Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nihad djedovvic je jedini projekt bh kosarke. Uložilo se u njega hejbet od cistacice Skenderije do sulejmana tihica. Supak vrati kako vrati...
Vrabac kriminalac
Ghuraba je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:54Ma ja, bankrotirao Nihad zbog reprezentacije, svaki drugi mjesec joj stotine hiljada slao.A, ona njemu nije dala nista, osim sto se gurao u seniorsku reprezentaciju sa 16 godina.
Ako je sta i dao, to je bilo ono jednom 10k (ako se ne varam), iako su poslije bile price da ni to nije dao (od strane Barbarica, ako me pamcenje dobro sluzi). Smijesno je velicati izdajice, a najveca izdajica bh kosarke nakon Damira Mulaomerovica je Nihad Djedovic. Matkovic i ostali matkovici su buranija za njega.
Nisi upucunen u slucaj Damir M.....Nihad sa 16 godina
Najbolja moguća reakcija, ponosan sam. Eto, htio si da nas vozaš dok ne dobiješ poziv iz Hrvatske, eto ti sad. Ne dati mu ispisnicu ni u kojem slučaju!retromoos je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:57Matković je i u FIBA registrovan kao košarkaš reprezentacije BiH, bio je prijavljen u našem rosteru, stoga nisam siguran kako bi mogao zaigrati za Hrvatsku u bliskoj budućnosti. Ali, to svakako više nije naš problem, momku želimo sve najbolje u nastavku karijere”, konstatuje Čolan.
A ja je ne volim/manje volim sto iz xy razloga ne mogu otici na EP?lumani je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:38Sigurno da je volim,ja ne idem bez razloga na E.P..Ali nemoj da lupas ,ako nemas pojma ..Dzevdo,Nenad nisu igrali 1993 a razlog je poznat ,ali kako ja tebi to da objasnim .Nihad jos nije zaigrao za Njemacku a godinama jeste zato placao smjestaje dok je veliki Harun bio tu...
Vjerovatno su Dzevdo i Neno nekad (za)igrali za susjede?
Nihad nije ni uzeo pasos Njemacke da igra za njih, to je i djeci jasno. Uzeo je iz nekih drugih razloga, uz pokusaj pravljenja budalama svih nas da nesto kao nije znao. Za novac koji je kao davao je vec ispricano 100 puta.
Tu je izdajnik Teletovic da odradi posao za drugove Miska i Baraca.
Ispisnicu mu ne dat, mada ja nesto sumnjam da nece bice pritisaka iz hrvatskog dijela saveza kao i do strane Miska
Sto ce tice ovih nasih domacih izdajnika Djedovic je igrao dok mu je trebalo za karijeru otkako se ustalio u Njemackoj ne igra mada i to je jer se vodi kao domaci igrac.Mulaomerovic je najveci izdajnik bih sporta
Sto ce tice ovih nasih domacih izdajnika Djedovic je igrao dok mu je trebalo za karijeru otkako se ustalio u Njemackoj ne igra mada i to je jer se vodi kao domaci igrac.Mulaomerovic je najveci izdajnik bih sporta
-
Swanfilter
- Kontakt:
Nastupi li Matkovic za Hrvate odmah i legalno, a mi se nastavimo patiti zbog Alibegovica i Garze, Mirzi i ovom Colanu treba kuce srusiti. Samo to ...
-
Swanfilter
- Kontakt:
Mula je antipatik teski, al ne moze biti veci papak od Preldzica, Bibera i Đedovica, da ga je...es ...MElloo je napisao/la: ↑10 nov 2021, 19:09Ispisnicu mu ne dat, mada ja nesto sumnjam da nece bice pritisaka iz hrvatskog dijela saveza kao i do strane Miska
Zasto Djedovic je bar igraoSwanfilter je napisao/la: ↑10 nov 2021, 19:37Mula je antipatik teski, al ne moze biti veci papak od Preldzica, Bibera i Đedovica, da ga je...es ...MElloo je napisao/la: ↑10 nov 2021, 19:09Ispisnicu mu ne dat, mada ja nesto sumnjam da nece bice pritisaka iz hrvatskog dijela saveza kao i do strane Miska
-
Swanfilter
- Kontakt:
MElloo je napisao/la: ↑10 nov 2021, 19:39Zasto Djedovic je bar igraoSwanfilter je napisao/la: ↑10 nov 2021, 19:37Mula je antipatik teski, al ne moze biti veci papak od Preldzica, Bibera i Đedovica, da ga je...es ...MElloo je napisao/la: ↑10 nov 2021, 19:09Ispisnicu mu ne dat, mada ja nesto sumnjam da nece bice pritisaka iz hrvatskog dijela saveza kao i do strane Miska
Sto ce tice ovih nasih domacih izdajnika Djedovic je igrao dok mu je trebalo za karijeru otkako se ustalio u Njemackoj ne igra mada i to je jer se vodi kao domaci igrac.Mulaomerovic je najveci izdajnik bih sportaa tu je negdje sa Biberom i Preldzicem samo je veci supak jer je i bolji igrac bio
![]()
Jer je odradio stvar, kako je vec odradio. Mislim na Nihada.
Mula makar ima argument u ratu, ako nista drugo.
Preldzic i Biberovic nemaju nikakvog argumenta, osim ineteresa. Sto je u kontekstu repke za mene neoprostivo. Je..ali im Turci stare ...
Federer17 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 19:03A ja je ne volim/manje volim sto iz xy razloga ne mogu otici na EP?lumani je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:38Sigurno da je volim,ja ne idem bez razloga na E.P..Ali nemoj da lupas ,ako nemas pojma ..Dzevdo,Nenad nisu igrali 1993 a razlog je poznat ,ali kako ja tebi to da objasnim .Nihad jos nije zaigrao za Njemacku a godinama jeste zato placao smjestaje dok je veliki Harun bio tu...
Vjerovatno su Dzevdo i Neno nekad (za)igrali za susjede?![]()
Nihad nije ni uzeo pasos Njemacke da igra za njih, to je i djeci jasno. Uzeo je iz nekih drugih razloga, uz pokusaj pravljenja budalama svih nas da nesto kao nije znao. Za novac koji je kao davao je vec ispricano 100 puta.
Nisam ja rekao da ne volis
Osam poena Alibegovića u prvoj četvrtini protiv Valensije 
Alibegovic strasan.
Trice, ulaz, odbrana, energija.
Steta sto nece igrati za nas.
Trice, ulaz, odbrana, energija.
Steta sto nece igrati za nas.
Uz sve to, bez promasaja je iz igre i igra odlicnu odbranu (iako povremeno cuva i Dubljevica).
Steta sto nam ne treba naturalizovani igrac na toj poziciji 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Lakše je bilo podnositi što ne igra za nas kad je protiv Budućnosti izgledao kao da je zalutao u Eurocup 
- marlostanf1eld
- Kontakt:
retromoos je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:57Matković je i u FIBA registrovan kao košarkaš reprezentacije BiH, bio je prijavljen u našem rosteru, stoga nisam siguran kako bi mogao zaigrati za Hrvatsku u bliskoj budućnosti. Ali, to svakako više nije naš problem, momku želimo sve najbolje u nastavku karijere”, konstatuje Čolan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.