historija se ponavlja..
BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Demirovic najgori od ulaska ubjedljivo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Aj malo se smirite, ne vidim u cemu je problem.
hoce li se prodat ovaj Sanicevic, zna li se sta?
pa nije dzaba kloc u srbijanskoj ligu do 28e godine

pa nije dzaba kloc u srbijanskoj ligu do 28e godine
Haha, hoćemo Fince iu narednom ciklusu, ljudi će igrati prvenstva stalno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pusti Pukija, pazi Čivica i Sanicanina...
-
- Moderator
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo jos incident i Vico moze da krene sa prenosom nadleznosti.
Pa do koga je? Do nargilaske omladine.BarbareZeljin je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:39Upravo smo imali priliku vidjeti na sta ce liciti nasa reprezentacija kad se Dzeko oprosti.
Nevidjena skupina luzera i amatera.
Primiti 2 gola sa igracem vise,mozes protiv Francuske,ali protiv Finske. Hahahaha
Njihova ekipa cijela sa UEFA tehnikom. Ovo je prokletstvo Šolakove fašističke kompanije i televizije.
Slovacka i Grcka su bezze ekipe, najlaksa grupa u historiji, a Finci nas pune kad god stignu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prodalo se sve. U paketu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Najveća tragedija realno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
To će se desiti na meču protiv Ukrajine. Ne bi se začudio da plati ljude koji će izazvati haos na toj utakmici.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:44Samo jos incident i Vico moze da krene sa prenosom nadleznosti.
41:34
Ovi finci se na nama redovno vade i popravljaju gol razliku. Vec drugi put preko nas idu na prvenstvo, kao da smo Malta ili Lihtenštajn.
Baš smo mala selekcija za petog šešira.
Baš smo mala selekcija za petog šešira.
Petev najvecu gresku pravi sto je u ovom ciklusu ostavio povjerenje u Šehića. Ima kikseva par u pozivima ali nije do njega ono sto se desi na terenu. Nazalost jeste sto ih je stavio tu. Sanicanin, los skroz, Civic nesto čangalast smotan ali odradi posao nekako, ali Sehic... kako je branio kod Robija, ja se nadao da je on bez greske a u ovom ciklusu.. 0. Kantonalna liga zapad nivo.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- Gumistucna
- Kontakt:
imo je prcic 3-4 dobra passa i dobar sut
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Te ekipe su u rangu sa nama. Par solidnih igrača u ligama petice tipa Pjanić i ostalo sve igra po slabijim ligama ili grije klupu u jačim. Drugi/treći razred evropskog fudbala je sličan i tu u igru ulazi selektor i nekad se nekom prelomi baš strašna generacija koja odskoči kvalitetom. Nama će ovo biti gledanje narednih 10 godina, borba za baraž do zadnja dva kola.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nista ne treba analizirati, dovoljna je cinjenica da smo u ovoj utakmici imali najvise centarsuteva u historiji, a Dzeko nije igrao. Apsurd
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, guillermo, HariTz i 30 gostiju.