne trebaš , samo to .theKuPuS je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:32fuj, odvratan ti je komentar, prijavio sam ga. Sad bi neko trebao igrati za BiH, pored tebe koji tako pišeš? Da sam Hrvat, prvi bih ti pljunuo u licebombaysaphire je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:31
Ustaše su to , sa srbima možeš razgovarati i nešto dogovoriti , ali sa ustašama nikad![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa stani, znači zato što su u Širokom Brijegu fašisti, ti ćeš Hrvate zvati ustašama? Ništa onda, misliš da je bolje da im zabranimo da igraju za BiH? Ili da moraju nositi natpis na leđima "ustaša"? Kladim se da si neko dijete neiživljeno, sram bilo tvoje roditelje.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 nov 2021, 00:05
Ma nemoj ?! Kako objašnavaš da u košarkaškom klubu Široki Brijeg je zabranjeno igrati Bošnjacima/muslimanima ? Samo to objasni i ništa više ne trebaš , samo to .
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Svaka država bi ubirala plodove i kapacitet drugih država da ima mogućnost. Mnoge to i rade, na raznim poljima od sporta do raznih drugih profesija. Tu je glavni problem u našem dvorištu.
Odkud ovima iz SN da je on Hrvat iz Bosne? Možda su mislili katolik iz BiH? U Livnu rodzen, a uz to nastupao za u18 BiH na EP. Opet ne mogu sastavljat repku bez Bosanaca i Hercegovaca....Vedrane ne daj Karla! 

Haris
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Hrvat je po etničkom kriterijumu. Vedran Bosnić za sebe kaže da je Hrvat, hoćeš li ti doći i lojalnom Hrvatu Vedranu reći "ti nisi Hrvat" i očekivati da nastavi da bude lojalan jer si mu negirao njegov lični identitetski osjećaj?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
A gdje tačno sve hrvate zovem ustašama u mome postu ? Na ustaše mislim one koji žele zlo Bosni i Hercegovini , koji rade protiv naše države . U Širokom Brijegu sam igrao , ljudi mrze bukvalno Bosnu i Hercegovinu , pa buraz to svi znaju .theKuPuS je napisao/la: ↑08 nov 2021, 00:08Pa stani, znači zato što su u Širokom Brijegu fašisti, ti ćeš Hrvate zvati ustašama? Ništa onda, misliš da je bolje da im zabranimo da igraju za BiH? Ili da moraju nositi natpis na leđima "ustaša"? Kladim se da si neko dijete neiživljeno, sram bilo tvoje roditelje.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 nov 2021, 00:05
Ma nemoj ?! Kako objašnavaš da u košarkaškom klubu Široki Brijeg je zabranjeno igrati Bošnjacima/muslimanima ? Samo to objasni i ništa više ne trebaš , samo to .
Ko je srušio stari most ? Jesu li prijatelji Bosne i Hercegovine ?
I ubuduće meni možeš svašta napisati , nema potrebe da spominješ moje roditelje , ja nisam tvoje . Nemoj biti toliko nekulturan .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Vedranov otac se zove Ahmed, izmislio si da kaže za sebe da je "lojalni Hrvat"BIHpatriota je napisao/la: ↑08 nov 2021, 00:15Hrvat je po etničkom kriterijumu. Vedran Bosnić za sebe kaže da je Hrvat, hoćeš li ti doći i lojalnom Hrvatu Vedranu reći "ti nisi Hrvat" i očekivati da nastavi da bude lojalan jer si mu negirao njegov lični identitetski osjećaj?
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Negdje sam to pročitao, ali ajde da ostavimo njegov primjer, ima koliko hoces ljudi koji se izjasnjavaju kao etnički Hrvati i igraju za BIH ili doprinose BIH. Mislis da je u redu otici i negirati njihova identitetska osjećanja rečenicom "ti nisi Hrvat"?
Ne moze on igrat za hrvatsku bez dozvole naseg saveza tako da nije izgubljen,yusufoh je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:40Imali smo sansu da ga zovemo okupljanje prije ovog sto je propustio zbog povrede ali nismo. Tad je vec dobijao neke minute u Megi. To se tako radi s igracima koji mogu imati dilemu. Ali mi guramo Sejfica i Milosevica. Na isti nacin smo izgubili i Kuzmica. Gurnes ga u igru 2 minute, prije toga mu obecas sve sto zahtijeva i nakon toga ga zoves ako je potreban.
