I mi smo Februarski turnir 22 puta osvojili
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Komu smeta medjugorski zrinski 1992PatriceKwedi je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:46Od "komu smeta europski Vehlez" za dva mjeseca dosli do "komu smeta prvoligaski Vehlez"![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Rek'o sam mirni

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Tisina, pustit cemo Beusa na tebeopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:48Komu smeta medjugorski zrinski 1992PatriceKwedi je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:46Od "komu smeta europski Vehlez" za dva mjeseca dosli do "komu smeta prvoligaski Vehlez"![]()
🔹
Ti bi volio da je takoopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:44Eee kralju moj , ti si jedan parazit koji živis na račun roditelja , pitaš staru i starog dvi keke da ti daju za kafe , klošaru raspali . Takvi kao ti nikad neće ništa radit jer su nesposobni . Pitaj kasnije starog da ti dadne dvi keke za kafe , a usput pitaj da ti kaže kako je bilo putovati sa Velezom i nek ti dadne koji šal da se vratis korijenima.Graha je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:40Uredski poso brato. Na vasoj strani. Gledam ovu sirotinju kroz prozor i surfam cijeli dan. U toplom. Sit i cistih i suhih cipelaopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:36
Jel istina ? Reci rajiiii , posto voliš tražit istinu ,eto ti istine . Sve DA ! Šta je jesil ti na skeli pa si krenuo u zadnje vrijeme po čitav dan ovdje ?. Za razliku od nekih
![]()
-
- Kontakt:
Pusti ga na mamu tu ti je češćePatriceKwedi je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:48Tisina, pustit cemo Beusa na tebeopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:48Komu smeta medjugorski zrinski 1992PatriceKwedi je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:46Od "komu smeta europski Vehlez" za dva mjeseca dosli do "komu smeta prvoligaski Vehlez"![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Nesto si nervozan u zadnje vrijeme, izgleda da ste sad i sami svjesni koliko ste blizu federalkeopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:49Pusti ga na mamu tu ti je češće
🔹
-
- Kontakt:
Nemam šta ja volit ili ne volit , klasičan si primjer parazita koji zivi na račun roditelja , nažalost ako si iz Mostara nisi jedini slučaj jer ih ima dosta po gradu . A dižeš se u neke oblake o kojima sanjaš pa tako lijecis svoju bolesnu psihu . Dao sam ti dijagnozu , nemoj pitat starog danas dvije keke nego zaradi , a starog pitaj kako je bilo prije nek ti objasni posto si balavacGraha je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:49Ti bi volio da je takoopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:44Eee kralju moj , ti si jedan parazit koji živis na račun roditelja , pitaš staru i starog dvi keke da ti daju za kafe , klošaru raspali . Takvi kao ti nikad neće ništa radit jer su nesposobni . Pitaj kasnije starog da ti dadne dvi keke za kafe , a usput pitaj da ti kaže kako je bilo putovati sa Velezom i nek ti dadne koji šal da se vratis korijenima.![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Kakve bolan federalke jesi li svjestan šta pričaš ? Europa u najmanju ruku opet , a velike šanse da pada kup . Aj umi se ili izadji na kisu , i pusti Beusa nek ti odradi to po kući dok si na kisi .PatriceKwedi je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:51Nesto si nervozan u zadnje vrijeme, izgleda da ste sad i sami svjesni koliko ste blizu federalke![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sad mi je jasno sto u bingu,kladionicama i mercatoru rade sve komsije za 330 km.
Ako su s pameti kao i ova dvojica,sve mi je jasno
.
Za taksiste necu trošiti slova. I tamo ih je 99% za 270 keka mjesecno. Golemi ste !
Ako su s pameti kao i ova dvojica,sve mi je jasno
Za taksiste necu trošiti slova. I tamo ih je 99% za 270 keka mjesecno. Golemi ste !
-
- Kontakt:
Haj pitaj starog dvije keke i nek ti objasni malo o Velezu. Svak se češe tamo gdje ga svrbi , ti stalno o parama , eto nemoj danas starog pitat dvije keke , dodji dat ću ti ja , eto pošteno od mene
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sine moj pametni, prepametni, ti si s ovin provalio Vhelez ne nas. Niko od nas nece reci da su ovo legende Zrinjskog, niti je to ovaj Taramba napiso. A to sto su vase legende presle u Zrinjski i poceli navijat i radit za isti, je sramota za vas klub i to epskih razmjera, ja to ne bi piso.rodjak je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:58
evo sto su nam okupirali stadion i glavnog sponzora Aluminijski(ali eto vec su ga batalili),sad su se okrenuli legendama Veleza ,Taramba Kulje-Vladic ,Cela Topic,Baka Sliskovic,Franjo Dzidic ,Boro Primorac,Ivica Barbaric i tako dalje to su sve tisucljetne legende zrinjskog i oni nemaju nikakve veze sa Velezom![]()
Trebamo Vahu i Princa pripaziti da nam i njih ne klepe ,nekako im to ide od ruke ,ne bi me cudilo da bace oko i na njih
![]()
Al kad vec pises, napisi i rijeci Jadranka Topica :"Nisam igro za Velez jer sam htjeo, nego jer sam tako morao".
Lijep pozdrav za pijaćare prosjecne place 300KM i prosjecnog iq-a 65.
