Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Cuadrado doktor, clutch. Kiks bi išao na dušu Allegriju, 80 minuta bez ijedne promjene naprijed. Rabiot je fudbaler koji ne zna ništa prema naprijed, nema šut, nema lucidnost apsolutno nikakvu, karakter 0, slabo se ubacuje, prema nazad isto jako loš kad se uzme u obzir konstitucija, u Juventusu je imao samo par incidenata gdje je nešto pokazao.
Rugani i Pellegrini dobro odigrali, Sandro opet los nakon dobrog pocetka, Danilo mi je postao drag otkad je tu ali ove sezone ne postoji prema naprijed. McKennie nakon loseg početka diže formu i pokazuje da je jedini osim Locatellija koji bi mogao biti kvalitetan vezni, karakter i želja prave veliku razliku.
Chiesa mora igrati bliže golu. Allegri je komentarisao kako Benta i McK mogu igrati samo desnu mezzalu i tu se slažem, kao i s ranijom izjavom da je Chiesa bolji desno. Ali Chiesa nije loš ni na lijevom krilu i s trenutnim rosterom to bi i morao igrati. Morata je daleko od napadača na kojeg se ovakav klub može osloniti i u budućnosti, ali veliki upitnik ostaje koga za napadača naredne sezone. Dybala lošija partija nakon što je briljirao protiv Zenita.
Ako ne pokušaju dovesti bilo koga na posudbu u januaru onda nisu nista naucili prethodnih godina.
Rugani i Pellegrini dobro odigrali, Sandro opet los nakon dobrog pocetka, Danilo mi je postao drag otkad je tu ali ove sezone ne postoji prema naprijed. McKennie nakon loseg početka diže formu i pokazuje da je jedini osim Locatellija koji bi mogao biti kvalitetan vezni, karakter i želja prave veliku razliku.
Chiesa mora igrati bliže golu. Allegri je komentarisao kako Benta i McK mogu igrati samo desnu mezzalu i tu se slažem, kao i s ranijom izjavom da je Chiesa bolji desno. Ali Chiesa nije loš ni na lijevom krilu i s trenutnim rosterom to bi i morao igrati. Morata je daleko od napadača na kojeg se ovakav klub može osloniti i u budućnosti, ali veliki upitnik ostaje koga za napadača naredne sezone. Dybala lošija partija nakon što je briljirao protiv Zenita.
Ako ne pokušaju dovesti bilo koga na posudbu u januaru onda nisu nista naucili prethodnih godina.
Lijepa si kao gol u '91-oj
Rabiot je baš nepouzdan i nekonzistentan. Nekad kao zmaj nekad kao amater.
Morata malo bolji ali brate kretnja slinava.
Ekipa se borila i to je dobro.
Fino alla fine Forza Juve
Rabiot je baš nepouzdan i nekonzistentan. Nekad kao zmaj nekad kao amater.
Morata malo bolji ali brate kretnja slinava.
Ekipa se borila i to je dobro.
Fino alla fine Forza Juve
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako nastavi Chiesu gurati desno u 442, bojim se da bi mu mogao ubiti samopouzdanje, kao sto je prije par sezona i Dybali forsirajuci ga povucenog.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Radi se na raskidu ugovora s Ramseyem, on trazi znacajnu odstetu i cini mi se da ce ovo biti jedan od najvecih promasaja u historiji Juventusa.
Mene bi bilo stid da sam na njegovom mjestu trazit neku odstetu nego bi ja trazio da idem, kakav promasaj u pm 
- BuffonGigi
- Kontakt:
Burazere nema stida kad je u pitanju 20m eura, koliko mu Juve duguje u naredne 2 sezone bez bonusa. Njemu je ovo prva i posljednja prilika u karijeri da uzme veliku lovu.
Nije do njega sto su se nasi zalijetali na slobodne igrace ko muhe na g.ovno.
Nije do njega sto su se nasi zalijetali na slobodne igrace ko muhe na g.ovno.
