Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prodaje se, hitno. Cijena po dogovoru, kupac plati punu cijenu a ima nevjerovatnih 49% udjela.. Zainteresovani nek se jave na navedeni broj telefona.
Uskoro nove cijene na TM.
Nema igraca Zelje u Top 11. hoce makar klub biti u Top 6?
Nema igraca Zelje u Top 11. hoce makar klub biti u Top 6?
Brandao 700k najmanje
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Od kad se igra ova liga Sarajevo nije bilo zasticeno kao Borac i jos neki timovi,to mozes da vidis nor kad poredis sa vama sve i jedan tim i trener se zalio i govorio da je bruka kad odigra mec sa vama,a kad smo mi bili sampioni svi su hvalili nasu igru i govorili da smo ubjedljivo najaci tim uostalom Sarajevu nije niko potreban mi od kad se igra ova liga imali para ili ne,imali dobre igrace ili lose uvijek u vrhu i uvijek konkurenti za razliku od ostalih giganata ove lige koji su ispadali,rovarili na sredini tabele,borili se za opstanak zbog toga htjeo to neko priznat ili ne smo velik tim sto se tice ove drzaveVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:31Pa bili ste zasticeni u nekim prethodnim godinama sad je doslo do smjene pa su zasticeni neki drugi pa cete nekad biti opet vi i tako u krug.polako strpljen spasenzagor1987 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:02elvirbaljic je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:22Na prethodne 4 utakmice, protiv Tuzla City dosudjeno 5 penala, 88 slobodnih udaraca. Igrači TC dobili 20 žutih kartona i 1 crveni . Pustite nas da igramo fudbala, nista vise.Ma jasta i kod nas su sve mesari pa nam dijele zute i crvene gdje stignu al to samo ima u nasoj ligi da tim kao Sarajevo nije barem malo zasticeno. Mislim da smo rekorderi po kartonima al polako dodje sve na svoje
-
jolicnikola
- Kontakt:
čuo sam ja od nekog da će VeHlež ići stopama onog ogavnog Arkanovog i Cecinog Obilića
Ti si samo nepismen.zagor1987 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 17:26Od kad se igra ova liga Sarajevo nije bilo zasticeno kao Borac i jos neki timovi,to mozes da vidis nor kad poredis sa vama sve i jedan tim i trener se zalio i govorio da je bruka kad odigra mec sa vama,a kad smo mi bili sampioni svi su hvalili nasu igru i govorili da smo ubjedljivo najaci tim uostalom Sarajevu nije niko potreban mi od kad se igra ova liga imali para ili ne,imali dobre igrace ili lose uvijek u vrhu i uvijek konkurenti za razliku od ostalih giganata ove lige koji su ispadali,rovarili na sredini tabele,borili se za opstanak zbog toga htjeo to neko priznat ili ne smo velik tim sto se tice ove drzaveVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:31Pa bili ste zasticeni u nekim prethodnim godinama sad je doslo do smjene pa su zasticeni neki drugi pa cete nekad biti opet vi i tako u krug.polako strpljen spasen
tz tz tz tz tz tz
Evo bas kontam uzet knjigu pravopisa od Halilovica zbog ovog foruma. Nemam vremena da se zamaram pravopisom jer ne spavam na forumu kao neki vec napisem nekad nesto i to je to moras me poducit kako da postanem pismen il da zaradim koji dinarslusalica je napisao/la: ↑09 nov 2021, 17:30Ti si samo nepismen.zagor1987 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 17:26Od kad se igra ova liga Sarajevo nije bilo zasticeno kao Borac i jos neki timovi,to mozes da vidis nor kad poredis sa vama sve i jedan tim i trener se zalio i govorio da je bruka kad odigra mec sa vama,a kad smo mi bili sampioni svi su hvalili nasu igru i govorili da smo ubjedljivo najaci tim uostalom Sarajevu nije niko potreban mi od kad se igra ova liga imali para ili ne,imali dobre igrace ili lose uvijek u vrhu i uvijek konkurenti za razliku od ostalih giganata ove lige koji su ispadali,rovarili na sredini tabele,borili se za opstanak zbog toga htjeo to neko priznat ili ne smo velik tim sto se tice ove drzaveVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:31
Pa bili ste zasticeni u nekim prethodnim godinama sad je doslo do smjene pa su zasticeni neki drugi pa cete nekad biti opet vi i tako u krug.polako strpljen spasen
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
VelikanizPlatonove
- Kontakt:
Nigdje ja nisam rekao da sarajevo nije velik tim naprotiv.bas zato i jeste bilo navlacenja.i nebitno ne treba biti polemike ti shvatas kako hoces ali tebi je argument nama se malo navlacilo vama puno kakav je to rezon kao krao sam al nisam puno samo malo vi ste visezagor1987 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 17:26Od kad se igra ova liga Sarajevo nije bilo zasticeno kao Borac i jos neki timovi,to mozes da vidis nor kad poredis sa vama sve i jedan tim i trener se zalio i govorio da je bruka kad odigra mec sa vama,a kad smo mi bili sampioni svi su hvalili nasu igru i govorili da smo ubjedljivo najaci tim uostalom Sarajevu nije niko potreban mi od kad se igra ova liga imali para ili ne,imali dobre igrace ili lose uvijek u vrhu i uvijek konkurenti za razliku od ostalih giganata ove lige koji su ispadali,rovarili na sredini tabele,borili se za opstanak zbog toga htjeo to neko priznat ili ne smo velik tim sto se tice ove drzaveVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:31Pa bili ste zasticeni u nekim prethodnim godinama sad je doslo do smjene pa su zasticeni neki drugi pa cete nekad biti opet vi i tako u krug.polako strpljen spasen
- svrakino1921
- Kontakt:

Fudbalski reprezentativci BiH su obavili novi trening u sklopu priprema za novembarske mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Novi trening na Grbavici: Petevu stigla dvojica Zmajeva, otpao jedan
Zmajevi su se okupili u ponedjeljak kada je na Grabavici obavljen prvi trening, dok je novi trening na stadionu Željezničara odrađen danas.
