Burazeru, dzaba ti ovde pises, pogledaj samo dva posta iznad.. I ja napisao jedan normalan, ovaj već jedan ruši neštozlajci je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:34Izvinjavam se cijenjenom forumskom puku sto cu nesto kratko o samoj utakmici.
Mozda je nedostajalo lijepe igre po onakvom terenu, ali zelje i borbe na obje strane sigurno nije. Velez se bacao na glavu, a Sloboda je pokusavala do zadnje sekunde, bukvalno.
Velez je dobio bitku na sredini terena i mislio sam da nema sanse da izjednacimo, ali su gosti sami prosuli bodove povlacenjem, a bogme i dobrim odugovlacenjem.
Sudijska trojka je bila kardinalna sa stetnim odlukama po obje ekipe. Samo neke od situacija: cist lakat Balica u 1.pol nije ni prekrsaj sviran , cista povlacenja za dres nad Predragovicem i Dzenisom na sredini terena nisu svirana s time da je nakon jedne takve situacije bila sansa za Velez, neshvatljivo signaliziranje ofsajda Velezu u 2.pol, Balic dobio lakat po zubima pred kraj bez javne opomene, Jusic je komotno mogao pod tus u 91.min.
Realna podjela bodova na kraju.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
najveći krkan i seljačina iz Hercegovine, kao da je iz CG, pravi četaljo-hrvatOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:35I to puno. @Graha dijete neko od 14 godina i tata ga naucio...
Novi si i pojma nemas. Ovdje zna 1 zrinjevac nas 10 nalozit a i naprimjer ja znam njih 10 nalzoit. Sve zajebancija, a ti ban iste sekunde trebao dobitGraha je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:35Ne bih rekao da iz vas progovara zajebancijaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:33Cuj opet cemo ga srusit, fasisto. Trebas odmah ban dobit, sikter. Ovdje je sve zajebancija, lozimo jedne drugog. Sikter![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hajde stavi ovog havera na ignore, majke tiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:37Novi si i pojma nemas. Ovdje zna 1 zrinjevac nas 10 nalozit a i naprimjer ja znam njih 10 nalzoit. Sve zajebancija, a ti ban iste sekunde trebao dobitGraha je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:35Ne bih rekao da iz vas progovara zajebancijaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:33
Cuj opet cemo ga srusit, fasisto. Trebas odmah ban dobit, sikter. Ovdje je sve zajebancija, lozimo jedne drugog. Sikter![]()
NOVI stari most 
- feniksptica
- Kontakt:
Herrero je npr nesto slicno napisao samo 4x lukavije i naravno da je to promaklo vecini. Zna covje kako treba pisat, a ovo je humor i zajebancija losa nikakva i skloni g s foruma.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Koji cirkus od likaelvirbaljic je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:34Jel to iz perioda dok ste bili Gorki , ili nekad kasnije ?antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:31Laz. Imamo i protiv Sloge Simin Han. Al nju neko ugasioelvirbaljic je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:28
Znas li mozda neki klub koji ima negativan skor sa svetinjom, ja znam samo Vukovije.

