Ko si ti decko i kakav ti problem imas sa mnom ?

Btw vidis da je citirano, tako da nisam ja napisao. Iz medija je preuzeto.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kao prvo niko nema problema sa tobom, kao drugo nisam vidio da je citirano.
Ipak mislim da imas. Često se "zaletis" nesto da kritikujes direktno mene, a ispostavi se da ipak ne znas o cemu pricas i vrlo cesto ne vidis o cemu se radi.Mujkic je napisao/la: ↑11 nov 2021, 22:45Kao prvo niko nema problema sa tobom, kao drugo nisam vidio da je citirano.
A ti i svejedno postavljas neke gluposti sa Facebook portala.
Mislim da si me pomijesao sa nekim po tom pitanju.A ti i svejedno postavljas neke gluposti sa Facebook portala.
Jednom te kritikovao i izvinuo se, sad drugi put te kritikujem sa razlogom.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 22:57Ipak mislim da imas. Često se "zaletis" nesto da kritikujes direktno mene, a ispostavi se da ipak ne znas o cemu pricas i vrlo cesto ne vidis o cemu se radi.
![]()
![]()
![]()
Mislim da si me pomijesao sa nekim po tom pitanju.A ti i svejedno postavljas neke gluposti sa Facebook portala.![]()
Sve u svemu bit ce to jako zanimlivokolezeljovac je napisao/la: ↑11 nov 2021, 22:46Srbija, Švedska, Švicarska, Češka, Škotska, Norverška, Hrvatska, Poljska, Sj. Makedonija.
P.S. u nedjelju Srbiji samo pobjeda igra u Lisabonu da završi 1.
Hrvatska igra kući, te bi se veoma lahko moglo desiti da Rusi budu u baražu. Ostalo manje više bi to trebalo biti to. Eventualno Turci ako pobjede Gibraltar kući i Crnu Goru u gostima, jer Norvežani gostuju Nizozemskoj. Italija sutra dočekuje Švicarsku tako da očekujem da s pobjedom zaključi 1. poziciju tako da se ova gore imena izuzev Hrvata/Rusije ne bi trebala promijeniti...
Wels isto moze biti drugi ispred ČeškeHarise je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:06Sve u svemu bit ce to jako zanimlivokolezeljovac je napisao/la: ↑11 nov 2021, 22:46Srbija, Švedska, Švicarska, Češka, Škotska, Norverška, Hrvatska, Poljska, Sj. Makedonija.
Hrvatska igra kući, te bi se veoma lahko moglo desiti da Rusi budu u baražu. Ostalo manje više bi to trebalo biti to. Eventualno Turci ako pobjede Gibraltar kući i Crnu Goru u gostima, jer Norvežani gostuju Nizozemskoj. Italija sutra dočekuje Švicarsku tako da očekujem da s pobjedom zaključi 1. poziciju tako da se ova gore imena izuzev Hrvata/Rusije ne bi trebala promijeniti...
Da, da u pravu si. Mada Wales čeka u utorak Belgiju, a Češka Estoniju. Predviđam opet Češku da bude 2.bordobijeli je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:12Wels isto moze biti drugi ispred ČeškeHarise je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:06Sve u svemu bit ce to jako zanimlivokolezeljovac je napisao/la: ↑11 nov 2021, 22:46Srbija, Švedska, Švicarska, Češka, Škotska, Norverška, Hrvatska, Poljska, Sj. Makedonija.
Posto vidim da si poceo da se pravis pametan i zanimljiv budes.
Šta misliš ako Džeko ne bude spreman 100% za subotu pa krene s klupe, koji dvojac će biti u napadu?hurem je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:34Amir će sigurno dobiti prednost ispred Cimirota ako bude ili ili, bez obzira što Cimi ima duži staž.
Jednostavno je Amir defanzivno orijentisaniji, odnosno prvi je ispred odbrane...Cimirot je oduvijek više ordinirao po lijevoj strani.
Tek dolaskom Amira više slobode u igri prema naprijed je dobio i Pjanic...Amir je tu kao osigurač Pjanicu, Cimirot to nije bio u tolikoj mjeri.
Opet ću naglasiti da smo bez Amira u 2 utakmice (Finska, Kazahstan) primili 4 gola. U preostale 4 utakmice koje su bile mnogo teže smo primili tek 3 gola (Francuska 2x, Ukrajina, Kazahstan).
Zasigurno igrač koji nam je trebao nakon Rahimica i Besica.
Nekako sam ubijeđen da Dzeko neće početi i da će se čuvati za Ukrajinu.kolezeljovac je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:41Šta misliš ako Džeko ne bude spreman 100% za subotu pa krene s klupe, koji dvojac će biti u napadu?hurem je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:34Amir će sigurno dobiti prednost ispred Cimirota ako bude ili ili, bez obzira što Cimi ima duži staž.
Jednostavno je Amir defanzivno orijentisaniji, odnosno prvi je ispred odbrane...Cimirot je oduvijek više ordinirao po lijevoj strani.
Tek dolaskom Amira više slobode u igri prema naprijed je dobio i Pjanic...Amir je tu kao osigurač Pjanicu, Cimirot to nije bio u tolikoj mjeri.
Opet ću naglasiti da smo bez Amira u 2 utakmice (Finska, Kazahstan) primili 4 gola. U preostale 4 utakmice koje su bile mnogo teže smo primili tek 3 gola (Francuska 2x, Ukrajina, Kazahstan).
Ja ipak sam ubjedjen da ce Cimi nastupiti prije Amira, iz razloga sto je dosta sigurniji na lopti. Defanzivno jest Amir bolji, al mislim da kad zelis imati posjed a to je cilj na domacim utakmicama, da prednost ima Cimi u odnosu na Amira.hurem je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:34Amir će sigurno dobiti prednost ispred Cimirota ako bude ili ili, bez obzira što Cimi ima duži staž.
Velsu je svejedno, oni već imaju osiguran baraž kroz ligu nacija. Češka takodjer, osim u nekom ludom scenariju gdje Francuska ne bude prva u nasoj grupi.kolezeljovac je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:24Da, da u pravu si. Mada Wales čeka u utorak Belgiju, a Češka Estoniju. Predviđam opet Češku da bude 2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.