Meni lično je bio drag, barem se svaku tekmu trudio i borio i igrao srcem...Lazare, hvala i sretno!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A nego ko će nas sad nervirati na tribinama kad nema Laze na terenu?
Meni lično je bio drag, barem se svaku tekmu trudio i borio i igrao srcem...Lazare, hvala i sretno!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Lazo je gigant...Vjerujem u Amara sta god da je uradio, jednostavno nece pogrijesiti. Jeste da slavimo 90 godina i da se titula smatra poklonom navijacima i klubu, ali mislim da prije svega treba sloziti finu ekipu i borit se u evropi sto duze...TM87
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
OSIM ZNA!!! 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
ljudi do kad je prelazni rok ???
ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK POPOVIC LAZAR
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Popović Lazar
- Kontakt:
Hvala momci,čast izuzetcima ali do juče ste mi psovali od do
Hajde lazare,hajde Lazare..

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
za VELIKIM igracima prasina se dize, mozda ne toliko velik igrac al sigurno najbolji momak zadnjih 20 godina sto je nosio plavi dres. Sretno Lazo kako god zavrsilo!Popović Lazar je napisao/la:Hvala momci,čast izuzetcima ali do juče ste mi psovali od do![]()
fakat je tako, nedostajace mi Lazardjale je napisao/la:za VELIKIM igracima prasina se dize, mozda ne toliko velik igrac al sigurno najbolji momak zadnjih 20 godina sto je nosio plavi dres. Sretno Lazo kako god zavrsilo!Popović Lazar je napisao/la:Hvala momci,čast izuzetcima ali do juče ste mi psovali od do![]()
ja volim lazu, za lazu sve , naprijed lazo u pobjedepile87 je napisao/la:ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK POPOVIC LAZAR
Baš mi žao što Lazar ode...Rijetki su koji su se tako borili za plavi dres.djale je napisao/la:za VELIKIM igracima prasina se dize, mozda ne toliko velik igrac al sigurno najbolji momak zadnjih 20 godina sto je nosio plavi dres. Sretno Lazo kako god zavrsilo!Popović Lazar je napisao/la:Hvala momci,čast izuzetcima ali do juče ste mi psovali od do![]()
[youtube][/youtube]
Jedan od odlučujućih za titulu! Hvala Lazare!
- spielführer_21
- Kontakt:
Lazo sretno i hvala za sve!

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Popović Lazar
- Kontakt:
Vidjeti Lazara kako postupa sa hrenovkama
neprocjenivo
Sretno Lazo legendo i vrati nam se nekad,radi furke
Sretno Lazo legendo i vrati nam se nekad,radi furke
1921-2011
Cinjenica da nam prodaja Lazara donosi pristojno obestecenje govori o tome da nam je bio od velike koristi! Osvojio je sa Zeljom titulu,sad je vrijeme da i on zaradi neke pare.hvala mu na svemu! mislim da je ovako zadovoljan i on i Zeljo¨! Kod Lazara cjenim korektnost i profesionalizam! svoje je odradio kako je najbolje znao,trudio se na svakoj utakmici i davao sve od sebe,niko mu na tome ne moze nista prigovoriti! zato mu hvala i sretno u nastavku karijere!
Sretno Lazare,dabogda zaradio milione...... Uvijek cemo te se sjecati,puno si nam dao.
NEMOJTE PREPISIVATI SA TM.ORGA NISTA OVDJE I ONAKO CE SE SVE ZNATI ZA PAR DANA
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma moraju pokazati raji da imaju pristup. Shvati ih!
Lazaru hvala za sve..nisam ga nikada gotivio jer mislim da nije bio kalibar za Zelju(to sto se borio uvijek cu cjeniti)
Nadam se da cemo i dovesti barem jednog solidnog napadaca+Jese kad bi dosao bilo bi dovoljno za pohod ka tituli.Uglavnom ako ne dodje napadac ne treba zaboraviti i Bajru koji je imao tesku povredu i nedovoljnu minutazu(ono sto je i malo igrao je slicnu Popovicu).Izgleda da on zabija u prijateljskim
kad se sjetim sta je nama radio i dalje mislim da u njemu ima barem malo kuveta 
Nadam se da cemo i dovesti barem jednog solidnog napadaca+Jese kad bi dosao bilo bi dovoljno za pohod ka tituli.Uglavnom ako ne dodje napadac ne treba zaboraviti i Bajru koji je imao tesku povredu i nedovoljnu minutazu(ono sto je i malo igrao je slicnu Popovicu).Izgleda da on zabija u prijateljskim
AMAR OSIM!
Trenutno korisnika/ca: antibot, MisterBlue i 32 gosta.