NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Samo diriganovani stečaj dolazi u obzir!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Re: NK Čelik Zenica
Čestitke upravi kluba,kamen po kamen....
Ekonomski ekspert Vakufski! Nek se goni u rodni grad i nek povede sljedbenike i nek gase klubove po Vakufu. Ovde nece dok je jos ovo malo nas zivih Zenicanina koji ne podljezu politickim spinovanjima i strahovima od otkaza.
Ja eksperta i qurca, gledaj kako momci rade. Nikad vise sponzora nismo imali, svaka cast upravi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Upravi kluba svaka čast 
Idemo još jače
Idemo još jače
- BatistutA19
- Kontakt:
Bravo uprava i bravo i hvala za Mozzart ,svaka cast svima i lagano se sve slaze i idemo naprijed .
Zao mi Avenije kasni za mustuluk sjeba ga Marsal hahahha ,sta kaze nas Almir iz pouzdanih informacjija da je Telekom hahah.
Vecinom smo svi predvidjeli da je neki sponzor novi i bgm odlican sponzor taman da nas i on gura abd u FL ka PL..
Ovo za prodaju karti i rekvizita je odlicno samo ne znam te propise da li dozvoljavaju okolo stadiona jer je tad gazda NFSBIH a ne Celik .
Zao mi Avenije kasni za mustuluk sjeba ga Marsal hahahha ,sta kaze nas Almir iz pouzdanih informacjija da je Telekom hahah.
Vecinom smo svi predvidjeli da je neki sponzor novi i bgm odlican sponzor taman da nas i on gura abd u FL ka PL..
Ovo za prodaju karti i rekvizita je odlicno samo ne znam te propise da li dozvoljavaju okolo stadiona jer je tad gazda NFSBIH a ne Celik .
Fudo i njegovi botici za 2g.ce te se kriti u misije rupe.
2 od 3 veca sponzora, cekamo treceg velikog
Mocart na 2 godine, telekom na 3 godine, hajmo mital na 4 godine 120k godisnje
da procepi pravo
Polako i veci igraci prepoznaju pravu pricu. 12ti igrac uhvatio zamah, nadam se da ce se i ostali privrednici prikljuciti.

Mocart na 2 godine, telekom na 3 godine, hajmo mital na 4 godine 120k godisnje

Polako i veci igraci prepoznaju pravu pricu. 12ti igrac uhvatio zamah, nadam se da ce se i ostali privrednici prikljuciti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Kad ti imas vrhunskih sponzora u klubu i drugi kad vide rado ce doci. Kad ti nemas nikog, nece niko ni doci, zbog ovog je uprava napravila ogroman posao. Ide ovo dobro, jos ovu tuzbu da dobijem da se popisamp po ovoj varalici i **** ga iz zenice.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- sagitarius
- Kontakt:
Bravo momci, svaka cast, lavovski posao!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sve se moze kad se hoce,kad se radi s ljubavlju!Ova uprava je PONOS ZENICE!
- samoposteno
- Kontakt:
Sta li je sa Hifom nisam upratio jesu li oni trenutno sponzori ikakvi prije su bili
- prisonbreak
- Kontakt:
Nista Hifa jos.samoposteno je napisao/la: ↑09 nov 2021, 15:21Sta li je sa Hifom nisam upratio jesu li oni trenutno sponzori ikakvi prije su bili
Ja mislim da bi jos vise peocepilo kada bi se racun osblokiro, a nadam se u toku iduce godine da ce se to desiti aBd
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Evo i Mozzarta, već smo ih ranije najavljivali i priželjkivali.
Bravo za upravu
Bravo za upravu

Hifa, Agroekonomik, Pero, Hotel Zenica, Dubrovnik onako iz prve su bili sponzori, trenutno nisu. Ma doci ce to sve na svoje. Puno lakse je pregovarati kada imas trenutno preko 30 sponzora. Ocekujem do kraja godine da se jos koji sponzor prikljuci, dosta njih u decembru pravi budzet za narednu godinu, pa valjda ce se sad i nas sjetiti 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ja mozzartu a mozzart na vrata 

- samoposteno
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la: ↑09 nov 2021, 15:24Nista Hifa jos.samoposteno je napisao/la: ↑09 nov 2021, 15:21Sta li je sa Hifom nisam upratio jesu li oni trenutno sponzori ikakvi prije su bili
Ja mislim da bi jos vise peocepilo kada bi se racun osblokiro, a nadam se u toku iduce godine da ce se to desiti aBd

- samoposteno
- Kontakt:
Svi ovi sto bolje posluju u Zenici treba ih malo stisnust Bingo Konzum i ima ih jos dosta koliko god da pomognu bilo bi dobro samo da se sto prije odblokiraju racuni
Eto vidis moj bati ko će koga ako nece svoj svoga yebat, kako ono kazuBatistutA19 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 14:48
Zao mi Avenije kasni za mustuluk sjeba ga Marsal hahahha

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.