Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Čolan da je potrošio i 1% vremena na problem naturalizacije koliko je proveo baveći se pizdarijama sa Sparsima i Igokeom, sredio bi sve igrače. Koliko on ima sluha za reprezentaciju, na kojim pozicijama nije popunjena, vidi se u ovoj izjavi: Mi bismo ponovo voljeli vidjeti u timu Elmedina Kikanovića koji je također mnogo dao ovoj ekipi i zaslužio je da učestvuje na Evropskom prvenstvu, ali još uvijek se nismo uspjeli dogovoriti.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 10 nov 2021, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pazi šta pišeš , to su prijatelji Bosne i Hercegovine ...marlostanf1eld je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:39retromoos je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:57Matković je i u FIBA registrovan kao košarkaš reprezentacije BiH, bio je prijavljen u našem rosteru, stoga nisam siguran kako bi mogao zaigrati za Hrvatsku u bliskoj budućnosti. Ali, to svakako više nije naš problem, momku želimo sve najbolje u nastavku karijere”, konstatuje Čolan.samo izje*ati malog ujkicu
Zamisli ima forumaš koji će ti prijaviti post ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Usvakom slucaju Matkovicu netreba dati dozvolu pa makar nikada igrao za BIH
ma daj vise se.rem se hrvatima u usta... ne treba dati ovom liku ispisnicu, sinoc im argumentima dokazem na njihovom forumu da su gori od cigana i na kraju mi lik odg kao to je zivot TRIBA SE SNAĆ. Dokle vise da nas koriste za vlastito promovisanje. Da se pitam sad bi sve ove hrvate i srbe u mladoj selekciji doveo na razgovor i poslao svima ugovore kojima ce se obavezivati da igraju za nas u buducnosti i da nema promjene selekcije. Eh odmah sine test sa 15-16 godina, pa fine ako neces bujrum ti srbija, hrvatska i ostale šuge iz regiona i niko se nece ljutiti. Isto tako bi i ove polovnjake hrvate izbacio iz A selekcije, jer su isti kao ova karolina iz mege. Nije vise stvar nacionalizma, nego odavno voda preljeva čašu, a mi pijemo tu prljavu vodu ispod čaše. Dosta vise dosta "braco" cigani, pardon hrvati (malo h namjerno).
-
bombaysaphire
- Kontakt:
A ko im je omogućio da se tako ponašaju ? Sve kreće sa vrha , malo ljudi voli ovu državu, većina gleda samo korist da izvuče ...ramke0203 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 22:26ma daj vise se.rem se hrvatima u usta... ne treba dati ovom liku ispisnicu, sinoc im argumentima dokazem na njihovom forumu da su gori od cigana i na kraju mi lik odg kao to je zivot TRIBA SE SNAĆ. Dokle vise da nas koriste za vlastito promovisanje. Da se pitam sad bi sve ove hrvate i srbe u mladoj selekciji doveo na razgovor i poslao svima ugovore kojima ce se obavezivati da igraju za nas u buducnosti i da nema promjene selekcije. Eh odmah sine test sa 15-16 godina, pa fine ako neces bujrum ti srbija, hrvatska i ostale šuge iz regiona i niko se nece ljutiti. Isto tako bi i ove polovnjake hrvate izbacio iz A selekcije, jer su isti kao ova karolina iz mege. Nije vise stvar nacionalizma, nego odavno voda preljeva čašu, a mi pijemo tu prljavu vodu ispod čaše. Dosta vise dosta "braco" cigani, pardon hrvati (malo h namjerno).
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ma samo ne dat ispisnicu, **** ih.Postavit precedent da necemo davati ispisnice i sami igraci u mladjim kateogrijama ce odbijati da igraju i ako budu pozvani
Ako se Matkovicu planira dati ispisnice red je da se to isto ucini i sa sestrama Zubac i one odbijaju igrati za reprezentaciju.Jbg kad ide nek ide sve u pm
Knežević nakon što je saznao da je otpao sa spiska
https://druga.aba-liga.com/match/23/21/ ... anja-luka/
https://druga.aba-liga.com/match/23/21/ ... anja-luka/
Nista Knezevic slabiji igrac nije od Campare, mozda cak i bolji
Ja sam 99% ubijedjen da Bosnic ne prati ni njega, ni Vuckovica, ni Topolovica ni jos neke. Ali, kad malo bolje razmislim, ne treba ih ni pratiti. Da su malo bolji, ne bi ni htjeli igrati za nas. Zato daj Camparu, Vrabca i Sejfica, bar ce im srce zatreperiti kad obuku najdrazi dres. 
Ma Sejfic je antitalenat al sjecamo se svi kako se bacao na glavu kad je dobio priliku da igraGhuraba je napisao/la: ↑11 nov 2021, 00:05Ja sam 99% ubijedjen da Bosnic ne prati ni njega, ni Vuckovica, ni Topolovica ni jos neke. Ali, kad malo bolje razmislim, ne treba ih ni pratiti. Da su malo bolji, ne bi ni htjeli igrati za nas. Zato daj Camparu, Vrabca i Sejfica, bar ce im srce zatreperiti kad obuku najdrazi dres.![]()
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa to za koga ce igrati, to je apsolutno njegova odluka i ne treba ga vrijedjati, pogotovo na nacionalnoj osnovi. Mada je ispao supak prema KSBiH i reprezentaciji.
Ali tu savez treba da stupi na scenu, da onemoguci ove pi.zdarije koje ti se iznova i iznova desavaju.
Ali tu savez treba da stupi na scenu, da onemoguci ove pi.zdarije koje ti se iznova i iznova desavaju.
Reprezentacija Bošnjačka bi imala sve osim playa
Musa, Biberović
Đedović, Atić, Gegić
Smailagić, Sulejmanović, Alibegović, Murić
Nurkić, Kamenjaš, Halilović
Musa, Biberović
Đedović, Atić, Gegić
Smailagić, Sulejmanović, Alibegović, Murić
Nurkić, Kamenjaš, Halilović
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Gdje igraju djevojke večeras? Hvala
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kad bi sutra neko nasilno odvojio Krajinu, tebi bi automatski prestala značiti
I livno je nekada Bio dio Hrvatske...Skoro su se neki pjevaci izrazili da je Sandzak dio srbije i da se oni Tako osjecaju..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jedino ispravno. Zao mi je momka(a i nije), ali jednom moramo povuci liniju. Dok se on razvijao i kroz repku, neko je ispustio sansu da radi ozbiljnije nego sto radi u klubu, gubio motiv i.... Postujem svaciji izbor, ali od maih nogu, neka rodtelji odluce na vrijeme.
Istine radi i mi u fudbalu koristimo tudje usluge.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Kameni u prvoj cetvrtini zabije 8 poena, i evo nece u drugoj cetvrtini dobiti ni 4 minute, jer misko vec pocinje sa kampanjom za Ivisica. ako ova klada igra 10-15 minuta u aba ligi sa 18 godina, onda bi i Dzafic morao naredne igrati aba2. ne znam ko mu je menadzer? ali mu je ostanak u Buducnosti dogodine cista stagnacija. nema njemu vise Cojic sta pokazat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.