Čuj palma, to od maktoufa ona prčija. Znam za vclub i bagdad u vitezu, tamo su ti najbolje dudlačice

Dođeš li još jednom u TR a ne zovneš ima da te ganjam po Zenici

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Čuj palma, to od maktoufa ona prčija. Znam za vclub i bagdad u vitezu, tamo su ti najbolje dudlačice
Kad vec seres... iznimka ne potvrdjuje, vec testira pravilo.
Odmah ondje kod Harija, s vana kad pogledaš čovjek bi reko šta je ovo, unutra kad uđeš isto Narniario_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:22
Dođeš li još jednom u TR a ne zovneš ima da te ganjam po Zenici![]()
Jel bilo barem kakvih ženaMarsal je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:26Odmah ondje kod Harija, s vana kad pogledaš čovjek bi reko šta je ovo, unutra kad uđeš isto Narniario_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:22
Dođeš li još jednom u TR a ne zovneš ima da te ganjam po Zenici![]()
veću nargilhanu u životu nisam vidio. Plus što je poprilično ok.
Pa eto odes sad u Libris ili tako neko normalnije mjesto. Ja se slazem s tobom za ona mjesta gdje izlaze one brze glave i slicni likovi. Ali za neka fina pristojna mjesta se fakat varas.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:19Ja nisam upoznao nijednu normalnu da izlazi tamo.![]()
Možda ima tih koje uđu i piju čaj ili tako nešto, i ne vise svaki dan, i ja sam ulazio, da se ne lažem, probao nargilu prije 15 godina, u dibeku na čaršiji i to je to, tad nije ni bilo aktuelno![]()
Na takvim mjestima uvijek ima finih seka samo ja nisam tip koji prilazi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:31Jel bilo barem kakvih žena![]()
A da nisu za zaglaviti zatvora![]()
Ako valja čemu dodaj je, pa se javi, jbt ga, pitaj jel to slučajan lajk ili namjeranMarsal je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:50Na takvim mjestima uvijek ima finih seka samo ja nisam tip koji prilazi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:31Jel bilo barem kakvih žena![]()
A da nisu za zaglaviti zatvora![]()
![]()
Neki dan mi je jedna iz čista mira lajkala neku sliku ovako iz januara ove godine, kontam hoću li se javit, hoću neću ma reko neću, **** ga![]()
Ma finućkasta, a imamo se već na IG kako bi drugačije i lajkalario_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:52Ako valja čemu dodaj je, pa se javi, jbt ga, pitaj jel to slučajan lajk ili namjeran![]()
Ma ja odmah odustajem u takvim slučajevima,ne brini
Nemoj ih bolan, pa to im je cejf, obicajrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 15:28Pa kako ću nekog ko se slika sa crijevom u ustima doživiti drugačije nego neozbiljno, taman da je doktor nauka.![]()
Umjesto da ti njih bodeš ti bi da one tebe
Jedna je toliko lijepa da ju je bog stvorio samo za gledanje i ništa drugo
Pa što je nisi napao odma, ja kakav sam baksuz mene zapao neki mušakarac i kod prve i kod druge dozeOtelo je napisao/la: ↑10 nov 2021, 10:14Jedna je toliko lijepa da ju je bog stvorio samo za gledanje i ništa drugo![]()
QR kod vakcinacije odmah danas dostupan, sad sam slobodan čovjek svugdje![]()
Na pušku
Probaj ući u Hrvatsku pa nam javiOtelo je napisao/la: ↑10 nov 2021, 10:14Jedna je toliko lijepa da ju je bog stvorio samo za gledanje i ništa drugo![]()
QR kod vakcinacije odmah danas dostupan, sad sam slobodan čovjek svugdje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.