Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sretan rodjendan Jadranki. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Sretan Jadranka dan 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Slavimo slavimo ovaj divan dan, nek ti je Jadranka sretan rođendan
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
Znači Cunami je taj debil što išara Boga oca?Robust je napisao/la: ↑11 nov 2021, 00:08
u tom podcastu gostovao mu rulof lik koji je kao najveci maloumnik se tagovao na svaku usrano mjesto u gradu i fasadu napravio je do sada milionsku stetu i on pricom u tom podcastu sam se otkrio jer se poklopila prica rulofa i cunamija iz njegovog ranijeg intervjua raja to skontala i frenkie kao najveci picic povukao to gostovanje sa neta kasnije se cunami prao da nije on rulof itd![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
A ko je onaj mačak bio ?Marsal je napisao/la: ↑11 nov 2021, 10:27Znači Cunami je taj debil što išara Boga oca?Robust je napisao/la: ↑11 nov 2021, 00:08
u tom podcastu gostovao mu rulof lik koji je kao najveci maloumnik se tagovao na svaku usrano mjesto u gradu i fasadu napravio je do sada milionsku stetu i on pricom u tom podcastu sam se otkrio jer se poklopila prica rulofa i cunamija iz njegovog ranijeg intervjua raja to skontala i frenkie kao najveci picic povukao to gostovanje sa neta kasnije se cunami prao da nije on rulof itd![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Marsal
- Kontakt:
Koji mačak brate?

Ovi stvarno nisu normalni

-
- Kontakt:
Najbolji pocetak dana uz kafu lagano prelistat ove ss tekstove o qrvama i sponzorusama

Dajte malo vise Wande fali u posljednje vrijeme
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bitno je da nema politicki tema a o kurvama i mozzartu se moze do sutra pisat!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Jadranka, imas ime ko more 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jeste, isao je sa mnom u Gimnaziju obalu u Sarajevu. U tom periodu je i poceo to da radi.Marsal je napisao/la: ↑11 nov 2021, 10:27Znači Cunami je taj debil što išara Boga oca?Robust je napisao/la: ↑11 nov 2021, 00:08
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Zvonko Komšić pravi čudan potez i sa televizije u vlasništvu Dragana Šolaka ide na OBN 
Zadnjih sedmica ga slali na teren a ni Emele nema u studiju neko vrijeme. Izgleda da miču svoje "glavne" novinare iz nekog razloga ali mi nije jasno otkud OBN. Nedavno je i Lana Stanišić sa Face otišla tamo, a vratila im se i Adrijana sa Nove
OBN očito nešto sprema ali to nije ni bitno koliko raspad N1

Zadnjih sedmica ga slali na teren a ni Emele nema u studiju neko vrijeme. Izgleda da miču svoje "glavne" novinare iz nekog razloga ali mi nije jasno otkud OBN. Nedavno je i Lana Stanišić sa Face otišla tamo, a vratila im se i Adrijana sa Nove

OBN očito nešto sprema ali to nije ni bitno koliko raspad N1

-
- Kontakt:
Ma nakav mačak je isto bio išaran po svim zgradama , slično kao taj rulof ili šta već ...
- Marsal
- Kontakt:
Čudi me da ga niko nije iznabado zbog toga. U ljepša vremena bi zbog toga imao informativni razgovor zbog kojeg mu ne bi više naumpalo uzet sprej protiv kašlja u ruke, kamoli šta gore, a Gefufna i ja bi spavali na klupama bez da nas iko dira.

N1 tipična američka firma, kad postaneš dovoljno dobar da možeš sam zahtjevat uslove noga ti ne gine.
Zato sto nikog nije brigaMarsal je napisao/la: ↑11 nov 2021, 12:24Čudi me da ga niko nije iznabado zbog toga. U ljepša vremena bi zbog toga imao informativni razgovor zbog kojeg mu ne bi više naumpalo uzet sprej protiv kašlja u ruke, kamoli šta gore, a Gefufna i ja bi spavali na klupama bez da nas iko dira.![]()
N1 tipična američka firma, kad postaneš dovoljno dobar da možeš sam zahtjevat uslove noga ti ne gine.

Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
-
- Kontakt:
Donesi divlje mirise u moje puste odaje,
od tvoga toplog dodira u meni vatra budi se
od tvoga toplog dodira u meni vatra budi se

-
- Kontakt:
a kad će novi izbori za naj forumaša i kantu godine?
Zamisli koliko moraš biti mentalno devastiran da nešto plaćaš na only fansu. Šta se konkretno tu plaća? Njene gole slike?
41:34