Rece navijace ekipe koja u svom timu ima sabanovica, hebibovica itdNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:14Najbezobrazniji domacin ubjedljivo u ligi!Od kad znam za sebe ovakvi su.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:08Nisu mi lagali navijača Sarajeva za Slobodu, sad ih razumijem.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Volim tebe, više od sebe
Trebao se Peljto cuvati za derbi jer realno je da on sudi taj meč ali eto tako ne misle ovi iz Saveza, pitam se samo kad ce Gigovic u Mostar doci da sudi.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:17Ma boli vas. Beus je podmazo sudiju, kartoni su podijeljeni.Ako zapne vadite iz penzije Bjelicu, nek svira neki ghost penal ako bas zapne.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:14Kakav ce ovo teren biti iduce kolo Tuzla City -HSK Zrinjski na Tusnju,ima li igdje u blizini nekakav stadion sa ok travnjakom dvije najbolje ekipe premijer lige nisu zasluzile da se valjaju u blatu kao samoprozvani veHlikani?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Yebo mater imaju vise od 100 godina nemaju trofeja, kakva vam je poenta kluba?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nemoj tako,ipak su oni gradska raja...antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:18Rece navijace ekipe koja u svom timu ima sabanovica, hebibovica itdNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:14Najbezobrazniji domacin ubjedljivo u ligi!Od kad znam za sebe ovakvi su.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:08Nisu mi lagali navijača Sarajeva za Slobodu, sad ih razumijem.

Onaj kepec Hebibovic se uvijek qurci,a da ga pljunes pao bi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Gospoda za papka Dz.Beganovica,mesara Jusica i ostale.Vidimo se za 2 hefte na najvecem stadionu u BiH da i vi jednom zaigrate na travi,ovo blato i ruglo je smijesno nazivati terenom i stadionom,vozdraantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:18Rece navijace ekipe koja u svom timu ima sabanovica, hebibovica itdNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:14Najbezobrazniji domacin ubjedljivo u ligi!Od kad znam za sebe ovakvi su.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:08Nisu mi lagali navijača Sarajeva za Slobodu, sad ih razumijem.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pravim povoljno fotoshop tabele 2021/2022.
Komšije imaju popust
Komšije imaju popust
- feniksptica
- Kontakt:
Ne moze Peljeto. Beus je ponovo vratio jak utjecaj u savezu. Za daljni mir je bilo ocekivano da se postavi sudija koji nije ni Vicin ni Beusov,. Pa ko koga.
A sto se tice derbija na Kosevu tipujem Antonia

A sto se tice derbija na Kosevu tipujem Antonia

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Imamo Kup prvoligaša, duša me boli što ga ti ne priznaješ !OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:19Yebo mater imaju vise od 100 godina nemaju trofeja, kakva vam je poenta kluba?
Ja vama priznajem i ove titule što Zrinjski osvaja to je ipak Velez 2 ako cemo realno.

K nozi keru !!!!
Hoce li biti trofeja u sljedeci 100?samirr je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:21Imamo Kup prvoligaša, duša me boli što ga ti ne priznaješ !OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:19Yebo mater imaju vise od 100 godina nemaju trofeja, kakva vam je poenta kluba?
Ja vama priznajem i ove titule što Zrinjski osvaja to je ipak Velez 2 ako cemo realno.
![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Dudic najveci gubitnik ove polusezone....vadi Salcina iz igre, jednog od najboljih igraca lige....ovaj Dudic izgleda ne prati transfermarket..... 

🔴⚫️
- feniksptica
- Kontakt:
Ili da se zapitamo da li si za zivota upamtio trofej voljenog kluba ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:19Yebo mater imaju vise od 100 godina nemaju trofeja, kakva vam je poenta kluba?

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Hahahaha. Ako su oni gospoda, onda je nas fudbal pao na najniže grane. Od hebibovica nema vece gnjide, nit pamti vecu ova nasa liga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:20Gospoda za papka Dz.Beganovica,mesara Jusica i ostale.Vidimo se za 2 hefte na najvecem stadionu u BiH da i vi jednom zaigrate na travi,ovo blato i ruglo je smijesno nazivati terenom i stadionom,vozdraantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:18Rece navijace ekipe koja u svom timu ima sabanovica, hebibovica itdNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:14
Najbezobrazniji domacin ubjedljivo u ligi!Od kad znam za sebe ovakvi su.
Jel i sad marka stadion, il su vam sad spustili na 0.5KM kiriju?
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Imate 1 direktni crveni i 3 crvena nakon 2 zuta, a Sloboda mesarska ekipa.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:08Nisu mi lagali navijača Sarajeva za Slobodu, sad ih razumijem.
A da ne spominjem Sarajevo sa 2 direktna crvena i 4 nakon zutih. 53 zuta u ligi
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 08 nov 2021, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Uzimamo ove godine Kup ! Vama zelim da izborite opstanak.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:22Hoce li biti trofeja u sljedeci 100?samirr je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:21Imamo Kup prvoligaša, duša me boli što ga ti ne priznaješ !OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:19Yebo mater imaju vise od 100 godina nemaju trofeja, kakva vam je poenta kluba?
![]()
![]()
Ukini im Vico zabranu publike svakako ih nece biti vise od 300 na stadionu 

Ne prodaju vise ni donatorske, ode sve u pm
Ne prodaju vise ni donatorske, ode sve u pm

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Budi miran only, zakuhat ces sa svima, a jos koji dan si tu na temi. Ne podlijezi pritisku ovih pitaraOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:22Hoce li biti trofeja u sljedeci 100?samirr je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:21Imamo Kup prvoligaša, duša me boli što ga ti ne priznaješ !OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:19Yebo mater imaju vise od 100 godina nemaju trofeja, kakva vam je poenta kluba?
![]()
![]()
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, sarajevo19461987 i 6 gostiju.