sto neko napisa ako nece igrat za BiH neces ni za hrvatsku i kraj.Treba jednom reci dosta,Matkovic nije do skora imam hr pasos i tamo bi igrao kao naturalizovani kosarkas
Ma kakvo zaustavljanje i blokiranje Matkovića, ja sam apsolutno ravnodušan po ovom pitanju. Bolje imati igrača iz A1 lige ako treba koji će za dres sa državnim grbom dati sve od sebe i kome to predstavlja najveću čast, nego Matkovića da je sutra MVP NBA lige. Kad ćemo jednom shvatiti da nam ne treba na silu niko. Maštati o tome da je nekom poput Matkovića ili da ne bude on eto slučaj, nekoj budućoj zvijezdi iz Posušja, Gruda, Širokog bitniji dres BiH nego Hrvatske, je čista zabluda. Ne mogu griješiti dušu, ima onih koji su sasvim korektno igrali za BiH ali to i dalje ne znači da mu je BiH bila draža od Hrvatske. Čak i ne krivim Karla, treba biti realan, čovjek je rođen, odrastao u atmosferi gdje se kao za svoju reprezentaciju navija za Hrvatsku, tako naučen u kući, učio hrvatski jezik vjerovatno, divio se njihovim velikim uspjesima i maštao kao mali da bude dio istih... To je realnost, nažalost ali tako je. To čak ne značiti niti da Karlo ne voli BiH, ali je činjenica da više voli Hrvatsku. Što se prije naviknemo na to, bit će nam bolje...
Bez veze si pisao ovoliki post a mogao si u jednoj kratkoj recenici napisati da za bih trebaju igrati samo bosnjaci.Karambeu je napisao/la: ↑08 nov 2021, 02:26Ma kakvo zaustavljanje i blokiranje Matkovića, ja sam apsolutno ravnodušan po ovom pitanju. Bolje imati igrača iz A1 lige ako treba koji će za dres sa državnim grbom dati sve od sebe i kome to predstavlja najveću čast, nego Matkovića da je sutra MVP NBA lige. Kad ćemo jednom shvatiti da nam ne treba na silu niko. Maštati o tome da je nekom poput Matkovića ili da ne bude on eto slučaj, nekoj budućoj zvijezdi iz Posušja, Gruda, Širokog bitniji dres BiH nego Hrvatske, je čista zabluda. Ne mogu griješiti dušu, ima onih koji su sasvim korektno igrali za BiH ali to i dalje ne znači da mu je BiH bila draža od Hrvatske. Čak i ne krivim Karla, treba biti realan, čovjek je rođen, odrastao u atmosferi gdje se kao za svoju reprezentaciju navija za Hrvatsku, tako naučen u kući, učio hrvatski jezik vjerovatno, divio se njihovim velikim uspjesima i maštao kao mali da bude dio istih... To je realnost, nažalost ali tako je. To čak ne značiti niti da Karlo ne voli BiH, ali je činjenica da više voli Hrvatsku. Što se prije naviknemo na to, bit će nam bolje...
I onda se čude kad Hrvati ne žele igrati za BiH.theKuPuS je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:32fuj, odvratan ti je komentar, prijavio sam ga. Sad bi neko trebao igrati za BiH, pored tebe koji tako pišeš? Da sam Hrvat, prvi bih ti pljunuo u licebombaysaphire je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:31
Jedan od razloga su i ovakvi komentari.
S obzirom tko sjedi u HKS-u ne bi me čudilo da mali zaigra za BiH usprkos želji.
Čak se ni Mršić još nije oglasio o Matkoviću, očito je tu dosta nepoznanica.
Nisu ovakvi komentari razlog, razlog su tate i mame koji neke od vas odgajaju da vas boli neka stvar za Bosnom i da vam je Hr sve. Mislim, to je vase pravo izbor ali de matere ti ne kaki s tom pricom da vam je neko s nekim komentarom kriv. Da se naguze svi redom iz reda bosnjaka, opet bi bilo isto. Neko je ili odgojen da voli i da postuje BiH ili to nije.jozinho je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:04I onda se čude kad Hrvati ne žele igrati za BiH.theKuPuS je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:32fuj, odvratan ti je komentar, prijavio sam ga. Sad bi neko trebao igrati za BiH, pored tebe koji tako pišeš? Da sam Hrvat, prvi bih ti pljunuo u licebombaysaphire je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:31
Jedan od razloga su i ovakvi komentari.
S obzirom tko sjedi u HKS-u ne bi me čudilo da mali zaigra za BiH usprkos želji.
Čak se ni Mršić još nije oglasio o Matkoviću, očito je tu dosta nepoznanica.
