Sva tri pogotka 23-godišnjeg napadača bili su remek-djela. Prvog je zabio krasnim drop-kickom sa 17 metara u same rašlje Enkeova gola, a druga dva krasnim udarcima glavom.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
evo kako već pišu ''susjedi'' o Džeki

- FK Sarajevo
- Kontakt:
haj dzeko u zadnjem kolu predji grafitea zasluzio si
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
taj decko ce biti ponovo igrac kola,,, ode decko u chelsea akoBogda... koliko sada kosta EDIN DZEKO
da li ima jos ovih sto misle da su modric&co bolji igraci od edina,ne treba opisivati dalje ovog momka sve smo vidjeli za ovo dva mjeseca od belgije naovamo...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ee ovo me zanima. šta ako na kraju Grafite i Džeko budu imali isti broj golova. Jel se titula najboljeg strijelca dijeli ili se gleda ko ima više pogodaka iz igre 
Datum 23.05.2009., vrijeme 17 sati i 15 minuta,
Wolfsburg prvi put u historiji prvak Njemacke, Wolfsburg je pobijedio Werder u zadnjem kolu sa 2-0 golovima Edina Dzeke, sa tim postignutim golovima je Edin Dzeko i prvi strijelac bundeslige sa 27 postignutih pogodaka, a Zvijezdan Misimovic je sa dvije asistencije na danasnjoj utakmici usao u historiju sa najvise asistencija u jednoj sezoni.
Ovako ce izgledati naslovi u stampi i na tv-u poslije utakmice Wolfsburg- Werder
Wolfsburg prvi put u historiji prvak Njemacke, Wolfsburg je pobijedio Werder u zadnjem kolu sa 2-0 golovima Edina Dzeke, sa tim postignutim golovima je Edin Dzeko i prvi strijelac bundeslige sa 27 postignutih pogodaka, a Zvijezdan Misimovic je sa dvije asistencije na danasnjoj utakmici usao u historiju sa najvise asistencija u jednoj sezoni.
Ovako ce izgledati naslovi u stampi i na tv-u poslije utakmice Wolfsburg- Werder
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Onda su obojica najbolji strijelci..nema penala,golova iz igre i slicno.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Bravo za Dzeko .. bas je odlican .. najbolji strjelac Evrope ..
.. nek tako nastavi ..
Forza Milan .. 
AMINamir je napisao/la:Datum 23.05.2009., vrijeme 17 sati i 15 minuta,
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
amir je napisao/la:Datum 23.05.2009., vrijeme 17 sati i 15 minuta,
O drug, vidovit si, hmm, reci mi hoću li položiti sada ova dva ispita.
Čestitam Džeki posebno na onom 1 golu, majstorski treba zovnuti Ibrahimovića i pokazati mu kako se to radi.
Majstor,car,legenda,meraklija!
Rodila ga majka sretnoooo mu!
Ma ušao u Njemačku povijest fudbala ,treba mijenjat klub dojadio je
Rodila ga majka sretnoooo mu!
Ma ušao u Njemačku povijest fudbala ,treba mijenjat klub dojadio je
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Necu kuditi skeptike koji fale strance a preskacu preko dijamanta iz vlastite avlije, ali im je ovo posljednja sansa da prestanu hvaliti kojekakve etoe, adebajore i slicne koji su za klasu slabiji od nasega Dijamanta, Masine za golove, Zvijeri za protivnicke igrace..majstora i za sada neponovljivog Edina Dzeke
Het-trik i najvise dodavanja(kako se prevodi rijec vorlage?)
Jesenas je citav svijet brujao o jos jednoj gol-masini -Vedi Ibisevicu, ali ga je Dijamant zasjenio sa 20 postignutih golova u jednoj polu-sezoni.
Jos da dodam koliko ono golova ima barcin tandem-eto, messi?
Nas tandem-Dzeko-Geafich imaju 51 gol!!!!!!!!!!
Samo da ga ne ureknemo kao Vedu
Het-trik i najvise dodavanja(kako se prevodi rijec vorlage?)
Jesenas je citav svijet brujao o jos jednoj gol-masini -Vedi Ibisevicu, ali ga je Dijamant zasjenio sa 20 postignutih golova u jednoj polu-sezoni.
Jos da dodam koliko ono golova ima barcin tandem-eto, messi?
Nas tandem-Dzeko-Geafich imaju 51 gol!!!!!!!!!!
Samo da ga ne ureknemo kao Vedu
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sta prica Magath ovdje? Za Dzeku pretpostavljam, al' me Magathove rijeci zanimaju?Ponos Torina je napisao/la:Jedna mala prezentacija Superstara![]()
http://www.bundesliga.de/de/index.php
Video link ispod
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Ponos Torina
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Sta prica Magath ovdje? Za Dzeku pretpostavljam, al' me Magathove rijeci zanimaju?Ponos Torina je napisao/la:Jedna mala prezentacija Superstara![]()
http://www.bundesliga.de/de/index.php
Video link ispod
Govori kako je Dzeko kompletan igrac,dobar tehnicar,dribler,suter,jak u duelu,kako ima sve sto moze imati jedan svjetski napadac velike klase uglavnom ga hvali i prica istinu kao sto jeste,to je ono sto sam ja razumio neznam njemacki ali to bi bilo to
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Edin Džeko je igrac kojeg cemo mi svi pricati nasim unucima,i govoriti kakav je to igracina bio.
Ako ovako nastavi hebo Messija,Ronalda,Kaku on ce bit najbolji igrac svijeta,samo da nastavi ovako,predje u neki slavni klub.
Ako ovako nastavi hebo Messija,Ronalda,Kaku on ce bit najbolji igrac svijeta,samo da nastavi ovako,predje u neki slavni klub.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
to ti prvak njemacke nije slavan????BIHfan je napisao/la:Edin Džeko je igrac kojeg cemo mi svi pricati nasim unucima,i govoriti kakav je to igracina bio.![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa dobro mislio sam u neki veliki klub,koji igra u Ligi prvaka redovno i dobro,mislim da bi se dobro uklopio u igru Chelsea ili Manchester City-ja,a takodje Arsenal je nekako najbolje rjesenje za mene.lejla je napisao/la:to ti prvak njemacke nije slavan????BIHfan je napisao/la:Edin Džeko je igrac kojeg cemo mi svi pricati nasim unucima,i govoriti kakav je to igracina bio.![]()
Ako ovako nastavi hebo Messija,Ronalda,Kaku on ce bit najbolji igrac svijeta,samo da nastavi ovako,predje u neki slavni klub.![]()
![]()
![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.