Na zenskoj utakmici vise publike haman nego kad muskarci igraju 
- BuffonGigi
- Kontakt:
Borbenije i srcanije su zeMske od Rabiota i Morate.
E jest tesko biti borbeniji i srcaniji od rabiota, pa kornjaca u moje djece je borbenija i srcanija od njega.
Morata je srcan samo kad treba utrcat u ofsajd.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bez 5,6 prodaja mi ne mozemo ni pomisliti, niti pomisliti na stvaranje necega sto se zove TIM.
Jednostavno se prevuse mediokriteta, bezmudosti i lošine nakupilo da sada nemamo gdje.
Ako je sarri prije dvije godine rekao da je ovo untrainable, pa onda pirlo ugasio titulu serije a i onda maxalibi sve to sveo na ugodno 8-10 mjesto....
Znaci, 5,6 out transfera pa onda mozemo poceti pricati o procesu stvaranja necega sto se zove "tim" koji ide na pobjedu od 1. Do 95. Minute.
Jednostavno se prevuse mediokriteta, bezmudosti i lošine nakupilo da sada nemamo gdje.
Ako je sarri prije dvije godine rekao da je ovo untrainable, pa onda pirlo ugasio titulu serije a i onda maxalibi sve to sveo na ugodno 8-10 mjesto....
Znaci, 5,6 out transfera pa onda mozemo poceti pricati o procesu stvaranja necega sto se zove "tim" koji ide na pobjedu od 1. Do 95. Minute.
Sandro, Ramsey, Rabiot, Kulusevski
Ovo bi trebali biti prvi kandidati za odlazak već u januaru ako može .
Ovo bi trebali biti prvi kandidati za odlazak već u januaru ako može .
- IlCapitano
- Kontakt:
Ni blizu, ima bar 10 igrača koji moraju ići prije njega. Nije Alex na svom prijašnjem nivou, ali i dalje je vrlo solidan i pouzdan bek. Jednostavno nemaš bekova koji bi ga zamijenili za bilo šta manje od 30-40 miliona, a nemamo te pare sad kad treba prvo riješiti vezni red, pa i napad prije njega.
Za ostalu trojicu se slažem. Kulusevski ima talenta, ali trebaće mu dugo vremena da ga razvije, ako ikad uspije, a nisam nikad bio za to da se nekom daje vrijeme ako nije generacijski talenat. 30-ak miliona uzeti za njega, Rabiot 15-ak, Ramseya pustiti za 0 samo da se skine njegova plata i onda već ima prostora za pojačanja.
Zakaria moja prva želja već u Januaru, sumnjam da se može Tchouameni uzeti. Za napad je rano sad, ali ne bi škodio neki Bergwijn ako nije u planovima Tottenhamu ili Boga da pruži širinu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sandro je neko na kojem možeš uzeti koliko toliko love, a neće se taj dozvati više nikad u Juventusu, možda u nekoj drugoj sredini i proigra. Nravno da bi se tražila i zamjena odmah kao i za vezni red, birao sam igrače na kojima se može uzeti neki dinar, nisam navodio ove što ih neće niko (iako Ramsey spada u tu kategoriju, ali njemu dati papire , pa i isplatiti do kraja ugovora, jer bolje priznati grešku i dobro se opeći da drugi put dobro razmisliš kada daješ toliku platu)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da neko hoce protjerati mozda i najboljeg lijevog beka u novijoj historiji kluba. On ovakav na 70% mogucnosti je bolji od vecine igraca na trzistu, a koji su realne mete. Toliko kriminalnih pozicija u ekipi, a ti bi tjerao jedinog lijevog beka iz kluba...
Sandro igra dosta dobru sezonu... dosta je bolji nego prosle ili one tamo... da budemo posteni medju rijetkim je uz dybalu, chiesu, locatellia i de ligta koji su nešto i odigrali...
Razlog nešto bolji igara novi ugovor (trenuti ističe Jun 30, 2023), o tome sam i pričao, klasični Brazilac, daj da uzmem novi ugovora, pa ću po starom na odmor do fudbalske penzije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.