Kazu iz Slobode da im nismo lagali ni kad smo rekli da se Velezovci previse izlezavaju..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:08Nisu mi lagali navijača Sarajeva za Slobodu, sad ih razumijem.
Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kad mislis da ne mogu nize pasti, Vrapcicani se srozaju jos nize. Klauni ostaju 
🔹
Nokaut !feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:09Kazu iz Slobode da im nismo lagali ni kad smo rekli da se Velezovci previse izlezavaju..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:08Nisu mi lagali navijača Sarajeva za Slobodu, sad ih razumijem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nije niko do 91 minute pa ova ckapi Cvijanovic lezi majku mu yebemfeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:09Kazu iz Slobode da im nismo lagali ni kad smo rekli da se Velezovci previse izlezavaju..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:08Nisu mi lagali navijača Sarajeva za Slobodu, sad ih razumijem.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Balo ne leti pred rudu
-
- Kontakt:
Ne moze vjeruj, daleko od toga. Mogli bi mozda dokuciti do 3-4 mjesta ali vise od toga nema sanse. Fali ovdje par iskusnih igraca, prvenstveno spic, stoper, golman i da se rijesimo par igraca koji nema ne sluze nicemu.90minut je napisao/la: ↑08 nov 2021, 19:01Vidjecemo drugo poluvrijeme, al' ovakav Velež s ovakvom k.určevitom igrom i trkom bi mozda i bio šampion.
- feniksptica
- Kontakt:
Vi i mi zajedno 5 titula prvaka. Derbi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zamolio bih navijace Veleza da ne pisu kako smo mi mesari bla bla..
Samo nek se sjete kada njihov igrac Mirnes Salihovic lomi nogu Tariku Okanovicu na pocetku meca
Samo nek se sjete kada njihov igrac Mirnes Salihovic lomi nogu Tariku Okanovicu na pocetku meca

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kakav ce ovo teren biti iduce kolo Tuzla City -HSK Zrinjski na Tusnju,ima li igdje u blizini nekakav stadion sa ok travnjakom dvije najbolje ekipe premijer lige nisu zasluzile da se valjaju u blatu kao samoprozvani veHlikani?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Najbezobrazniji domacin ubjedljivo u ligi!Od kad znam za sebe ovakvi su.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:08Nisu mi lagali navijača Sarajeva za Slobodu, sad ih razumijem.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mi samo 7-8 finala Kupa BiH ! i vi imate sigurno toliko pravi derbi ! igraju 3 i 4 borba za 3. mjesto !
-
- Kontakt:
Niste zasluzili nista bolje nego da na njivi igrateAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:14Kakav ce ovo teren biti iduce kolo Tuzla City -HSK Zrinjski na Tusnju,ima li igdje u blizini nekakav stadion sa ok travnjakom dvije najbolje ekipe premijer lige nisu zasluzile da se valjaju u blatu kao samoprozvani veHlikani?
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Eno ostala im na terenu 3 duseka i ponjave.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:09Kazu iz Slobode da im nismo lagali ni kad smo rekli da se Velezovci previse izlezavaju..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:08Nisu mi lagali navijača Sarajeva za Slobodu, sad ih razumijem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima li iđe furadana uzet?
HŠKZ
- feniksptica
- Kontakt:
Ma boli vas. Beus je podmazo sudiju, kartoni su podijeljeni.Ako zapne vadite iz penzije Bjelicu, nek svira neki ghost penal ako bas zapne.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:14Kakav ce ovo teren biti iduce kolo Tuzla City -HSK Zrinjski na Tusnju,ima li igdje u blizini nekakav stadion sa ok travnjakom dvije najbolje ekipe premijer lige nisu zasluzile da se valjaju u blatu kao samoprozvani veHlikani?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)