Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Okrenimo se drugim temama.
Evo bice koncert Stinga u Sarajevu. Sigurno mnogo zanimljivija tema nego sto je neko umro negdje u drugoj drzavi, a pogotovo ovaj u nasoj koji nikako nije za naseg foruma
Evo bice koncert Stinga u Sarajevu. Sigurno mnogo zanimljivija tema nego sto je neko umro negdje u drugoj drzavi, a pogotovo ovaj u nasoj koji nikako nije za naseg foruma
- Marsal
- Kontakt:
Hoćeš li ić'?
Ja bih volio ali ne ide mi se sa 100kom s kojom se družim, to mi je više za djevojku pod ruku i hajmo... Karte nisu ni skupe.
Drago mi je da napokon dolazi neko svjetsko ime u Sarajevo i BiH.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sting u Sarajevu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Današnje žene nemaju pojma ko je Sting, a kamoli da znaju neku pjesmu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nekad Bono, sada Sting.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kako je krenulo, kad sam vidio na notifikaciji za Stinga prvo sam pomislio da je umro. Sumnjam da je iko pomislio da dolazi u SA.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nadam se da ga nece otkazati do marta, ovo je vrhunska stvar sto on dolazi kod nas.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Fantasista
- Kontakt:
Konačno neku lijepu vijest da pročitam
Super jaka nova stvar

Super jaka nova stvar
-
- Kontakt:
ma 100% su golmanka Sonja i Jadranka Barjaktarović u rodu
-
- Kontakt:
a za desetak dana je i Tei Pijević rođendan, samo da znate
Opet kisa, valjda ne bude poplava.
Pada kisa, eto poplave. Prestane kisa, eto Sarajeva u top 5 najzagadjenijih gradova na svijetu. Ne znas sta bi izabrao.
Ima li neko da je studirao bosanski jezik i književnost ?

Pa i npr. na pdf-u o koroni se spominju stručnjaci iz drugih država a ne domaći.
Zamisli suštine.
Čuj neko

Pa i npr. na pdf-u o koroni se spominju stručnjaci iz drugih država a ne domaći.

Zamisli suštine.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Iseliti iz Sarajeva. Meni je smijesno kad neko za neki nas grad da je lijep, nema ga nigdje vise i sl, taj nije vidio dalje od Jablanice. Naravno nisu svi financijski u mogucnosti ali ima google, guglaj, i ja ne mogu u Katar, Island ili Škotsku ići. Po cemu je npr. Sarajevo lijep grad mimo onog sto su Osmanlije napravile i Mehmed pasa Kukavica

Bila je jednom ovdje rasprava oko toga. Vise je nostalgija u pitanju, sjecanje na djetinstvo i sl. Evo Mostar, Stari grad je lijep, a mimo njega nemas doslovno nista. Sada se aktvirala Fortica, pogled bacis na grad gdje nemas parkinga i stotinu sokaka i to je to.
Obisao sam sve vece gradove plus Siroki, Grude, Citluk, Ljubuski, logicno Jablanicu i Konjic, te Maglaj, Jajce, Visoko, Kakanj, Travnik itd. Obilazio sam stare dijelove gradova, kule i sl. Ima tu lijepih stvari ali grad da je lijep i ultra kul kao grad nije vala niti jedan. Sarajevo sam obilazio jedan period svako malo. Svakako da se izdvaja od drugih ali sada da je top destinacija nije.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Banja Luka je jedini grad koji je estetski objektivno lijep u BiH
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Najdebilniji post na forumu ikad.bilirubin46 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 11:10Upravu je Justin. Tesko je naci finu da radi u kladzi, skoro nemoguce. Svaka se gotovo svalera i sevi poslije posla. Izabere nekog sa dubokim dzepom koji igra pse i tombolu, on je pocasti, provoza, izvede i napuni. Lijepo njemu, lijepo njoj. Mislim to je realno stanje, nije nikakva zafrkancija.

Zapravo je čista suprotnost skoro svaka ima momka ili muža koji je ceka na kraju radnog vremena cijeli moj život ista prica doduše ne zalazim u kladionice vec dobrih 10 godina osim onih 10 sekundi kad predam pare za online racun.
Al' do tad baš uvijek ista prica.
Jedino da se promjenilo nešto u međuvremenu u što cisto sumnjam jer teško da ima onih s dubokim dzepom.

Danas jedini primjer imam drugarice iz osnovne koju sam upratio da radi i isto momak ceka.
Problem kod nasih gradova je divlja neplanska gradnja pa se kasnije sve regulise kroz papire. Pola Mostara nema gradjevinsku dozvolu, tek treba proci u GV, a Mazoljice se izgradile kao Hannover. Poslije svake kise ne mozes proci sa autom glavnim magistralnim putem od vode koja se spusta od divljeg asfalta koji je postalo “ok”.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 nov 2021, 02:37Banja Luka je jedini grad koji je estetski objektivno lijep u BiH
Kakvih skretanja ima sa glavnog puta (koji vodi u Neum, Hrvatsku), pa kod Sehovine auto skrene pa se treba u rikverc vratiti pa opet skrenuti. Nevjerovatno sta se radi. Zamisli glavni put i covjek hoce da skrene prema Mazoljicama napravi ljeti za 30 sekundi cekanja kilometarsku guzvu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ima svega, i normalnih i tih što ganjaju sponzore, nema pravila, znam i ja par njih koje su udate i normala žene, imaju porodicu, djecu, završile čak pravo ili sl u Sa ili Mostaru i dobile tu posao jer nisu mogle nigdje drugo i super im, nit su neke top ribe nit bilo šta.90minut je napisao/la: ↑09 nov 2021, 02:47Najdebilniji post na forumu ikad.bilirubin46 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 11:10Upravu je Justin. Tesko je naci finu da radi u kladzi, skoro nemoguce. Svaka se gotovo svalera i sevi poslije posla. Izabere nekog sa dubokim dzepom koji igra pse i tombolu, on je pocasti, provoza, izvede i napuni. Lijepo njemu, lijepo njoj. Mislim to je realno stanje, nije nikakva zafrkancija.![]()
Zapravo je čista suprotnost skoro svaka ima momka ili muža koji je ceka na kraju radnog vremena cijeli moj život ista prica doduše ne zalazim u kladionice vec dobrih 10 godina osim onih 10 sekundi kad predam pare za online racun.
Al' do tad baš uvijek ista prica.
Jedino da se promjenilo nešto u međuvremenu u što cisto sumnjam jer teško da ima onih s dubokim dzepom.
Danas jedini primjer imam drugarice iz osnovne koju sam upratio da radi i isto momak ceka.
Da je rekao nargilhane pa hajd, tamo je već odron, al one što ulaze, ne što rade.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 8 gostiju.