FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Malo kreativnosti..
Treba vidjeti i gdje je onaj Jeffren ?! Sjećam se da je zabio jednom pogodak Realu i to je to
AlfredNobel ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ko mu je osigurac bio i kad ?
Frajer je zadnji vezni sa fantasticnim mogucnostima da napravi visak prvim korakom.Vuce ga da pravi visak , to se podrzava.Jako rijetko , gotovo nikada ne gubi loptu jer je strasan na njoj i fizicki poprilicno dominantan.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad su na redu don Neymar pa Goat Messi. I igre mogu poceti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Steta sto takav igrac ne igra u BarceloniJoeBleck je napisao/la: ↑12 nov 2021, 23:31
Ko mu je osigurac bio i kad ?
Frajer je zadnji vezni sa fantasticnim mogucnostima da napravi visak prvim korakom.Vuce ga da pravi visak , to se podrzava.Jako rijetko , gotovo nikada ne gubi loptu jer je strasan na njoj i fizicki poprilicno dominantan.
Kako ga opisa, rekao bi covjek to neki igrac koji lomi tekme i stvara kljucnu prednost ekipi za koju igra. A realnost, nevidjljiv na 90% utakmica od kako je napustio Ajax i konstantno stagnira. Apsulutno nije opravdao 80 miliona, koliko ga se platilo.
Slazem se da nije opravdao ulozeno ali ko jeste ?Evander je napisao/la: ↑13 nov 2021, 00:22Steta sto takav igrac ne igra u Barceloni![]()
Kako ga opisa, rekao bi covjek to neki igrac koji lomi tekme i stvara kljucnu prednost ekipi za koju igra. A realnost, nevidjljiv na 90% utakmica od kako je napustio Ajax i konstantno stagnira. Apsulutno nije opravdao 80 miliona, koliko ga se platilo.
Sistem jeste problem ali i fizikalije i trompost je kljuc problema.Frenkie realno amna prvu kada gledas , vidis da zna sve sa loptom i da ima moderizma i fizikalija u sebi.Ne opravdavam ga , jednostavno utisak kada gledas njega vidis da je totalno neiskoristen resurs.Da li je do njega ili Komana , vidjet cemo.
Sve sto Xavi uradi sada je izgleda genijalno
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Znaci mogao je i Messi za jedan euro sedmicno da je htio,ili ipak ne 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nadamo se da Alvesa neće spucati srčka ko Aguera
Ja ne znam što vam Dani smeta, čovjek će do kraja sezone uzeti nekih 40€ na ime plate, ne vjerujem da može unijeti negativnu energiju u ekipu već naprotiv samo pozitivnu i pobjednički mentalitet. Manje je biilo prozivanja kad smo doveli Luuka nego li legendu kluba i vjerovatno najboljeg desnog beka u klupskoj istoriji. Ja nemam ništa protiv da produži i za iduću sezonu uz dupliranje plate i da napravi od Desta pravog beka.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Ma ja, a ne razmišljaš može li to klub izvesti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zato što ovdje ima još ljudi koji misle da je Barca i dalje na nivou od prije 10 godina, a ne da je iz sezone u sezonu sve gora i gora. Jedva se spaja kraj s krajem, ne znaš šta je više truhlije i koji aspekt kluba je mrtviji. Od ekonomije, predsjednika, igrača, medicinskog tima itd.Fudbal je napisao/la: ↑13 nov 2021, 01:45Ja ne znam što vam Dani smeta, čovjek će do kraja sezone uzeti nekih 40€ na ime plate, ne vjerujem da može unijeti negativnu energiju u ekipu već naprotiv samo pozitivnu i pobjednički mentalitet. Manje je biilo prozivanja kad smo doveli Luuka nego li legendu kluba i vjerovatno najboljeg desnog beka u klupskoj istoriji. Ja nemam ništa protiv da produži i za iduću sezonu uz dupliranje plate i da napravi od Desta pravog beka.
Tek se sad s Xavijem kreće u tu neku temeljnu rekonstrukciju. Uostalom, Xavi je procijenio da će mu Alves biti od pomoći i to je to. Kad se shvati da će se morati potezati za ovako nekim dovođenjima, pa vjerujem sve više i posudbi da će biti, biće lakše. Evo spominje se da će Xavi u januaru imati 10 miliona na raspolaganju, sve je rečeno, nema potrebe dalje komentarisati. Ebiga, takvo je vrijeme i mora se izvući iz ove dubioze, na svakakve načine. Nije ni meni drago vidjeti da se igrač u 39 godini vraća u klub, ali kad sagledaš komplet stanje, Dani je premija kad vidiš kakvi parmaci su u ekipi.
Reakcije bi bile dijametralno suprotne da se Koeman odlucio na ovaj potez.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
ma Alves je tu da podigne atmosferu da ubije mrtvilo koje kapiteni donose
Zamisli da ti Busquets, Alba, Roberto, Pique i Ter Stegen zagalame, ja bi se nasmijao samo... ekipa treba ljude sa karakterom, ne bezlične likove.
Zamisli da ti Busquets, Alba, Roberto, Pique i Ter Stegen zagalame, ja bi se nasmijao samo... ekipa treba ljude sa karakterom, ne bezlične likove.