U odnosu na prvi selektor Ivaylo Petev je na drugom treningu imao mnogo više igrača na raspolaganju. Od danas su na dispoziciji Rade Krunić i Eldar Ćivić.
U međuvremenu je i definitivno otpao Elvis Sarić. Veznjak Gorice zbog napuknuća mišića zadnje potkoljene lože neće nastupit protiv Finske i Ukrajine.
Osim Sarića ranije je otpao Jusuf Gazibegović jer je pozitivan na koronavirus. Kako sada stvari stoje naknadnih poziva neće biti.
Kapiten Edin Džeko je danas bio fizikalnim terapijama te svoj proces oporavka nastavlja individualno uz vjeru da će biti spreman za duel sa Finskom u subotu na Bilinom polju.
Inače, današnji trening je bio značajno intenzivniji nego jučer te su pripreme za dvije ključne utakmice ušle u ozbiljniju fazu uz naglasak na odličnu atmosferu u našem taboru.
Interesantno da, iako igraju u Zenici, Zmajevi neće obaviti niti jedan trening na Bilinom polju uoči subotnjeg duela.
Opaaa LJEPOTICE
Jos jedan trening kod tebe
A izgleda hoce sve da odrade treninge kod tebe
Hvala ti LJEPOTICE nasa
NI UMRO, NI PAO!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Samo ovo vrijeme lose utice na Zrinjevce. Nevjerovatno cime se ljudi bave po cijeli dan, nema posta da ne spomenu Velez. Prvi na tabeli, igraju najbolji fudbal ove sezone i umjesto da uzivaju u tome, njihova glavna zanimacija je Velez. Nevjerovatno…
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
U svakoj ligi se podjednako prati borba za naslov kao i borba za ostanak koji u nasem slucaju ocekivano vode klubovi Radnik, Posusje i Vrapcici koji se nikad i nisu borili za naslov, niti ce.MostarskiSin je napisao/la: ↑09 nov 2021, 20:21Samo ovo vrijeme lose utice na Zrinjevce. Nevjerovatno cime se ljudi bave po cijeli dan, nema posta da ne spomenu Velez. Prvi na tabeli, igraju najbolji fudbal ove sezone i umjesto da uzivaju u tome, njihova glavna zanimacija je Velez. Nevjerovatno…
🔹
-
MostarskiSin
- Kontakt:
A ti navijas za?PatriceKwedi je napisao/la: ↑09 nov 2021, 20:24U svakoj ligi se podjednako prati borba za naslov kao i borba za ostanak koji u nasem slucaju ocekivano vode klubovi Radnik, Posusje i Vrapcici koji se nikad i nisu borili za naslov, niti ce.MostarskiSin je napisao/la: ↑09 nov 2021, 20:21Samo ovo vrijeme lose utice na Zrinjevce. Nevjerovatno cime se ljudi bave po cijeli dan, nema posta da ne spomenu Velez. Prvi na tabeli, igraju najbolji fudbal ove sezone i umjesto da uzivaju u tome, njihova glavna zanimacija je Velez. Nevjerovatno…
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Rudar PrijedorMostarskiSin je napisao/la: ↑09 nov 2021, 20:27A ti navijas za?PatriceKwedi je napisao/la: ↑09 nov 2021, 20:24U svakoj ligi se podjednako prati borba za naslov kao i borba za ostanak koji u nasem slucaju ocekivano vode klubovi Radnik, Posusje i Vrapcici koji se nikad i nisu borili za naslov, niti ce.MostarskiSin je napisao/la: ↑09 nov 2021, 20:21Samo ovo vrijeme lose utice na Zrinjevce. Nevjerovatno cime se ljudi bave po cijeli dan, nema posta da ne spomenu Velez. Prvi na tabeli, igraju najbolji fudbal ove sezone i umjesto da uzivaju u tome, njihova glavna zanimacija je Velez. Nevjerovatno…
🔹
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ejnur, fks74, Hrasno15, KimJongEsmer, Nemanja99, successminator i 70 gostiju.