Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
Haha a smjesno je da toliko dugo treniras jedan sport i jos nisi naucio pravilan izbacaj. Meni je to uvijek smjesno kod nasih majkemi. 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Pomazu sa prvog pasa sa ove Vanloo a ona zabila 5 trica 
Gledaj rezultat Poljska-Albanija.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Tek vidjeh da igraju, igra li Nikolina?

- legenda reala
- Kontakt:
Steta sto ovako dobru utakmicu kvari ovako los komentator i televizija koja realizuje prenos.
JJ standardna, ostale cure ginu u odbrani kolko mogu i eto
JJ standardna, ostale cure ginu u odbrani kolko mogu i eto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
marlostanf1eld je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:44Pomazu sa prvog pasa sa ove Vanloo a ona zabila 5 trica![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobro sad, imaš u NBA igrača sa cudnji izbacajem, pogledas samo Horforda,Mariona, Shaq itd, ali problem je što ne znaju poneke.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ma sta ce nas kostati bolan dok imas zivu jones na parketu:-)
meni koliko god bilo dobro, toliko sam tuzan jer bi bez jones bili obicne tarabe.
sara kopija dzebe po pokretima i gradji, iste:-)
-
ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Jones nestvarna,Odlična partija i Tavić skoro bez promašaja.
-
Sunderland
- Kontakt:
Dosli znalci koji prvi put gledaju zensku kosarku, da ovdje seru po kosarkasicama, nasa posla.
Naprijed BIH
Naprijed BIH
Sloboda je moja nacija
Najjači smo

- bilirubin46
- Kontakt:
Pljuje se po Dzebo odmah, a nista po Gajicki kojoj se i ne igra. Jones je svakako liga za sebe, ali dobre su i ostale.Sunderland je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:49Dosli znalci koji prvi put gledaju zensku kosarku, da ovdje seru po kosarkasicama, nasa posla.
Naprijed BIH![]()
I vise nego dobro....
Samo moram reci opet da je ovo isto i zalosno iskreno, koliko zavisimo od jedne igracice-Jones, i kad nje ne bude, unaprijed nam je poraz od 10+ upisan vec na pocetku utakmice... ALi eto bar uzivamo sada, neka traje dok traje..
Ali Lojo me opet opasno nervira sa ovim rotiranjem, uvijek iste cure igraju a ostale samo bacaju peskire i dizu ruke, pa majku mu **** imas Miseljic koja igra odlicnu kosarku, ima u ruci sigurno 10+ poena kad ove ostale ne ide, daj je u igru nece bit nista losija garantujem

Samo moram reci opet da je ovo isto i zalosno iskreno, koliko zavisimo od jedne igracice-Jones, i kad nje ne bude, unaprijed nam je poraz od 10+ upisan vec na pocetku utakmice... ALi eto bar uzivamo sada, neka traje dok traje..
Ali Lojo me opet opasno nervira sa ovim rotiranjem, uvijek iste cure igraju a ostale samo bacaju peskire i dizu ruke, pa majku mu **** imas Miseljic koja igra odlicnu kosarku, ima u ruci sigurno 10+ poena kad ove ostale ne ide, daj je u igru nece bit nista losija garantujem
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 11 nov 2021, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pa Gajicka ce uvijek igrati toplo-hladno, ona u Evroligi nije neka top klasa. Nikad nece zavrsiti u top dvije-tri petorke.bilirubin46 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:52Pljuje se po Dzebo odmah, a nista po Gajicki kojoj se i ne igra. Jones je svakako liga za sebe, ali dobre su i ostale.Sunderland je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:49Dosli znalci koji prvi put gledaju zensku kosarku, da ovdje seru po kosarkasicama, nasa posla.
Naprijed BIH![]()
- bilirubin46
- Kontakt:
+1BIHpatriota je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:56Pa Gajicka ce uvijek igrati toplo-hladno, ona u Evroligi nije neka top klasa. Nikad nece zavrsiti u top dvije-tri petorke.bilirubin46 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:52Pljuje se po Dzebo odmah, a nista po Gajicki kojoj se i ne igra. Jones je svakako liga za sebe, ali dobre su i ostale.Sunderland je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:49Dosli znalci koji prvi put gledaju zensku kosarku, da ovdje seru po kosarkasicama, nasa posla.
Naprijed BIH![]()
Samo mene zanima zasto se pljuje Nikolina, a ne Marica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.