FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma da plati da igra nije realno ok.
On zauzima mjesto nekom momku od 18-19 godina koji ako nista moze trenirati sa prvim timom i dobiti koju minutu igre.
Bas se nakupilo bagre i sljama.Ove starijesine nemaju stida.Nadam se da prvo brukanje sa njima u timu , Xavi ce ih zakucati na klupu.
Alves , dizac atmosfere.Bolje Puyola kao sto neko napisa da dovedu,da imaju pravog kapitena…
On zauzima mjesto nekom momku od 18-19 godina koji ako nista moze trenirati sa prvim timom i dobiti koju minutu igre.
Bas se nakupilo bagre i sljama.Ove starijesine nemaju stida.Nadam se da prvo brukanje sa njima u timu , Xavi ce ih zakucati na klupu.
Alves , dizac atmosfere.Bolje Puyola kao sto neko napisa da dovedu,da imaju pravog kapitena…
Logicno, jedan je davno izgubio sve moguce kredite.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Alves i dok je igrao nije bio neki dizač atmosfere. Suhi kvalitet koji je samo obavljao svoj posao plus ciganisao po potrebi.
Treba istaći i da je njegovim odlaskom 2016. počeo blagi raspad, a taj period od osam godina vjerovatno najbolji u historiji Barcelone.
Treba istaći i da je njegovim odlaskom 2016. počeo blagi raspad, a taj period od osam godina vjerovatno najbolji u historiji Barcelone.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Prica se o njegovom uticaju u svlacionici, a ne na terenu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mislim smiješno mi i raspravljati o ovome, ali ko je bio, Messi, Xavi, Iniesta i Busquets?
Oduvijek najpozitivniji lik u svlačionici uz Piquea.
U Ajaxu Schone u reprezentaciji Roon.JoeBleck je napisao/la: ↑12 nov 2021, 23:31
Ko mu je osigurac bio i kad ?
Frajer je zadnji vezni sa fantasticnim mogucnostima da napravi visak prvim korakom.Vuce ga da pravi visak , to se podrzava.Jako rijetko , gotovo nikada ne gubi loptu jer je strasan na njoj i fizicki poprilicno dominantan.
Alves je ludak i mrcina, koliko je kvalitet fudvala pao uopste, ne bi me iznenadilo da se budala zada na treninzima i da tata pokaze da moze i sad malo igrati ko neki solidan bek, da moze 15 20 minuta dobro odigrati i napraviti prevagu neko ko zamjena kad udje, jer ima muda i znanje heh
O njemu je smijesno govoriti kao jednom od najboljih bekova barce, o njemu se moze govoriti kao o najboljem desnom beku u historiji uopste, ili jednom od trojice cetvorice najboljih u historiji
I garantujem da je fizicki spremniji od mesija
O njemu je smijesno govoriti kao jednom od najboljih bekova barce, o njemu se moze govoriti kao o najboljem desnom beku u historiji uopste, ili jednom od trojice cetvorice najboljih u historiji
I garantujem da je fizicki spremniji od mesija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Messi je bivši igrač kluba, ne znam što ga u svakom postu spominješ. Valjda da "nabaciš" određenim forumašima koji bi voljeli da je on još tu!?
Ak
Ak
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sad se mrtvi Thiago spominje. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma @Romariju valja Alves od 40 godina a ne valja najveci fudbaler Svijeta.Frajer je enigma.
Vidimo gdje smo bez Messija, tamo gdje i jesu realno bili bez njega.Cista sredina tabele
Vidimo gdje smo bez Messija, tamo gdje i jesu realno bili bez njega.Cista sredina tabele
Messi sa 34 god. mu star i nepoželjan u Barci, a Alves sa 39 nije
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Lik je dosao dzaba ljudi moji, ako Alves koji igra dzaba u 39oj godini uzima nekom 18godisnjaku minute onda to dovoljno govori koliko je taj klinac kvalitetan, dzaba ti ga, nosi ga sebi kuci…
Ko zna zasto se vratio, i treba ovo naglasiti: NIJE SAMO DOSAO DZABA, NEGO CE I RADiTI DZABA… tako da bilo sta prigovarati je glupo
Ko zna zasto se vratio, i treba ovo naglasiti: NIJE SAMO DOSAO DZABA, NEGO CE I RADiTI DZABA… tako da bilo sta prigovarati je glupo
Pa kralji doci cu i ja dzaba u Barcelonu kad napunim 40 godina.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 20:43Lik je dosao dzaba ljudi moji, ako Alves koji igra dzaba u 39oj godini uzima nekom 18godisnjaku minute onda to dovoljno govori koliko je taj klinac kvalitetan, dzaba ti ga, nosi ga sebi kuci…
Cuj dosao dzaba , pa naravno da je dosao da igra za saku kikirikija , ni jedan poluozbiljan klub igracu koji je davno zavrsio karijeru ne bi dao vise.On ne posljednju ozbiljnu utakmicu odigrao tamo neke godine dok je jos bio u Juventusu.