Imam dovoljno poznanika i prijatelja hrvata iz Bosne i to se jasno vidi.
Edit: sto se mene tice, ako taj momak zaista nece da igra za BiH odnosno hoce da igra za Hr, sto se mene tice neka igra, samo se u tom slucaju iskreno nadam da ce imati kakav kvalitetan prijelom noge i sjebati svoju karijeru. Jer u tom slucaju se mora reci da je ipak on uzimao nekome mjesto u mladjim selekcijama i koristio BiH dok mu je trebala. Umjesto toga imao je pravo igrati od prvog dana za hr i sve bi bilo ok.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Vidim da vas ima stvarno mnogo neupucenih u situaciju oko Matkovica... nije on uzimao nikome mjesto nego su ga nasi objerucke uzeli... on je prije 4-5 godina bio na kadetskom okupljanju Hrvatske i pripremao za EP ali zbog ranije potpisane izjave da ce igrati za BiH prilikom potpisa za Cedevitu sebe je tako onemogucio da u tom trenutku ne moze igrati za Hrvatsku prije 21 godine (a to je morao potpisati jer je u tom trenutku bio valjda jedini Hrvat iz BiH koji nije imao njihov pasos)... dakle momak je mogao cekati do 21 godine kao npr sulejmanovic nas sto je cekao i igrati urednu za Hrvatsku ali se naredne godine odazvao selektoru nase juniorske reprezentacije i time izgubio mogucnost igranja za Hrvatsku bez dozvole KSBIH... dakle znao je za to ali se ipak odazvao nasem savezu i nasoj tada smijesnoj juniorskoj reprezentaciji koja je ispala u B diviziju (uopste mu nije ni trebalo to da se bruka u nasoj reprezentaciji) sto ce reci da momak a i njegova porodica, iako su iz dijela Hercegovine koji ne je.be nasu drzavu ni 2%, uopste nisu na taj nacin nastrojeni... naravno sigurno je i njemu draza Hrvatska ali itekako postuje BiH... i sa druge strane prosli put je uredno poslao dokumentaciju da je bolestan i njemu ne igra ulogu i ako nastupi za seniorsku reprezentaciju BiH i ako ne nastupi on svejedno ne moze igrati za Hrvatsku bez naseg potpisa... a ne bi ga opet selektor Bosnic uvrstavao na spisak da ne zna kakva je situacija... kao sto je bila npr sa Biberogluom...
1) nepocjenjuj nasu repku (pa ni tadasnju u19)Kompromis je napisao/la: ↑08 nov 2021, 11:05Vidim da vas ima stvarno mnogo neupucenih u situaciju oko Matkovica... nije on uzimao nikome mjesto nego su ga nasi objerucke uzeli... on je prije 4-5 godina bio na kadetskom okupljanju Hrvatske i pripremao za EP ali zbog ranije potpisane izjave da ce igrati za BiH prilikom potpisa za Cedevitu sebe je tako onemogucio da u tom trenutku ne moze igrati za Hrvatsku prije 21 godine (a to je morao potpisati jer je u tom trenutku bio valjda jedini Hrvat iz BiH koji nije imao njihov pasos)... dakle momak je mogao cekati do 21 godine kao npr sulejmanovic nas sto je cekao i igrati urednu za Hrvatsku ali se naredne godine odazvao selektoru nase juniorske reprezentacije i time izgubio mogucnost igranja za Hrvatsku bez dozvole KSBIH... dakle znao je za to ali se ipak odazvao nasem savezu i nasoj tada smijesnoj juniorskoj reprezentaciji koja je ispala u B diviziju (uopste mu nije ni trebalo to da se bruka u nasoj reprezentaciji) sto ce reci da momak a i njegova porodica, iako su iz dijela Hercegovine koji ne je.be nasu drzavu ni 2%, uopste nisu na taj nacin nastrojeni... naravno sigurno je i njemu draza Hrvatska ali itekako postuje BiH... i sa druge strane prosli put je uredno poslao dokumentaciju da je bolestan i njemu ne igra ulogu i ako nastupi za seniorsku reprezentaciju BiH i ako ne nastupi on svejedno ne moze igrati za Hrvatsku bez naseg potpisa... a ne bi ga opet selektor Bosnic uvrstavao na spisak da ne zna kakva je situacija... kao sto je bila npr sa Biberogluom...
2) on nije iz hercegovine
3) svakom je nastup u drzavnom dresu (pa i tada nasoj u19) od pomoci za karijeru
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DjaniTarik, StevieG8 i 10 gostiju.