AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Evo nas u polufinalu 

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
neko je htio vidjeti jankulovskog i alegri mu je ispunio tu želju
malo su stali na loptu u drugom pol. al u prvom napadu emanuelson izbaci merkela samog na golmana, on čak i zaobiđe golmana al je prespor bio, jbg mlados i neiskustvo. kod gola sampe macarone izbacio papu a odo samo stoji i gleda kako guberti skače i skreće loptu u gol.
urby mi se najviše svidio stvarno je dobar igrač, baš kakav je falio milanu, nešto se i žalio na ozljedu al izgleda nije ništa strašno, a pošto vjerovatno nezna ni riječi talijanskog ibra skočio s klupe i prevodio
sve u svemu odlično, prošli dalje bez nekih ozljeda, rutinski, novi igrači zadovoljili, put u đenovu-odličan 5

malo su stali na loptu u drugom pol. al u prvom napadu emanuelson izbaci merkela samog na golmana, on čak i zaobiđe golmana al je prespor bio, jbg mlados i neiskustvo. kod gola sampe macarone izbacio papu a odo samo stoji i gleda kako guberti skače i skreće loptu u gol.
urby mi se najviše svidio stvarno je dobar igrač, baš kakav je falio milanu, nešto se i žalio na ozljedu al izgleda nije ništa strašno, a pošto vjerovatno nezna ni riječi talijanskog ibra skočio s klupe i prevodio

sve u svemu odlično, prošli dalje bez nekih ozljeda, rutinski, novi igrači zadovoljili, put u đenovu-odličan 5

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
MaGiCa je napisao/la:Ma koliko ja cenio Srdjana Radonjica kao najboljeg komentatora za italijanski fudbal na ovim prostorima, decko je pogresio. Kao sto je pogresio kad je rekao da Milan ima +12 u odnosu na Inter i dve utakmice vise. Milan ima +9 i utakmicu vise od Intera u ovom momentu. Uostalom evo ti, pa sam vidi:meskalin je napisao/la: stari ja ne znam jesi ti gledao na sportklubu prenos komentator je 2 puta rekao da je Allergi pobjedio Intera prije 2 godine i siguran sam da je na San Siru bilo 2-3 ili je mozda 1-1 znam da je bio bolji u obe tekme ja gledao tekmu na obn_u dobro se sjecam....koja stata sto urbi ivan bommel ne mogu igrati u LP....ovim drugim golom pato me podsjetio na Sevchenka ovako je on trepo nekada pravolinijski
http://en.wikipedia.org/wiki/Serie_A_2008-09
http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9310_Serie_A
U pravu si stari i ja sam to skonto

KAKO SMO KRENULI OVE GODINE OSVAJAMO SVE , PA ZATO :
FORZAAA MILAAAN ! ! !
FORZAAA MILAAAN ! ! !
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
[quote="tony-mortale"]neko je htio vidjeti jankulovskog i alegri mu je ispunio tu želju
bas mu hvala na tome

bas mu hvala na tome

AC MILAN ZELI DIEGA CONTENTA IZ BAYERNA KOJI JE NA POZAJMICU U BENFICI

ALI ZATO GA JE BARCA NAKAUTIRALA PETARDOMPuma je napisao/la:Skidam kapu za odradjene transfere dosad![]()
a za ovo gore, ne znam ja sta je taj komentator rekao, ali Mourinho je poslednji put prvenstvenu utakmicu kod kuce izgubio jos tamo 2003 ja mislim

i kakve to veze ima sa izvozom krompirapatinho7 je napisao/la:ALI ZATO GA JE BARCA NAKAUTIRALA PETARDOMPuma je napisao/la:Skidam kapu za odradjene transfere dosad![]()
a za ovo gore, ne znam ja sta je taj komentator rekao, ali Mourinho je poslednji put prvenstvenu utakmicu kod kuce izgubio jos tamo 2003 ja mislim

govorim o prvenstvenim utakmicama KUCI !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ovakav Milan volim da gledam
Bez "Pola" odbrane igramo jako dobro u defanzivi sa drugom postavom
Pato dokazao da je majstor i da ne fula izgledne prilike kao Robinho
Emanuelson me odusevio volio bi da ide na beka ali eto Max ga racuna u vezi, da hoce doc neki bek npr Contento pa da smo i tu "zakrpljeni" bit ce to sve Uredu kad se vrati Princ,Zambrotta i Nesta
Bommel mi je bio odlican 80% lopti je pokupio, gotovo nemoguce ga je preci, u svakom slucaju bolje On nego Seedorf ili Ambrosini i u neku ruku Gattuso ...
Cassano Gospoda
, samo neznam jeli mahao Njihovim navijacima iz prkosa ili iz pristojnosti.Prandelli je izjavio da ce ga pozvati u repku
BTW : Majstor ostaje majstor
[youtube][/youtube]

