CAM
BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Sastav bez greske.
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Nista Demir nije opasniji od Krunica, a postavka je ista.Beduin je napisao/la: ↑13 nov 2021, 13:51Sad vidjeh postavu hahahaha
Na svom terenu gdje trebas pobjedu ti mijenjas dobitnu formaciju/postavu, koja glupost. Bas zalosno, umjesto sa Demirovicem da ih unistis presingom i budes opasniji za dodatnog napadaca ti se oslanjas na Radetov napadacki arsenal koji je limitiran.
Razocaran sam, iako je krajnji rezultat najbitniji. Ovakvo nesto si trebao uraditi u narednoj utakmici.
Vjerujem da jesmo. Kako smo igrali zadnji par utakmica. Pa domaci teren, publika, ima ze zasta i igrati. Vjerujem opet u pobjedu nasu. A isto tako ocekivam da ovi ”bolji” preuzmu odgovornost kad Dzeke nema. Da se zna stati na loptu.
Slazem se.Beduin je napisao/la: ↑13 nov 2021, 13:51Sad vidjeh postavu hahahaha
Na svom terenu gdje trebas pobjedu ti mijenjas dobitnu formaciju/postavu, koja glupost. Bas zalosno, umjesto sa Demirovicem da ih unistis presingom i budes opasniji za dodatnog napadaca ti se oslanjas na Radetov napadacki arsenal koji je limitiran.
Razocaran sam, iako je krajnji rezultat najbitniji. Ovakvo nesto si trebao uraditi u narednoj utakmici.
Ovo nema nekog pretjeranog smisla, osim sto je mozda isao između ostalog i logikom ko je najstandardniji u klubu.
Ali nadamo se najboljem, a i u toku utakmice se formacija moze promjeniti. Izvesti nekoga iz veznog i ubaciti Demirovica.
Samo da ne bude prekasno.
Uglavnom, ovo sto je izveo sluti na ocajnu igru u fazi napada. Krunic da glumi ulogu Raumdeutera...nisam bas siguran da je to dobra ideja u utakmici u kojoj ti trebaju 3 boda.
Imaju igraci rezervisano veceras u Bosni
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Momak doslovno nije ništa pokazao a odigrao je bruku utakmica.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Beduin
- Kontakt:
Mislio sam obojica da igraju, a Demirovic daleko veci presing vrsi na protivnicku zadnju liniju i u asistiranju je daleko korisniji od Krunica. Krunic bi bio iza 2 napadaca gdje bi znatno pomagao u sredini svojim kolegama, a mi u ofanzivi imamo i wing back-ove Miru i Seada.harden je napisao/la: ↑13 nov 2021, 13:59Nista Demir nije opasniji od Krunica, a postavka je ista.Beduin je napisao/la: ↑13 nov 2021, 13:51Sad vidjeh postavu hahahaha
0vo govorim jer sam misljeda da su Finci znatno slabiji od Ukrajinaca, a mi pobjedom protiv Finske ne moramo srljati protiv Ukrajine gdje komotno mozemo igrati sa zgusnutijom sredinom i cekati svoju priliku.
Naravno, nista to na terenu ne mora znaciti, i ovakvi smo ofanzivni i nadam se pobjedi, ali mislim da smo skoro svi ocekivali slicno ovome sto sam i ja napisao.
075 ❤
Novi Dzeko.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 nov 2021, 14:03Momak doslovno nije ništa pokazao a odigrao je bruku utakmica.
Da hoce bit novi Muslimovic dobro bi bilo.
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- tutankamon1905
- Kontakt:
Rezultati diktiraju sve. Možeš imati najveće lopove u Savezu, ako rezultatski sve funkcioniše, nikog taj dr. negativni dio neće interesovati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 14:11Gledaj gorione u Zenici..do prije par mjeseci nista ne valja, dabogda sve izgubili, petev lopove, vico lopove![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, al87, Allosio, Alucard, ANamelessGhoul, antetokounmpo, AzRimiRzA, Beli98, Biscione, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, BordoArmy88, bordobijeli, Brazzzoo123, CAGarfia, Cautinho, celikmilan, CHR, Confiance, COYGBiH, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, Daduli, dark44, DeeWa, denza, DoktorXabaras, DrogbaDidier, DUVNO1921, dzemil, ELDIABLO20, emir79, exampLe., FerdinandF, Ferroviere1987, Fudo, General505, Gifron, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hafiz00, Hardzavi, HariTz, harko35, Hordas1990, Imamkarbarum, invincible1921, inzomni, isko1807, itatabisine, J1897, Jabroni, James1987, Jet2Holiday, JimmyPage, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kaunas, komax, L-Train, labostarmomosa, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Lynx, Markinhio, MaroonBjelave, mercurial, Meshko91, Micron, MikiPirs, MokraKifla, muhamedhulk, nerkolfc, NEZALAGANJE, NisamIsmirMirvic, Objektivac, omanovski, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, PingoFTW, PointBlank, Rauber33, RaZuti, rio_Ferdy88, rishovski, rodjeeni1922, s4mke, safun79, Scholl, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, Slobodas, soxx, Sport90, StevieG8, SWOT, tale07, TefalTava, THEC, travuljasSs, Trikolor, trunks1946, unavita, Vaya, Venom, VibeTribeX, VivaLaLiberta, VolimBiH96, wanakis, Wolffire, Yucca, ZeljeznicarUberAlles, Zglavkar i 906 gostiju.