Nije Tuta budala da mjenja nesto sto se uigralo. A to je ova formacija sa tri stopera gdje imamo cak jednog sto je ljevak. A to nam odgovara.hurem je napisao/la: ↑09 nov 2021, 09:27A dao bi prednost kome?emir012 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 08:45S Denisom u timu ta ekipa je redovno gubila, bez njega pobjedjuje.hurem je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:38Da su sada na spisku Medic i Masovic opet bi bez imalo dileme Hadzikadunic imao prednost.
Uigran je s Anelom i Sinisom i nije na klupi pola godine vec 3 sedmice...a do tada je redovno igrao unazad 2 godine.
I sta sad? - zbog 3 sedmice bacit ćemo u vodu 80 utakmica u Rusiji i reprezentaciji u posljednje 2 godine?!
Tip je slab stoper, daj Boze da nekad izraste u prsitojnog stopera, trenutno je slab.
Meni nebi igrao, ne zato sto je klupiran par sedmica nego zato sto je slab igrac.
Eh sad, kad se uzme u obzir konkurencija i nas sistem igre - rastu mu sanse da ipak zaigra... Do Peteva je...
Volio bih naravno da me demanttira i da pokaze kvalitet u sto blizoj buducnosti.
Pitanje je da li su upisali nekoliko boljih rezultata jer Dennis ne igra ili ipak zbog promjene trenera u medjuvremenu i pozitivnog efekta kojeg uglavnom ta promjena donosi.
Ja mislim da je ovo drugo.
...
Sto se tice Dennisa, licno smatram da je još uvijek nekako nedorecen i prava je enigma gdje će završiti za godinu, dvije, tri i kakav će status imati.
Status u klubu manje vise. Ako do ljeta presjedi na klupi neka mjenja ekipu. A sto se mene tice neka igra u rusiji do kraja karijere. Nama je bitno da je odbrana uigrana i da se ne mjenja svaku utakmicu drugi stoper.