kakve ovo ima veze?
ruka je zaustavila loptu ma gdje da se nalazila, to je penal. da je recimo lezao na gol liniji sa ispruzenom rukom i tako zaustavio loptu da ne udje u gol, ne bi bio penal po toj logici?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kakve ovo ima veze?
Na klupi tamo na Kamberovića poljuPatriceKwedi je napisao/la: ↑13 nov 2021, 15:11E moj Pjanicu, dotakao si dno karijere... On je na klupi trebao biti
Najbolji navijaci u Evropi i u top 5 na svijetu. Bolji nego sve ove nase grupice zajedno da se sastaveReX je napisao/la: ↑13 nov 2021, 15:11Da nema tih fanatikosa koje se stidis, gledao po pozoriste i poneki uzvik BOSNA svakih 20 minuta.avalPacidoroP je napisao/la: ↑13 nov 2021, 15:09Ocm mene stid fanatikosa.
Pa jel' možete napisati bar 3. nove pjesme, čim čujem Bosna je šampion razbio bi TV elme mi
Jesu, ako su ti mjerilo hordeFK1946 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 15:16Najbolji navijaci u Evropi i u top 5 na svijetu. Bolji nego sve ove nase grupice zajedno da se sastaveReX je napisao/la: ↑13 nov 2021, 15:11Da nema tih fanatikosa koje se stidis, gledao po pozoriste i poneki uzvik BOSNA svakih 20 minuta.avalPacidoroP je napisao/la: ↑13 nov 2021, 15:09Ocm mene stid fanatikosa.
Pa jel' možete napisati bar 3. nove pjesme, čim čujem Bosna je šampion razbio bi TV elme mi
Iza ovog profila se krije Jasmin Duvnjak? Sve se uklapa.
Sta ja znam, takva pravila brt.
Sta tek onda ako su tm mjerilo