BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Respect za Fince. Vrhunska repka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Daj ba majke ti sta ti je?TNT je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:54Kako samo nevidite sta je Vici i njegovim pijunima u interesu.
Nerazumijem vecinu vas ovdje kao i ove sto su otisli na Bilino da gledaju.
Covjek je doso da sve razjebe a u medjuvremenu sa Misketom i ostalima proda neke igrace i promovise kroz repku.
Malo u padze a isto vrijeme sve sto je drzavno se unistava.
Nije ljudima u interesu postojanje BIH.
Nikad necete shvatit koliko ste naivni.
Pa nije Vico kriv sto imas ekipu mentalni patuljaka, sto imas Ahmedhodzic i Sanicanin u odbrani... Pjanica koji nece kurcem da mrdne.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Kako momak nema obraza to je cudo. Umjesto sam da kaze ljudi mene trenutno ne ide, necu ja biti kapiten i ostavi me na klupi. On jajara prava.JonSnow je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:53Nevjerovatno nešto.
Da je bilo ko drugi umjesto njega bio na toj poziciji, bila bi to druga priča večeras. Da ne govorim da nas je izlazak Kolašinca debelo osakatio.
Pjanić je totalno propao, i fudbalski i mentalno i on je jedan od glavnih krivaca za ovo večeras. Po prikazanom nije ni za Trabzonspora.
Petev isto napravio gresku, umjesto da ga ostavi na poluvrmenu u svlacionici on ga pusta u drugo poluvrijeme.
Koeman vidio odmah da je Pjanic propao a mi nesto trazimo opravdanja.
Preksinoc Modric igrao ko lav a stariji.
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta ce Bilbija ima prevljak i Demirović 

Postali smo glavna radodajka za ove amaterske drvosječa reprezentacije. Od Kazakhstana do Sjeverne Irske, od Kipra do Finska, nema ko nam se ne obraduje kad nas se izvuče u grupi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bas ocam
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Selektori i strucni stab se mijenja, samo je Musa vjecan! 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
27 šuteva od toga 7 u okvir gola. Teške amaterčine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Prošlu utakmicu petev najbolji sekektor kojeg smo imali, danas kloc krimos itd.. Cudan smo mi narod. Realno i nije do njega danas, nemas bolje to ti je sto imas.. Danas svi al bas svi podbacili, ja nisam vidio svijetlu tacku.. Sramota je ovo 60 minuta igraca vise imas i ne mozes sanse napravit, kruzi okolo ubacujes unutra nema ko sko. Sve u svemu realnost nasa, kad se najviše ocekuje mi podbacimo
Kad je FACE bio najbolji smo bili, od tad je sve otislo u qrac.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kad je izvlacenje za EP zna li se sta 
Treba nam crnaca definitivno.
Jednostavno fizicki karaju bijelce u supak kada god stignu.
Evo vidis Deen je to davno skontao.
Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 13 nov 2021, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
To zmajovi.... ne paše nama ovaj termin, mi smo noćne ptice.. dan, vrućina, teško se diše, teške noge.. hebi ga bit će bolje
2 amaterske greške odbrane + 1 poluamaterska.Dzaba ovdje da je Klopp trener , kad imaš klocine nazad.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pa oni ce i tako zaraditi kroz menadzerske seme preko sponzora sto operu lovu i ostali mutni radnji.StevieG8 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:56A koliko tek savez dobije kad se prodje na veliko prvenstvo, koliko bi tek onda mogli pokrast i razdijelit kao sto je i poslije Brazila bilo. Jel mu to nije u interesu?TNT je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:54Kako samo nevidite sta je Vici i njegovim pijunima u interesu.
Nerazumijem vecinu vas ovdje kao i ove sto su otisli na Bilino da gledaju.
Covjek je doso da sve razjebe a u medjuvremenu sa Misketom i ostalima proda neke igrace i promovise kroz repku.
Malo u padze a isto vrijeme sve sto je drzavno se unistava.
Nije ljudima u interesu postojanje BIH.
Nikad necete shvatit koliko ste naivni.
Neznate ni 5% stvari sta ljudi rade.
Samo da znate.
Izvucemo remi kod francuza u gostima, izvucemo remi kod Ukrajinaca u gostima. Nadignemo se da smo nešto
Al zato nam Kazahstan na B. Polju uzme bodove, pa nas Finska iskara ko zadnje kurawe i to sa igracem manje.
Amaterizam od selekcije.

Al zato nam Kazahstan na B. Polju uzme bodove, pa nas Finska iskara ko zadnje kurawe i to sa igracem manje.
Amaterizam od selekcije.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 12 gostiju.