Bez "Pola" odbrane igramo jako dobro u defanzivi sa drugom postavom
Pato dokazao da je majstor i da ne fula izgledne prilike kao Robinho
Emanuelson me odusevio volio bi da ide na beka ali eto Max ga racuna u vezi, da hoce doc neki bek npr Contento pa da smo i tu "zakrpljeni" bit ce to sve Uredu kad se vrati Princ,Zambrotta i Nesta
Bommel mi je bio odlican 80% lopti je pokupio, gotovo nemoguce ga je preci, u svakom slucaju bolje On nego Seedorf ili Ambrosini i u neku ruku Gattuso ...
Cassano Gospoda

BTW : Majstor ostaje majstor

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
trazi se lijevi bek koji bi mogo igtati u ligi prvaka
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
- Interista di cuore
- Kontakt:
Didak Vila ili tako nesto 21 godisnji bek Espanyola je prvi izbor za tu poziciju lijevog beka...Galliani bi vec danas trebo u Barcelonu na pregovore oko ovog momka...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ljudi kako je se pokazao Bommel,pitam jer ga jos nemogu prezaliti i zao mi je sto je otisao

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- tony-mortale
- Kontakt:
dobar, al nije sampdorija odigrala nešto dobro pa i nije imao puno posla, al ono što je imao bio bez greške, nije gubio lopte u predaji, jedan malo grublji faulvan gall je napisao/la:Ljudi kako je se pokazao Bommel,pitam jer ga jos nemogu prezaliti i zao mi je sto je otisao![]()

Ma KING sta drugo od njega ocekivati,bar ima zar za igru ostalo mu nista ne treba:)tony-mortale je napisao/la:dobar, al nije sampdorija odigrala nešto dobro pa i nije imao puno posla, al ono što je imao bio bez greške, nije gubio lopte u predaji, jedan malo grublji faulvan gall je napisao/la:Ljudi kako je se pokazao Bommel,pitam jer ga jos nemogu prezaliti i zao mi je sto je otisao![]()
, al zadovoljio je trenera, odigrao baš iskusno što se od njega i očekuje

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Galliani otiso u u Spaniju dazavrsi transfer malog Didac Vile 

robovi88 je napisao/la:Galliani otiso u u Spaniju dazavrsi transfer malog Didac Vile
sta je reci za ovoga malog prilicno je velika nepoznanica. evo citam da on ide u Genovu za pozajmicu, a nama Crishito dolazi whahahahhah idi ujak Fester
- tony-mortale
- Kontakt:
kako god da bude lijevi bek više neće biti antonini
, a po ko zna koji put se čudim ovoj genoi ako sad da criscita za tog didaca, pa bukvalno su postali filijala milana izgleda, nije da se bunim.
a jedna možda i još ljepša vijest je da je na ljeto dogovoren dolazak gansa iz brazila, prava 10-ka kakva je milanu prijeko potrebna

a jedna možda i još ljepša vijest je da je na ljeto dogovoren dolazak gansa iz brazila, prava 10-ka kakva je milanu prijeko potrebna
Gdje si naso tu vijest da se idem napit od srece ????????tony-mortale je napisao/la:kako god da bude lijevi bek više neće biti antonini, a po ko zna koji put se čudim ovoj genoi ako sad da criscita za tog didaca, pa bukvalno su postali filijala milana izgleda, nije da se bunim.

Vec vidim

btw evo spisak za sutra
Golmani: Christian Abbiati, Flavio Roma, Alberto Andrea Paleari (n. 61);
Odbrana: Luca Antonini, Daniele Bonera, Rodrigo Ely, Marek Jankulovski, Massimo Oddo, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Mario Yepes;
Sredina: Massimo Ambrosini, Simone Calvano (n. 54), Urby Emanuelson, Alexander Merkel, Mark van Bommel;
Napad: Antonio Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Nnamdi Oduamadi, Alexandre Pato, Robinho.
Ely vec u Ekipi
valjda bude nesto od njega 
Luciano Moggi izjavio da Milanov najveci transfer nije Ibra nego Mino Raiola
Galliani izjavio da Allegri podsjeca na Capella sto ja odavno vec tvrdim
Golmani: Christian Abbiati, Flavio Roma, Alberto Andrea Paleari (n. 61);
Odbrana: Luca Antonini, Daniele Bonera, Rodrigo Ely, Marek Jankulovski, Massimo Oddo, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Mario Yepes;
Sredina: Massimo Ambrosini, Simone Calvano (n. 54), Urby Emanuelson, Alexander Merkel, Mark van Bommel;
Napad: Antonio Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Nnamdi Oduamadi, Alexandre Pato, Robinho.
Ely vec u Ekipi

Luciano Moggi izjavio da Milanov najveci transfer nije Ibra nego Mino Raiola
Galliani izjavio da Allegri podsjeca na Capella sto ja odavno vec tvrdim

- tony-mortale
- Kontakt:
bio je ely i sad u kupu u sastavu, a sutra će biti još 2 primaverca na klupi, a merkel možda i u prvom timu.
a za gansa na miannews imaš, nije on još potpisao ali načelno je sve dogovereno
a za gansa na miannews imaš, nije on još potpisao ali načelno je sve dogovereno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.