Sto neki novinar napisa na twitteru, da neko uradi ovo sto je Morris na basketu, izbilo bi isto sranje sto je uslijedilo od Jokica, tako da potpuno opravdano. Najsmjesnija mi je reakcija Isiah Thomasa, bio je komentator sinoc "I like itJHam je napisao/la: ↑09 nov 2021, 13:01Primi on bruku jakih udaraca u toku utakmice, bude pun masnica lik, ono Morrisovo nije bio jak udarac, vec gore od onog sto je Jokic njemu uradio.. Ako je htio da zaustavi kontru, uhvati ga, udari po ruci, ili je dozvoljeno da se on neklm sveti a njemu ne smije niko?
NBA 2021/2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: NBA 2021/2022
Ma ne svidja se ni meni sta je Jokic uradio, prvenstveno zbog suspenzije a svaka utakmica ti znaci, pogotovo ako i MPJ bude duze odsustvovao,ali prekipi covjeku kad sudije pustaju konstantno da ga udara ko stigne, nista ne sviraju i onda se ovaj napravi supak i ovakav faul napravi..
Kakva debilna reakcija Jokica, izgleda da je shumama Srbije rasto
Da ali ovo nije basket vani nego profesionalna liga.Tu je sudija da sankcionise namjerni faul Morrisa.Zamisli da svaki put tako igrac ide udarat kad primi jaci udarac
Neka ga je udario, treba to srezati u startu, jer može nekom sjebati sezonu sa ovakvim udarcima laktom, drugi put će 100 puta razmisliti, pogotovo što je to Morris.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Šta je pichko , Morris gangsta hood ovo ono ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa nije ga Jokic udario, isto kontakt kao i ovaj Morrisov, nije se zaletio na njega i poceo ga sutati i rukama i nogama.. A i nemas toliko ovih faulova kao sto je Morris uletio pa da napises to sto si napisao.. Jedno je laktanje, udarac po ruci jaci ili sta znam, ovo Morrisovo je samo po sebi za suspenzije i sudije su vec tu trebale prici da "smire strasti".. Ali sta sve pustaju protiv Denvera ne bi me cudilo da su pustili da se nastavi igrati..
Morris je dobio sto je zasluzio, Jokic ce dobiti zasluzenu suspenziju par utakmica do cega ne bi ni doslo da je kvaj supak napravio normalan faul, kakvih bude 10-20 po utakmici u kontrama...
Zamisli imas najbolju odbranu lige, 1 u ligi, i dodje ekipa Denvera koja se ne moze spojiti s loptom od pcoetka sezone i ubiju te odbranom i tvoj centar kojeg toliko hajpate u odbrani ne moze meda u istoj, e to se desilo Miamiu jutros
Haha dobro neko napisa.. tipicno bugarski
Srbi pogotovo sa ostalim balkancima u kosu a i generalno igraci dolaze na veliku scenu sa kompleksom nize vrijednosti i ogromnim strahom od reakcije fine publike.
Neka mu je prekipilo.. on je dosao kao tetkica, i plakao na svaki kontakt dok ga malo nisu kolege niggeri (Barton prije svih) naucili da mora da bude malo mean guy da bi mogao biti lider. Sada nema bi problem sa potrosnjom a ni da odgovori kada mu nesto smeta.
Gledam twitter, Marcus pise da je zabiljezio ovo Jokicu
vracaju se 90
Srbi pogotovo sa ostalim balkancima u kosu a i generalno igraci dolaze na veliku scenu sa kompleksom nize vrijednosti i ogromnim strahom od reakcije fine publike.
Neka mu je prekipilo.. on je dosao kao tetkica, i plakao na svaki kontakt dok ga malo nisu kolege niggeri (Barton prije svih) naucili da mora da bude malo mean guy da bi mogao biti lider. Sada nema bi problem sa potrosnjom a ni da odgovori kada mu nesto smeta.
Gledam twitter, Marcus pise da je zabiljezio ovo Jokicu
Dobijes ulicarsko, shumarsko, krkansko i seljacko. Reakcija je ok na ovim nabrojanim mjestima (ulica, shuma itd.), a na profesionalnom parketu pred svijetskim auditorijumom ipak ne.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 nov 2021, 13:14Šta je pichko , Morris gangsta hood ovo ono ?Igraš prljavo , dobiješ prljavo , ne vidim u čemu je problem
![]()
Samo mi je žao obrambenih igrača iz prošlih sezona kojima su suđeni faulovi zbog ovakvih i sličnih gluposti koje Harden inicira.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
^ meh he'll adjust
Peru ljudi Hardena opasno,nemojte samo pobjeci kad ovaj fixira svoju igru 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Bravo Jokara. Tako i treba. Red je da i njih neko pošalje na patos. Najprgavija braća u ligi, treba i onog drugog. Mater im crnu.
Ti bar nisi latentni rasista nego odmah u kost 
Onaj drugi kaze zapisao u tekuanonymousHD je napisao/la: ↑09 nov 2021, 13:45Bravo Jokara. Tako i treba. Red je da i njih neko pošalje na patos. Najprgavija braća u ligi, treba i onog drugog. Mater im crnu.
Vidjet cemo, ima MIA krajem mjeseca i LAC 26.12, pa da vidimo kako ga planiraju povrijediti
Kakva glupost ovo povezivat sa rasizmom.
Niko ne voli kvazi siledzije i to je sve. Uvijek mi ovako cejf kad neko i Ibrahimovicu ocita lekciju
Niko ne voli kvazi siledzije i to je sve. Uvijek mi ovako cejf kad neko i Ibrahimovicu ocita lekciju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- anonymousHD
- Kontakt:
Braća spremna.JHam je napisao/la: ↑09 nov 2021, 13:50Onaj drugi kaze zapisao u tekuanonymousHD je napisao/la: ↑09 nov 2021, 13:45Bravo Jokara. Tako i treba. Red je da i njih neko pošalje na patos. Najprgavija braća u ligi, treba i onog drugog. Mater im crnu.
Vidjet cemo, ima MIA krajem mjeseca i LAC 26.12, pa da vidimo kako ga planiraju povrijediti![]()
Na twitteru čitam kao Jokić samo crnce udara, pa **** mater, 90% lige sve crni, koga će udarat Carusa?
Koja kolicina rasizma na temi jbt 
Pa sta je ovdje silejdzijski,pa ovo sam vidio milion puta cak i od puno mirnijih igraca od Morrisa koji pritom nije bas debil kao sto mu je buraz,a da ne govorim koliko je bilo ozbiljnih incidenata od ovoga.Ovdje je bilo pofino rasistickih komentara nevezano za ovaj slucaj al haj ne vrijedja svakako nikoga na forumu pa moze proci.
Vama je rasizam jer ljudi ( bukvalno 99% sto sam citao ovdje i po tvitteru i redditu) staju na stranu Jokica
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.