NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Treba i ove privatne klinike uzeli su para pogotovo sad u koroni neka izdvoje koji dinar za Celik 

"Rumeni" čini mi se radi u nekojsamoposteno je napisao/la: ↑09 nov 2021, 16:04Treba i ove privatne klinike uzeli su para pogotovo sad u koroni neka izdvoje koji dinar za Celik![]()
Trebamo hajcati atmosferu i iskoristiti domaćinstvo naše reprezentacije u Zenici.Ovo sa štandom mislim da treba predložiti upravi.
Uprava sve čita ako im se svidi ideja sigurno će organizovati. Ne trebamo sumnjati u to.

Polahko se kurs javnosti iz negativnog okreće u pozitivan smjer jer ipak istina na kraju uvijek pobjedi. Kad tad.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Marsal
- Kontakt:
Nije mi jasno da preduzeća pored Željeznice FBiH (ubijaju pare u Zenici), Mittala, Elektroprivrede, Fuel Bossa, Euroasfalta, Neimara, Mikiputza, Arela, ZIM-a, Džananovića, itd pa sve do sitnih poput pekara i lanaca marketa ne mogu izdvojit 1200 maraka na godišnjem nivou... Fakat ne razumijem.samoposteno je napisao/la: ↑09 nov 2021, 16:04Treba i ove privatne klinike uzeli su para pogotovo sad u koroni neka izdvoje koji dinar za Celik![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Na nama je da uzmemo karte i pravac kembridž.
Gazi visočku Bosnu
Gazi visočku Bosnu

- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Djaba drug sve dojave sto si imo i kad ce bit al Marsal te syeba haha ,trebo si sinoc objavit garant si ti znao za Mozzartavenija je napisao/la: ↑09 nov 2021, 15:44Eto vidis moj bati ko će koga ako nece svoj svoga yebat, kako ono kazuBatistutA19 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 14:48
Zao mi Avenije kasni za mustuluk sjeba ga Marsal hahahha![]()

Pa neče na stadion stavit štand ,nek stavi na trotuar ispred Avantija,kao i drugi što prodaju rekvizite repke na trotuaru.Ko et stadion je u rukama savezadinodino2019 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 08:19Mislim da to nije moguce, dobar prijedlog, ali kao sto sam ti gore napisao stadion je u rukama saveza tih 5-6 dana i ne mislim da njih plaho zanima bilo sta drugoFRLegioen je napisao/la: ↑09 nov 2021, 08:08Mislio sam pred utakmicu BiH -Finska u subotu da se postavi štand ispred zapada sa artiklima i kartama.dinodino2019 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 08:00
Utakmica je u nedjelju na K.polju, Bilino polje ti je od cetvrtka pa do naredne srijede u rukama Nog saveza
::::SAMO ČELIK::::
- samoposteno
- Kontakt:
Svi nabrojani drug mogu izdvojit mnogo vise ali ne zele izgovor je blokiran racun jbg kako nije blokiran za ostale sponzore ali nadat se da ce i oni progledat i svatit da ovi momci rade posao najbolji od kada je nastao Celik i da ce na kraju pomoci da se iz ovog ispliva sto prijeMarsal je napisao/la: ↑09 nov 2021, 16:34Nije mi jasno da preduzeća pored Željeznice FBiH (ubijaju pare u Zenici), Mittala, Elektroprivrede, Fuel Bossa, Euroasfalta, Neimara, Mikiputza, Arela, ZIM-a, Džananovića, itd pa sve do sitnih poput pekara i lanaca marketa ne mogu izdvojit 1200 maraka na godišnjem nivou... Fakat ne razumijem.samoposteno je napisao/la: ↑09 nov 2021, 16:04Treba i ove privatne klinike uzeli su para pogotovo sad u koroni neka izdvoje koji dinar za Celik![]()
Sta je sa EKOROM 
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Ja mogu samo zamisliti navalu sponzora kad dodje dan i pressica povodom odblokiranja racuna, zamisli sta ce to tek da budesamoposteno je napisao/la: ↑09 nov 2021, 18:17Svi nabrojani drug mogu izdvojit mnogo vise ali ne zele izgovor je blokiran racun jbg kako nije blokiran za ostale sponzore ali nadat se da ce i oni progledat i svatit da ovi momci rade posao najbolji od kada je nastao Celik i da ce na kraju pomoci da se iz ovog ispliva sto prijeMarsal je napisao/la: ↑09 nov 2021, 16:34Nije mi jasno da preduzeća pored Željeznice FBiH (ubijaju pare u Zenici), Mittala, Elektroprivrede, Fuel Bossa, Euroasfalta, Neimara, Mikiputza, Arela, ZIM-a, Džananovića, itd pa sve do sitnih poput pekara i lanaca marketa ne mogu izdvojit 1200 maraka na godišnjem nivou... Fakat ne razumijem.samoposteno je napisao/la: ↑09 nov 2021, 16:04Treba i ove privatne klinike uzeli su para pogotovo sad u koroni neka izdvoje koji dinar za Celik![]()
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Pa mislim da je časnije uzeti pare od prodaje krvavih dijamanata, nego od tog robovlasnika i primitivca.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Vala bas

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- samoposteno
- Kontakt:
Treba bojkotovat cevabdzince necemo jest cevape dok ne postanu bar vjerni navijaci 

hahaha ne znam jel istina al ga je neko pito da bude 12 igrac a on reko da moze izdvojit 12 KM ma godisnjem nivou, pandemija, lose poslovanje ovo ono
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ja kakav sam, prihvatio bih i ovih 12 KM, napravio jos jednu kategoriju "Posebni 12. igrac" i tu stavio ovakve "privrednike" i iznose koje su uplatili.... Pa na obraz im.
Ma ko ih j... Isplivat cemo abd kad tad za deset za deset godina. Samo krv,znoj i suze za jedini klub a dusmani nek pricaju i kalkulisu. Nedat prismrdit cuznama iz politike i sljamu ovog vremena ni blizu klubu. Pa nek pisu sastave po fb,placenim medijima,nek spinuju,nek huskaju.Nek ih slusaju teletabisi. To bi se prodalo za paket ulja kamo li Celiku da okrenu leda.Mi znamo sta nam je ciniti. Sacuvati klub zbog nas sto ga volimo i za one joji ce ga voljeti.
Da ima obraza nebi nikad nesto slicno i rekao (AKO JE REKAO). Treba se klonuti ovih "mahalanja" po forumu, jer je tesko razluciti sta je istina a sta ne. Danas ne podrzava, mozda ce sutra podrzavati. Celik je brend koji moze samo da raste.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.