-
- Kontakt:
Niste nikad osvojili nikakvo prvenstveno, osim federalke, tako da vam je tamo najljepseopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:53Kakve bolan federalke jesi li svjestan šta pričaš ? Europa u najmanju ruku opet , a velike šanse da pada kup . Aj umi se ili izadji na kisu , i pusti Beusa nek ti odradi to po kući dok si na kisi .PatriceKwedi je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:51Nesto si nervozan u zadnje vrijeme, izgleda da ste sad i sami svjesni koliko ste blizu federalke![]()
🔹
-
- Kontakt:
To je sramota tih ljudi koji su prekonoći od ljudi postali nacionalisti , očit primjer takvog jednog je Jadranko Topic , jel ga neko tjerao da igra ? Nije , o tim istim ti Topicima dalo bi se još puno pisat kao i izjave da muslimani objese bijele zastave na stanove .Nego došlo vrijeme da nacionalisti pokažu svoje pravo lice i odrede strane , nažalost . I ti naleti da ti dadnem 2 km za kafe da ne moraš pitat svojeCesc44 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 08:59Sine moj pametni, prepametni, ti si s ovin provalio Vhelez ne nas. Niko od nas nece reci da su ovo legende Zrinjskog, niti je to ovaj Taramba napiso. A to sto su vase legende presle u Zrinjski i poceli navijat i radit za isti, je sramota za vas klub i to epskih razmjera, ja to ne bi piso.rodjak je napisao/la: ↑07 nov 2021, 23:58
evo sto su nam okupirali stadion i glavnog sponzora Aluminijski(ali eto vec su ga batalili),sad su se okrenuli legendama Veleza ,Taramba Kulje-Vladic ,Cela Topic,Baka Sliskovic,Franjo Dzidic ,Boro Primorac,Ivica Barbaric i tako dalje to su sve tisucljetne legende zrinjskog i oni nemaju nikakve veze sa Velezom![]()
Trebamo Vahu i Princa pripaziti da nam i njih ne klepe ,nekako im to ide od ruke ,ne bi me cudilo da bace oko i na njih
![]()
Al kad vec pises, napisi i rijeci Jadranka Topica :"Nisam igro za Velez jer sam htjeo, nego jer sam tako morao".
Lijep pozdrav za pijaćare prosjecne place 300KM i prosjecnog iq-a 65.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Gledaj ovih intelektualaca sa visokim primanjima u državnim institucijama
Stranački uhljebi na državnim jaslama, ili u Eronetu i EPHZB i oni pametuju drugima, dok im većina prijatelja bježi u Irsku i Njemačku čistiti WC ove i mijenjati pelene gerijatriji. Kakvi licemjeri i mitomani naravno.

Stranački uhljebi na državnim jaslama, ili u Eronetu i EPHZB i oni pametuju drugima, dok im većina prijatelja bježi u Irsku i Njemačku čistiti WC ove i mijenjati pelene gerijatriji. Kakvi licemjeri i mitomani naravno.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kralju moj svi ovi sto ti ovdje pišu kako su u nekim državnim jaslama to su ti sve paraziti koji pitaju starog i staru za kafe , i maštaju o nekim uredima . A toliki ih je broj da se mogu mjeriti statističkom greškom , a svake godine manje i manje. Živio Dragan covic navijač Veleza , hvala na ovim brojkama sto sliče na statističku greškuBalorda je napisao/la: ↑08 nov 2021, 09:05Gledaj ovih intelektualaca sa visokim primanjima u državnim institucijama![]()
Stranački uhljebi na državnim jaslama, ili u Eronetu i EPHZB i oni pametuju drugima, dok im većina prijatelja bježi u Irsku i Njemačku čistiti WC ove i mijenjati pelene gerijatriji. Kakvi licemjeri i mitomani naravno.![]()
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 08 nov 2021, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
"Vas" je svake godine sve manje, malo Njemacka, malo Damask.opalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2021, 09:08Kralju moj svi ovi sto ti ovdje pišu kako su u nekim državnim jaslama to su ti sve paraziti koji pitaju starog i staru za kafe , i maštaju o nekim uredima . A toliki ih je broj da se mogu mjeriti statističkom greškom , a svake godine manje i manjeBalorda je napisao/la: ↑08 nov 2021, 09:05Gledaj ovih intelektualaca sa visokim primanjima u državnim institucijama![]()
Stranački uhljebi na državnim jaslama, ili u Eronetu i EPHZB i oni pametuju drugima, dok im većina prijatelja bježi u Irsku i Njemačku čistiti WC ove i mijenjati pelene gerijatriji. Kakvi licemjeri i mitomani naravno.![]()
🔹
-
- Kontakt:
Može nam se , pa se opet vratimo i sve tako . Al nismo mi kao Vi koji su prve komšije u logore vodili i tražili da se kace bjele zastave , i taj stadion na kojem igra klub iz medjugorja koristili kao sabirni centar . Samo jedna riječ je dovoljna UZP ! Hvala i cao dao sam vam svima dijagnoze pogotovi Grahi , Cescu objasni ko su topići smradovi , čujemo se sutra u ovo vrijem da uz kafu nastavimo razgovor . Do tad budite pozdravljeni i samo sto vise pišite o Velezu al nemoj te ocu govorit da to raditePatriceKwedi je napisao/la: ↑08 nov 2021, 09:11"Vas" je svake godine sve manje, malo Njemacka, malo Damask.opalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2021, 09:08Kralju moj svi ovi sto ti ovdje pišu kako su u nekim državnim jaslama to su ti sve paraziti koji pitaju starog i staru za kafe , i maštaju o nekim uredima . A toliki ih je broj da se mogu mjeriti statističkom greškom , a svake godine manje i manjeBalorda je napisao/la: ↑08 nov 2021, 09:05Gledaj ovih intelektualaca sa visokim primanjima u državnim institucijama![]()
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Herero se opet šlagirao.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja