Mislio sam pred utakmicu BiH -Finska u subotu da se postavi štand ispred zapada sa artiklima i kartama.dinodino2019 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 08:00Utakmica je u nedjelju na K.polju, Bilino polje ti je od cetvrtka pa do naredne srijede u rukama Nog savezaFRLegioen je napisao/la: ↑09 nov 2021, 05:00Mislim da bi u subotu trebali postaviti štand sa artiklima iz fan shopa ispred stadiona i pustiti prodaju ulaznica protiv Bosne Visoko.Vjerujem da bi se tu moglo fino profitirati!Sigurno ima ljudi sa strane koji bi kupili neki oficijelni Čelikov artikl ili kupili kartu za tekmu da "poguraju" Čelik.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
-
- Kontakt:
Mislim da to nije moguce, dobar prijedlog, ali kao sto sam ti gore napisao stadion je u rukama saveza tih 5-6 dana i ne mislim da njih plaho zanima bilo sta drugoFRLegioen je napisao/la: ↑09 nov 2021, 08:08Mislio sam pred utakmicu BiH -Finska u subotu da se postavi štand ispred zapada sa artiklima i kartama.dinodino2019 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 08:00Utakmica je u nedjelju na K.polju, Bilino polje ti je od cetvrtka pa do naredne srijede u rukama Nog savezaFRLegioen je napisao/la: ↑09 nov 2021, 05:00Mislim da bi u subotu trebali postaviti štand sa artiklima iz fan shopa ispred stadiona i pustiti prodaju ulaznica protiv Bosne Visoko.Vjerujem da bi se tu moglo fino profitirati!Sigurno ima ljudi sa strane koji bi kupili neki oficijelni Čelikov artikl ili kupili kartu za tekmu da "poguraju" Čelik.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Re: NK Čelik Zenica
Vjerovatno je momak mislio tamo gdje oni sa dresovima, cevapima, i ostalim artiklima drze svoje standove....mozda kad bi u basti Avantija postavili standic?
Evo Olgun kod istoka viđen sa Omićem.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Mislio sam ispred Avantija ili npr ispred Lamele.Bilo je ljudi koji su htjeli kupiti nešto "originalno" Čelikovo,a fan shop uvijek zatvoren kad igra repka.Ubijedjen sam da bi i karata se prodalo taj dan za tekmu protiv Bosne Visoko čisto ono "hajde da poguramo Čelik"
-
- Kontakt:
Dobar prijedlog svakako podrškaFRLegioen je napisao/la: ↑09 nov 2021, 09:50Mislio sam ispred Avantija ili npr ispred Lamele.Bilo je ljudi koji su htjeli kupiti nešto "originalno" Čelikovo,a fan shop uvijek zatvoren kad igra repka.Ubijedjen sam da bi i karata se prodalo taj dan za tekmu protiv Bosne Visoko čisto ono "hajde da poguramo Čelik"
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ja mislim da bi se nešto moglo prodati. Zna li iko u koliko sati je da extra vijest?
Hvala na inf. Ja mislim da će objaviti nekog jakog sponzora.
Super ideja! Postaviti stand sa Čelikovim artiklima i ulaznicama u subotu od npr 12 do 15 sati kod lamele na kruznom. Ogroman broj ljudi će cirkulirati tim područjem sto onih koji su došli na utakmicu sto Zeničanina koji će izaci prosetati gradom da osjete malo atmosferu. Nek se vidi da je Čelik živ i jači nego ikada.FRLegioen je napisao/la: ↑09 nov 2021, 05:00Mislim da bi u subotu trebali postaviti štand sa artiklima iz fan shopa ispred stadiona i pustiti prodaju ulaznica protiv Bosne Visoko.Vjerujem da bi se tu moglo fino profitirati!Sigurno ima ljudi sa strane koji bi kupili neki oficijelni Čelikov artikl ili kupili kartu za tekmu da "poguraju" Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
avenija je napisao/la: ↑09 nov 2021, 11:08Super ideja! Postaviti stand sa Čelikovim artiklima i ulaznicama u subotu od npr 12 do 15 sati kod lamele na kruznom. Ogroman broj ljudi će cirkulirati tim područjem sto onih koji su došli na utakmicu sto Zeničanina koji će izaci prosetati gradom da osjete malo atmosferu. Nek se vidi da je Čelik živ i jači nego ikada.FRLegioen je napisao/la: ↑09 nov 2021, 05:00Mislim da bi u subotu trebali postaviti štand sa artiklima iz fan shopa ispred stadiona i pustiti prodaju ulaznica protiv Bosne Visoko.Vjerujem da bi se tu moglo fino profitirati!Sigurno ima ljudi sa strane koji bi kupili neki oficijelni Čelikov artikl ili kupili kartu za tekmu da "poguraju" Čelik.

Dobra ideja i podrška !FRLegioen je napisao/la: ↑09 nov 2021, 09:50Mislio sam ispred Avantija ili npr ispred Lamele.Bilo je ljudi koji su htjeli kupiti nešto "originalno" Čelikovo,a fan shop uvijek zatvoren kad igra repka.Ubijedjen sam da bi i karata se prodalo taj dan za tekmu protiv Bosne Visoko čisto ono "hajde da poguramo Čelik"
Hajde sta cekaju toliko da objave
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
@avenija ceka zicer da prvi postavi na forum

Nadam se da je neki novi zlatni sponzor a da nije telekom

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija postao zeznut igrac, ima garant dojavu kad ce objaviti

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Mozzart
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mocart Novi zlatni sponzor

-
- Kontakt:
- samoposteno
- Kontakt:
Mozzartu hvala a poruka zenicanima ne kockajte ako vas svrbe pare posjetite prostorije kluba i uclanite se 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.