BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
- sagitarius
- Kontakt:
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Seljaci iz krajine kad zapjevaju "bosna je sampion" povratim hranu od prosle godine, al i kad vidis kakvi su to likovi...jolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:04i meni je pun qurac toga višeakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:03ne znam da li mi se vise povraca od "Bosna je sampion" ili od ovog nadimka "Zmajevi"

Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 13 nov 2021, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Al koliko Džeko ove amatere čini boljim, sad je tek jasno. 20% svaki igrač izgleda bolje nego što jes s njim u napadu. Sav limit, sav jad i nekvalitet ovih indijanaca je večeras izašao na vidjelo.
Očekujem da se Pjanić poslije ovih zvižduka oprosti, lik je bivši igrač nije džaba u Tursku otišo. Izgubio je brzinu, snagu, mozak, propo ko žeton.
Šehić golman koji u Želji ne bi razliku pravio, a i dalje se forsira. Ja ne mogu da vjerujem da levatina nije sposobna istrčat ni na jednu loptu, ni na jedan centaršut. Samo čekaš kad će lopta proć iza odbrane i to je gol u 99% slučajeva. A imaš Vladana koji briljira u drugom trećem timu Poljske, imaš i ovog malca iz cvajte.
I da, izlaskom Kolašinca to je bilo to, jedini koji je izgledao kao igrač u prvoj postavi. Menalo, svaka čast doktore.
Očekujem da se Pjanić poslije ovih zvižduka oprosti, lik je bivši igrač nije džaba u Tursku otišo. Izgubio je brzinu, snagu, mozak, propo ko žeton.
Šehić golman koji u Želji ne bi razliku pravio, a i dalje se forsira. Ja ne mogu da vjerujem da levatina nije sposobna istrčat ni na jednu loptu, ni na jedan centaršut. Samo čekaš kad će lopta proć iza odbrane i to je gol u 99% slučajeva. A imaš Vladana koji briljira u drugom trećem timu Poljske, imaš i ovog malca iz cvajte.
I da, izlaskom Kolašinca to je bilo to, jedini koji je izgledao kao igrač u prvoj postavi. Menalo, svaka čast doktore.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
95% nas je takvih sigurno sve energije što sam imao ostavio sam 2014 i kad je Dzeko fulio godinu dana ranije košarka ista stvar psihicki otisao totalno kad nismo prošli nakon parkinga i svega.GracanicaAA je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:06Isti sam nadavo se bruku i bruku para. Jedna, druga, treca, deseta piva. Neka hvala, super mi i ovako.
Al' to nema veze s mojim pisanjem ovdje jednostavno znaš da smo u najmanju ruku iste kvalitete s fincima to je jedna realnost bh fudbala jer imena nisu sve.
Sanicanin i Civic
pa cim takvi qrci igraju, normalno da cemo primati golove.
Sanicanin je vec u prvom poluvremenu pokazao svoje amaterske limite, kad mu je Puki oteo loptu i zamalo zabi gol...to jer bio jasan znak bugaru da mjenja levata, ali ovaj ga ostavio
onaj treci gol finaca ista stvar, Puki mu krade loptu, govedo pravi faul, slobodnjak i finci nam zabiše treci gol, presjekoše nam momenat kad samo krenuli po izjednacenje 

Sanicanin je vec u prvom poluvremenu pokazao svoje amaterske limite, kad mu je Puki oteo loptu i zamalo zabi gol...to jer bio jasan znak bugaru da mjenja levata, ali ovaj ga ostavio

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Propao je bas, nisam znao da je ovako los. Nijedan dobar centarsut. Sta mu se desilo, propast teska.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
evo jedna za bugarsku prevaru i sve ostale hablećine u ekipi
- Probisvjet
- Kontakt:
Divi Cvike strucnjaka.

Da smo bili bolji bili bi bolji.

Da smo bili bolji bili bi bolji.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 13 nov 2021, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Dzeko i Pjanic da se oproste i ona procvat reprezentacije

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Realno nasi panjevi su bili ocajni kao i uvijek ali treba napomenti veoma sumnjiva odluka kada se nije sudio penal za nas i cist ofsajd kod njihovog 3 gola
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 13 nov 2021, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Podrška Petevu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Uuuf ofsajd ko kuca
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Barcelona, mislio sam da je igracina da moze u Barceloni igrati. Koeman skontao da je prevara. Pjanke u Tursku i to je to. Cim si u Turskoj znas na kojem si nivou.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:09Propao je bas, nisam znao da je ovako los. Nijedan dobar centarsut. Sta mu se desilo, propast teska.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 13 nov 2021, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
ebo te panj smradino pitarska
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- Probisvjet
- Kontakt:
Rade Krunic nije odigro nikada nista. Prevara od igraca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Podrzati kosarkase, ljudi su se plasirali na veliko takmicenje, smanjiti skroz budzet za fudbal i preusmjeriti u rukomet i kosarku.
Nije Pjanic nikad bio brz. Pjanic je svoje najbolje odigrao u Romi i prvu sezonu u Juventusu , u reprezentaciji vazda alibi igrač.bodi123 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:09Al koliko Džeko ove amatere čini boljim, sad je tek jasno. 20% svaki igrač izgleda bolje nego što jes s njim u napadu. Sav limit, sav jad i nekvalitet ovih indijanaca je večeras izašao na vidjelo.
Sto se tiče ostalog slazem se. Ova repka nema dovoljno kvaliteta, a i takav nam je mentalitet da je profesionalizam za nas strana riječ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.