Veliko je eto cudo da ostale nase kosarkasice nisu na nivou Jones, pa niko u Europi nije. Ove zadnje 3 minute su bile za oci iskopati sebi, ali daleko od toga da su cure amaterke, nemoj preseravati sad.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
-
Sunderland
- Kontakt:
Kakvi nikovi i likovi se ovdje okupe strasno pred svaku utakmicu. Igračica na nivou Jones trenutno u svijetu nema
Sloboda je moja nacija
Pa hajde eto nisu amaterke ali su treća liga ozbiljne košarke... i ne poredim ih sa JJ... nego sa prosječnim evropskim košarkašicama..i možda sa bivšom Jugom iz vremena Raze, svaka čast curama. ali nas je malo i teško je izvući kvalitet... to je to.. i dobij njenih 40 poena i dobiješ realnu sliku..marlostanf1eld je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:02Veliko je eto cudo da ostale nase kosarkasice nisu na nivou Jones, pa niko u Europi nije. Ove zadnje 3 minute su bile za oci iskopati sebi, ali daleko od toga da su cure amaterke, nemoj preseravati sad.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Treca liga profesionalne kosarke, a vise od pola ih igra Eurocup i jedna Euroligu 
Dobro care... sve si u pravu... izvini iskreno ako sam povrijedoo tvoje patriotske osjećaje... super su a ti se me ubio činjenicamamarlostanf1eld je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:12Treca liga profesionalne kosarke, a vise od pola ih igra Eurocup i jedna Euroligu![]()
Bravo cure! 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mnogi navalili pisat da bi bili **** bez Jones a nika da napise koliko dosta kvalitetni igracica ne igra za nas a mogle su, sestre Zubac Sasa Cađo veceras nije bilo ni Gajicke pa i Melise a ima vjerovatno jos koja sto igra za srb ili hrv i sa svim tim igracica bi opet bila sasvim dobra repka.Jones jest svijet za sebe bez dileme al ne treba gledati jednostrano.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dovoljno je reci 3.10 kvota
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ne kontam ovo pisanje kao koji bi rezultat bio da nema Jones, pa ako imamo najbolju kosarkasicu na svijetu zasto je ne bi 100% koristili kad je niko ne moze zaustaviti.
-
ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Logično da će biti 3,10 kvota kad Nedžla igra u 3.španskoj ligi ,Dzebo u playoffu ,Heljić igra za 9 tim u Mađarskoj itd. Još plus sto za razliku od Europskog nema Gajić ,Vrancic i Brcaninović tako da nije iznenadjenje što je Belgija favorit.
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni jos uvijek nije jasno kako to, da smo mi premuntali jednu od najboljih košarkašica svijeta, da igra za nas? Cime? Kako?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja sa zapio u kafani i nisam upratio utakmicu. Ali...

Jednostavno.potrefilo se kao nikad... kao sto se potrefilo da njoj treba europski pasos,a Bahami i kosarka nidje veze... Meni samo zao sto Raza nije njeno godiste.. sjebali bi i AmerikuElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:48Meni jos uvijek nije jasno kako to, da smo mi premuntali jednu od najboljih košarkašica svijeta, da igra za nas? Cime? Kako?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobri joj ćevapi kod FerhatovićaElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:48Meni jos uvijek nije jasno kako to, da smo mi premuntali jednu od najboljih košarkašica svijeta, da igra za nas? Cime? Kako?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 23:48Meni jos uvijek nije jasno kako to, da smo mi premuntali jednu od najboljih košarkašica svijeta, da igra za nas? Cime? Kako?

Raza je dokaz kako perfektno funkionise savez.
Zato nece Hibica, Barbareza, Baljica, Kodru, Bolica i sl. u fudbalskom savezu.
- sagitarius
- Kontakt:
hahah kakva glupost, pa i Harden ubavi 50+ poena, i sta sad jel treba reci Brooklyn je amaterska ekipa nisu nivo NBA
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sta?sagitarius je napisao/la: ↑12 nov 2021, 00:36hahah kakva glupost, pa i Harden ubavi 50+ poena, i sta sad jel treba reci Brooklyn je amaterska ekipa nisu nivo NBA![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
The mother of Dragons!
Obozavam
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.