Velika pobjeda, idemo dalje!
Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
Bespotrebna frka na kraju, opet nema se šta djevojkama prigovoriti, ako je iko za kriviti to je Lojo.
Pobjeda je pobjeda, koga boli **** sad, cure su poginule, nije bio kriv što osim JJ, Tavic i Babic koja je bila užasna večeras pojma nemaju.marlostanf1eld je napisao/la: ↑11 nov 2021, 21:44Glup si, sta bi trebali sad zazmiriti na ovaj amaterizam na kraju?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Lojo svojim debilnim rokadama zamalo zijani 30 razlike.Opomena za ubuduce
JJ
JJ
Svaka cast Jones sta ce skakutat ko budala s ovakvom razlikom na kraju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Logicno,na malo jaci pritisak ne znaju loptu prevesti.Ovo ti je doslovno kad te jedan igrac digne na top nivo a bez njega si ispod prosjecna reprezentacijabilirubin46 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 21:46Bez Jones bi bile kao Albanija veceras. Jako limitirane.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Eh ovdje se vidi nas mentalitet, sve olako drzati i upisati pobjedu uveliko prije vremena. I onda kao nekakvo slavlje iako su primile 20 poena u zadnjih nekoliko minuta i smanjile razliku koja je bila vise nego dobra za uzvratni mec s najjacom reprezentacijom u grupi. I uz sve to, nijedna od njih nije zasluzna ni 2% kao JJ koja ne moze ni da slavi koliko je nezadovoljna igrom u 4/4.
Lojo opravdao prezime
Nikad niko u historiji sporta nije nosio jednu ekipu koliko nosi ovu našu žensku Jones. 50 razlike bi zijanili od Belgije bez JJ.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jones kraljica neće da slavi, šampionski mentalitet jbg 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta slavite koji k….
Kako lose selektor odradi posao
Kako lose selektor odradi posao
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
JJ kao Wilt, dominator ali inace igra ne valja, nema akcija. Izgledaju kao PDX, vecinim solo/iso za JJ, na kraju samo 12 asista.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Lojo i Raza su ovdje najslabije karike, to svi znaju, jbt imas ovakvu kosarkasicu i nemas nikakve akcije za nju nista, samo joj daj loptu u ruke i dok ona ima snage to ide, ovako smo padali i na Euru i u svakoj utakmici padamo pred kraj jer frajer igra sa sest igracica uvijek ne znam koji **** uopste zove 15 igracica
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ja sam ovo skonto u 1/4 a ti na kraju tekme, jos me zayebavasFederer17 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 21:48Eh ovdje se vidi nas mentalitet, sve olako drzati i upisati pobjedu uveliko prije vremena. I onda kao nekakvo slavlje iako su primile 20 poena u zadnjih nekoliko minuta i smanjile razliku koja je bila vise nego dobra za uzvratni mec s najjacom reprezentacijom u grupi. I uz sve to, nijedna od njih nije zasluzna ni 2% kao JJ koja ne moze ni da slavi koliko je nezadovoljna igrom u 4/4.
JJ i albanke:-)
Pustite vi selektora bez njega, bi i ova pobjeda bila samo san.
Nema kvaliteta, što je očigledno, a ni JJ nije robot da igra istin ritmom 40 minuta.
Nema kvaliteta, što je očigledno, a ni JJ nije robot da igra istin ritmom 40 minuta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Hajde ne serite svi odreda. Fuj ste svi. Jones moze igrati jos 10 godina za nas tako da fujjj ostanite fujjjj
BosnaE
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Doslo mi da povratim na ekran kod onog slavlja, pokrij se peskirom po glavi i trci u svlacionicu
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Trener je ocajan, tri time outa, poslije svakog ekipa jos gora, pa ti budi pametan. JJ i gomila losih igracica. Cestitke na pobjedi, ali je zabrinjavajuce da nemamo solidnu bar jednu kosarkasicu. Dobra stvar je da ne prave korake svaki napad, gorak okus jbg. Opet, treba biti realan, dobili smo top reprezentaciju. Bitno je dobiti Svabace 2x i MKD i to je to.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ma sikiras mi se previse oko ovih reprezentacija
Tacno tako fujjjjnewton_heath_lyr je napisao/la: ↑11 nov 2021, 21:51Hajde ne serite svi odreda. Fuj ste svi. Jones moze igrati jos 10 godina za nas tako da fujjj ostanite fujjjj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.