-
- Kontakt:
Pa jbg i on i vecina zna to fino upakovat, ali ovaj ga bas pretjera ocigledno dijete neko koje jos nije upoznato s forumomfeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:39Herrero je npr nesto slicno napisao samo 4x lukavije i naravno da je to promaklo vecini. Zna covje kako treba pisat, a ovo je humor i zajebancija losa nikakva i skloni g s foruma.
Hajd sto se malo podyebayemo al sto uvijek morate ici na nacionalnost, bajg neko rusenje, gasi ligu djeca se pomamila vec
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jel.ovo lov na vještice? Imaš li covid potvrdu za foruma?feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:39Herrero je npr nesto slicno napisao samo 4x lukavije i naravno da je to promaklo vecini. Zna covje kako treba pisat, a ovo je humor i zajebancija losa nikakva i skloni g s foruma.
HŠKZ
-
- Kontakt:
Amaw je doktor nauka za šveckog vodoinstalatera što je unazadio Hajduk
-
- Kontakt:
Sad kao ne valja, a znate u cetiri ujutro prelaziti preko njega i pobiti se sa stolicama
Ti si naša ljubav jedina!
- feniksptica
- Kontakt:
Jutros test izvadio. Mogu do srijede ujutro pisatHerero je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:41Jel.ovo lov na vještice? Imaš li covid potvrdu za foruma?feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:39Herrero je npr nesto slicno napisao samo 4x lukavije i naravno da je to promaklo vecini. Zna covje kako treba pisat, a ovo je humor i zajebancija losa nikakva i skloni g s foruma.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ljudi pričate o dečku koji se registrovao na forum utripovan da neki sekjuriti bošnjačke nacionalnosti iz Mepasa piše po forumu. Ako to nije bio signal da se radi ili o potpunom shizofreniku ili o osnovnoškolcu, onda je defintivno to potvrdio ovim zadnjim odvratnim komentarima.
Ali šta mu možeš, roditelji zakazali u odgoju, a škole danas su svakako zaqrac.
Ali šta mu možeš, roditelji zakazali u odgoju, a škole danas su svakako zaqrac.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Tako je, i on opet napisa novi stari most, yebo mater ako ima 15 godinaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:40Pa jbg i on i vecina zna to fino upakovat, ali ovaj ga bas pretjera ocigledno dijete neko koje jos nije upoznato s forumomfeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:39Herrero je npr nesto slicno napisao samo 4x lukavije i naravno da je to promaklo vecini. Zna covje kako treba pisat, a ovo je humor i zajebancija losa nikakva i skloni g s foruma.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Samo da cestitam nasim vjernim pratiocima i navijacima sa desne obale,Hereru & co. na osvojenom bodu (prate nas ljudi vise nego orginalni navijaci Rodjenih,lijezu i bude se sa mislima na Miostarskog velikana,golem si Veleze
) ,svaka vam cast na podrsci ,hoce li biti vatromet,jasta ko sisa onaj tamo neki klub,ko da on nekoga zanima, .Isto bi cestitao pojedinim tifozima Slobode jer su uspjeli da upisu istorijski uspjeh na svom terenu ,osvojivsi velik bod ,svaka vam cast borili ste se lavovski i na kraju uspjeli,moje je da samo cestitam
.I Zizi bi isto cestito ,hoce covjek da place koliko se raduje.
Sto se tice utakmice rovovska borba i jedne i druge ekipe(stvarno su se trudili svi igraci).Nesto bolje su se snasli nasi igraci koji su poveli i drzali utakmicu pod kontrolom do samog kraja ,pa tako Sloboda do zadnje minute nije imala ni jedan udarac na gol niti je napravila neku izglednu sansu..Gol u zadnjem minutu
,jbga desava se ,to je fudbal ali mogu samo da kazem bravo i cestitke za borbenost igraca obe ekipe po onoj kaljuzi,posebno Velezovim igracima koji su odigrali napokon jednu utakmicu sa mudima(Slobodu to drzi u vrhu a ne kvalitet).Idemo dalje ,jos jednom cestitke Slobodi na osvojenom zasluzenom bodu a moram viditi dimi li se u Zapadnom Mostaru
.
Moj Jelicu ono je start bio sa 2 noge u kost cist crveni ne znam sta si gledo
i to u izglednoj kontri za poentiranje
.
Tuzlaci realno ono je bruka od terena ,zar se ono ne moze malo popraviti **** ga ja ovlike godine ,stid i mene u kakvim uslovima nam klubovi igraju Premijer Ligu pogotovo kad neko sa strane gleda iz drugih drzava ,katastrofa jebote
.Sve u svemu dobra i zanimljiva utakmica 

Sto se tice utakmice rovovska borba i jedne i druge ekipe(stvarno su se trudili svi igraci).Nesto bolje su se snasli nasi igraci koji su poveli i drzali utakmicu pod kontrolom do samog kraja ,pa tako Sloboda do zadnje minute nije imala ni jedan udarac na gol niti je napravila neku izglednu sansu..Gol u zadnjem minutu

Moj Jelicu ono je start bio sa 2 noge u kost cist crveni ne znam sta si gledo

Tuzlaci realno ono je bruka od terena ,zar se ono ne moze malo popraviti **** ga ja ovlike godine ,stid i mene u kakvim uslovima nam klubovi igraju Premijer Ligu pogotovo kad neko sa strane gleda iz drugih drzava ,katastrofa jebote

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Beduin
- Kontakt:
Dosao na forum Graha,
Uhvatio odmah maha.
Rusio bi po Mostaru,
Na forumu primi karu.
Isprskase ga po faci,
Sarajlije, RAja i Tuzlaci. ❤
Uhvatio odmah maha.
Rusio bi po Mostaru,
Na forumu primi karu.
Isprskase ga po faci,
Sarajlije, RAja i Tuzlaci. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bravo nek si napisao RAja
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Bojim se da si ti to nesto pomijesao. Jedino sto ce se rusit jeste domacin na Kosevu za dva vikenda kada tuzlaci nose kuci pun plijen.fudbalfudbal je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:35Burazeru, dzaba ti ovde pises, pogledaj samo dva posta iznad.. I ja napisao jedan normalan, ovaj već jedan ruši neštozlajci je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:34Izvinjavam se cijenjenom forumskom puku sto cu nesto kratko o samoj utakmici.
Mozda je nedostajalo lijepe igre po onakvom terenu, ali zelje i borbe na obje strane sigurno nije. Velez se bacao na glavu, a Sloboda je pokusavala do zadnje sekunde, bukvalno.
Velez je dobio bitku na sredini terena i mislio sam da nema sanse da izjednacimo, ali su gosti sami prosuli bodove povlacenjem, a bogme i dobrim odugovlacenjem.
Sudijska trojka je bila kardinalna sa stetnim odlukama po obje ekipe. Samo neke od situacija: cist lakat Balica u 1.pol nije ni prekrsaj sviran , cista povlacenja za dres nad Predragovicem i Dzenisom na sredini terena nisu svirana s time da je nakon jedne takve situacije bila sansa za Velez, neshvatljivo signaliziranje ofsajda Velezu u 2.pol, Balic dobio lakat po zubima pred kraj bez javne opomene, Jusic je komotno mogao pod tus u 91.min.
Realna podjela bodova na kraju.

tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pact1921, Proximic, zaostrog i 32 gosta.