CAM
BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
moze li neko postavit link za stream da se moze gledati utakmica ?
imam neki osjećaj da će ovo biti neki muljav neriješen ishod
Sastav bez greske.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Nista Demir nije opasniji od Krunica, a postavka je ista.Beduin je napisao/la: ↑13 nov 2021, 13:51Sad vidjeh postavu hahahaha
Na svom terenu gdje trebas pobjedu ti mijenjas dobitnu formaciju/postavu, koja glupost. Bas zalosno, umjesto sa Demirovicem da ih unistis presingom i budes opasniji za dodatnog napadaca ti se oslanjas na Radetov napadacki arsenal koji je limitiran.
Razocaran sam, iako je krajnji rezultat najbitniji. Ovakvo nesto si trebao uraditi u narednoj utakmici.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovdje neki još uvijek žive u 2000tim, kada se nije moglo pomisliti da se igra bez "pravih" napadača.
Vjerujem da jesmo. Kako smo igrali zadnji par utakmica. Pa domaci teren, publika, ima ze zasta i igrati. Vjerujem opet u pobjedu nasu. A isto tako ocekivam da ovi ”bolji” preuzmu odgovornost kad Dzeke nema. Da se zna stati na loptu.
Zasto nema Pidre.Bolji je od Civica garantujem.Primicemo rano go radi greske Civica i onda ganjaj a Pljevljaku treba 5 sansi da zabije.Na kraju 1-1.
Hajde ljudi sta dramite ako ne mozemo dobit ove Fince nemamo sta ni trazit dalje, pogledajte ko ce sve biti u Barazu, svi su jaci od nas za klasu ili dvije
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Slazem se.Beduin je napisao/la: ↑13 nov 2021, 13:51Sad vidjeh postavu hahahaha
Na svom terenu gdje trebas pobjedu ti mijenjas dobitnu formaciju/postavu, koja glupost. Bas zalosno, umjesto sa Demirovicem da ih unistis presingom i budes opasniji za dodatnog napadaca ti se oslanjas na Radetov napadacki arsenal koji je limitiran.
Razocaran sam, iako je krajnji rezultat najbitniji. Ovakvo nesto si trebao uraditi u narednoj utakmici.
Ovo nema nekog pretjeranog smisla, osim sto je mozda isao između ostalog i logikom ko je najstandardniji u klubu.
Ali nadamo se najboljem, a i u toku utakmice se formacija moze promjeniti. Izvesti nekoga iz veznog i ubaciti Demirovica.
Samo da ne bude prekasno.
Uglavnom, ovo sto je izveo sluti na ocajnu igru u fazi napada. Krunic da glumi ulogu Raumdeutera...nisam bas siguran da je to dobra ideja u utakmici u kojoj ti trebaju 3 boda.
Imaju igraci rezervisano veceras u Bosni
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Momak doslovno nije ništa pokazao a odigrao je bruku utakmica.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Beduin
- Kontakt:
Mislio sam obojica da igraju, a Demirovic daleko veci presing vrsi na protivnicku zadnju liniju i u asistiranju je daleko korisniji od Krunica. Krunic bi bio iza 2 napadaca gdje bi znatno pomagao u sredini svojim kolegama, a mi u ofanzivi imamo i wing back-ove Miru i Seada.harden je napisao/la: ↑13 nov 2021, 13:59Nista Demir nije opasniji od Krunica, a postavka je ista.Beduin je napisao/la: ↑13 nov 2021, 13:51Sad vidjeh postavu hahahaha
0vo govorim jer sam misljeda da su Finci znatno slabiji od Ukrajinaca, a mi pobjedom protiv Finske ne moramo srljati protiv Ukrajine gdje komotno mozemo igrati sa zgusnutijom sredinom i cekati svoju priliku.
Naravno, nista to na terenu ne mora znaciti, i ovakvi smo ofanzivni i nadam se pobjedi, ali mislim da smo skoro svi ocekivali slicno ovome sto sam i ja napisao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne sviđa mi se postavka, ali vjerovaću Petevu kako god. Nadamo se da će neka frljoka ući u gol, pa dalje šta bude.
bošnjanin
Hajde Pjana da vidimo od cega si…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Novi Dzeko.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 nov 2021, 14:03Momak doslovno nije ništa pokazao a odigrao je bruku utakmica.
Da hoce bit novi Muslimovic dobro bi bilo.
Ten toes, I done laps in the trench
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gledaj gorione u Zenici..do prije par mjeseci nista ne valja, dabogda sve izgubili, petev lopove, vico lopove

Rezultati diktiraju sve. Možeš imati najveće lopove u Savezu, ako rezultatski sve funkcioniše, nikog taj dr. negativni dio neće interesovati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 14:11Gledaj gorione u Zenici..do prije par mjeseci nista ne valja, dabogda sve izgubili, petev lopove, vico lopove![]()
![]()
bošnjanin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.