NK Omladinac Mionica
-
- Kontakt:
Re: NK Omladinac Mionica
samo da i jos udjete u PL bilo bi super. imal kakvih pojacanja jel potpiso doro
Nije potpisao i kako sada stvari stoje ni neće potpisati, problem je nastao u tome što on ne želi da se odrekne pozicije trenera u omladinskom pogonu a ako neće Zvijezda mu neda papirezmaj gradacac je napisao/la:samo da i jos udjete u PL bilo bi super. imal kakvih pojacanja jel potpiso doro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a za vedu omeragica bil on mogao potpisat
Pa ukoliko ne ode u inostranstvo koje mu je prioritet rekao je da će se onda okušati u redovima prvoligaša iz Mionice.zmaj gradacac je napisao/la:a za vedu omeragica bil on mogao potpisat
Inače juče je preminuo dugogodišnji predsjednik kluba Hajrudin Bristrić bez čije pomoći sigurno Omladinac nebi bio ovo što sada jeste. Zato vječni ti rahmet i spokoj duši!!!
[youtube][/youtube]
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ovdje sam cekao izvjestaj sa utakmice Omladinac-jedinstvo,a li nista jos ???
MENI MOJE, A VAMA VASE
Nakon Damira Murselovića i Mirze Zonića redove prvoligaša iz Mionice napustio je i najbolji igrač Nedeljko Joksimović koji bi do kraja ovog mjeseca trebao otputovati za SAD.
- L' Imperator
- Kontakt:
@Sony moze kakav info za ovoga Enesa Brnicanina sto je potpisao za Slaviju,o cemu se radi? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
taj je nas napustio u junu mjesecu i mislim da je igrao zadnju polusezonu u Vratniku, kod nas je za šest mjeseci upisao jedan nastup i nije nešto pokazao. Neznam samo kako da dospije do SlavijeDevil je napisao/la:@Sony moze kakav info za ovoga Enesa Brnicanina sto je potpisao za Slaviju,o cemu se radi?

Tako pise u "Sportu",cekacemo nekoga iz Lukavice da nam potvrdi ovo.sony_91 je napisao/la:taj je nas napustio u junu mjesecu i mislim da je igrao zadnju polusezonu u Vratniku, kod nas je za šest mjeseci upisao jedan nastup i nije nešto pokazao. Neznam samo kako da dospije do SlavijeDevil je napisao/la:@Sony moze kakav info za ovoga Enesa Brnicanina sto je potpisao za Slaviju,o cemu se radi?. Jesi siguran da je riječ o Enesu Brničaninu???
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Uglavnom nema kvaliteta ni za Druge lige FBiH a kamoli za Premijer ligeDevil je napisao/la:Tako pise u "Sportu",cekacemo nekoga iz Lukavice da nam potvrdi ovo.sony_91 je napisao/la:taj je nas napustio u junu mjesecu i mislim da je igrao zadnju polusezonu u Vratniku, kod nas je za šest mjeseci upisao jedan nastup i nije nešto pokazao. Neznam samo kako da dospije do SlavijeDevil je napisao/la:@Sony moze kakav info za ovoga Enesa Brnicanina sto je potpisao za Slaviju,o cemu se radi?. Jesi siguran da je riječ o Enesu Brničaninu???
Muamer Salihbašić na treningu u turskom Konyasporu

-
- Kontakt:
otisao vam igrac Suljic u Svicarsku,tacnije u Le Mont

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Papire nije uzeo, tako da nije još nigdje otišaojasko_juve je napisao/la:otisao vam igrac Suljic u Svicarsku,tacnije u Le Mont![]()
jel istina da bili dolazi u zvijezdu danas se prica na treningu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.