Nemam nista protiv , smeta mi sto se krade mjesto nekom talentovanom klicnu.
Dosao bi i Iniesta dzaba , ne vidim razlog sto ga ne zovu.200% je bolji od sve i jednog veznog trenutno.
Meni ovo sve presmjesno izgleda.Akvizicija ti covjek u 40toj godini.
Alves nije doveden da bi igrao, to je sigurno. Vjerovatno ga Xavi dovodio vise iz razloga da mu bude produzena ruka u svlacionici, vjerovatno ima razlog za to.
Porediti igranje Alvesa i Messia je apsurdno. Messi je otisao da bi se klub rasteretio njegovih ogromnih primanja i da bi poceo graditi novu ekipu. Messi sve dok bi bio tu, vrtilo bi se sve oko njega i tako u krug, a nije da se i sa njim imalo rezultata.
Sa druge strane, dolazak Alvesa je apsulutno nebitan, po pitanju gradjenja nove ekipe. Tu je samo da pomogne Xaviu.
Porediti igranje Alvesa i Messia je apsurdno. Messi je otisao da bi se klub rasteretio njegovih ogromnih primanja i da bi poceo graditi novu ekipu. Messi sve dok bi bio tu, vrtilo bi se sve oko njega i tako u krug, a nije da se i sa njim imalo rezultata.
Sa druge strane, dolazak Alvesa je apsulutno nebitan, po pitanju gradjenja nove ekipe. Tu je samo da pomogne Xaviu.
Samo sto ce alves ponekad uci i odigrati 15 20 minuta i za to ce klub kostati godisnje 50 eura, a mesi je bio glavni igrac oko kog se sve vrti i kostao je klub godisnje 100 miliona eura, teska logika za shvatiti
A vidjecete za alvesa, kad je stari romariooo govorio da ce princ amazonije paulinjo biti solidno pojacanje ismijavali ste i mene i njega, slineći za coutinjom, a na kraju amazonski gospodin solidno odigra i ode za vece pare nego sto je placen
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma kralji ti si govorio da je bolje dovesti Eriksena nego u ekipi imati Messija,ne znam sta ocekujes vise…
Neka i Puyola dovedu za zadnjih 15-20min ili Keitu da ispune kvotu crnaca.Sve to za 1Eur mjesecno da dogovore.
Neka i Puyola dovedu za zadnjih 15-20min ili Keitu da ispune kvotu crnaca.Sve to za 1Eur mjesecno da dogovore.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Alves je najtrofejniji igrac u historiji nogometa. Treba da nam je cast so je dosao u ovakvi barcelonu dzaba…to pokazuje da hoce da pomogne voljenom klubu u rasulu… a on i xavi i ljudi oko njega znaju zasto je doveden, mi sano mozemo nagadjati… a kritikovati nekoga sto nesto pokusava i sto ce taj pokusaj kostati klub 0 para jeJoeBleck je napisao/la: ↑13 nov 2021, 21:33Pa kralji doci cu i ja dzaba u Barcelonu kad napunim 40 godina.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 20:43Lik je dosao dzaba ljudi moji, ako Alves koji igra dzaba u 39oj godini uzima nekom 18godisnjaku minute onda to dovoljno govori koliko je taj klinac kvalitetan, dzaba ti ga, nosi ga sebi kuci…
Cuj dosao dzaba , pa naravno da je dosao da igra za saku kikirikija , ni jedan poluozbiljan klub igracu koji je davno zavrsio karijeru ne bi dao vise.On ne posljednju ozbiljnu utakmicu odigrao tamo neke godine dok je jos bio u Juventusu.
Nemam nista protiv , smeta mi sto se krade mjesto nekom talentovanom klicnu.
Dosao bi i Iniesta dzaba , ne vidim razlog sto ga ne zovu.200% je bolji od sve i jednog veznog trenutno.
Meni ovo sve presmjesno izgleda.Akvizicija ti covjek u 40toj godini.
Stvarno neozbiljno…
PS
Dembele je doveden za 150m pa ne moze izdrzati 20 minuta u svojim ranim dvadesetima… hem zauzima mjesto nekom osamnaestogodisnjaku hem ce sveukupno kostati klub sa platama + 300m
adeyemi je ogrman potencijal, a kad se vec krenulo s mladim igracima, treba to zavrsiti sto prije
Romero je pao kurcu za uši odavno. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.