Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Svaka čast za obje grupe. Sve na stranu treba biti ponosan scena nam je najaktivnija. Kakva srbija, a tek kakva hrvatska.
-
- Kontakt:
Hajde mitomane bacaj šuplju . Koji je graf ostao ? 1981 ! Niste u stanju akciju napravit i prekrecit nego ostavite materijal i pobjegnete al dobro navikli ste vi na to , ultra maratonci
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Red Army je sinoc pokusao nacrtat grafit i policija dosla i sprijecila ih i Ultrasi jutros dosli u zoru i tu nacrtali svoj grafit i Danas oko 1 2 RedArmy opet dosao i nacrtao svoj grafit i Ultrasi dosli i napali ih na sto je RedArmy uzvratio i natjerao u bijeg Ultrase prema Gradskom Bazenu i jedan navijac veleza je u zivotnoj opasnosti jer mu je kamenom razbijena glava

Dosta vise trolovanja

Dosta vise trolovanja
Eto mi zivimo na vasoj strani pa snimamo iz stanova, cudi me pa nisi dobio ban nakon sto si napisao da ce te opet srusiti stari most.
Mitoman
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Majmune jedan nemas pojmaSelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:10Red Army je sinoc pokusao nacrtat grafit i policija dosla i sprijecila ih i Ultrasi jutros dosli u zoru i tu nacrtali svoj grafit i Danas oko 1 2 RedArmy opet dosao i nacrtao svoj grafit i Ultrasi dosli i napali ih na sto je RedArmy uzvratio i natjerao u bijeg Ultrase prema Gradskom Bazenu i jedan navijac veleza je u zivotnoj opasnosti jer mu je kamenom razbijena glava
Dosta vise trolovanja
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:10Eto mi zivimo na vasoj strani pa snimamo iz stanova, cudi me pa nisi dobio ban nakon sto si napisao da ce te opet srusiti stari most.
Misliš NOVI stari most?
Graha je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:11Ovdje ne mozes imati zdravu raspravu nikakoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:10Eto mi zivimo na vasoj strani pa snimamo iz stanova, cudi me pa nisi dobio ban nakon sto si napisao da ce te opet srusiti stari most.
Misliš NOVI stari most?![]()
@admin ako zelis bolji forum onda ovu djecu banuj
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Graha je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:11Jesi li ikad prešao Spanski ? Jel te strah ? Jesil prešao most ? Nisi . Jer nemaš daMu . Dodji bolan nećemo ti ništa , a i svakako si brz jer si ultra maratonac koće te gonjatOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:10Eto mi zivimo na vasoj strani pa snimamo iz stanova, cudi me pa nisi dobio ban nakon sto si napisao da ce te opet srusiti stari most.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Gledaj zatucanih kozojeba iz favele preko neretve što su se raspisali,nasekirani. Dobili degeneka
.
Jel Đeko gol dao? 'oćete li u baraž?
Jel Đeko gol dao? 'oćete li u baraž?
Burazeru ovdje 99,9 % veze nemaju, nemoj se lozit bezvezeRodjeniiBrato je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:11Majmune jedan nemas pojmaSelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:10Red Army je sinoc pokusao nacrtat grafit i policija dosla i sprijecila ih i Ultrasi jutros dosli u zoru i tu nacrtali svoj grafit i Danas oko 1 2 RedArmy opet dosao i nacrtao svoj grafit i Ultrasi dosli i napali ih na sto je RedArmy uzvratio i natjerao u bijeg Ultrase prema Gradskom Bazenu i jedan navijac veleza je u zivotnoj opasnosti jer mu je kamenom razbijena glava
Dosta vise trolovanja
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:13Što si se nasekiro?Graha je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:11Jesi li ikad prešao Spanski ? Jel te strah ? Jesil prešao most ? Nisi . Jer nemaš daMu . Dodji bolan nećemo ti ništa , a i svakako si brz jer si ultra maratonac koće te gonjatOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:10
Eto mi zivimo na vasoj strani pa snimamo iz stanova, cudi me pa nisi dobio ban nakon sto si napisao da ce te opet srusiti stari most.
![]()
Naravno da jesam. Bančio sa mladim bošnjakinjama po pećini i starom gradu dok si ti još pravio torte od pržine
-
- Kontakt:
Ne znam kralju tvoji danas ustaše i odoše . Osta jedan jedini grafit 1981 ! Ja nigdje sad ne vidim neki vas grafit . Kako brzo onako trčite jel vas ono Mijo istrenirao ili je onaj novi iz ortijesa ? Dobro vam je poradio na kondiciji i bacanju kamenja udalj , al zato kad treba se pobit samo sprint . Dzeko ti je dao mami
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Gledam ovaj klip, bgm bilo svega
Ocekujem opsiran izvjestaj sa lica mjesta od @90minut. Sve ostalo je suplja 

-
- Kontakt:
Graha je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:15Kralju to si samo čuo od stranca da postoji pećina , takvi kao ti u pećinu ne izlaze niti se približavaju , jer bi plutali Neretvomopalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:13Što si se nasekiro?![]()
Naravno da jesam. Bančio sa mladim bošnjakinjama po pećini i starom gradu dok si ti još pravio torte od pržine![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nismo bili ni ti ni ja pa ne piši gluposti. Ali eto,sigurno si pogledao ovi par videa što već kruže po gradu pa se nasekirao kad znaš da lažeš sam sebi sa tom pričom da su um pobjegliopalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:16Ne znam kralju tvoji danas ustaše i odoše . Osta jedan jedini grafit 1981 ! Ja nigdje sad ne vidim neki vas grafit . Kako brzo onako trčite jel vas ono Mijo istrenirao ili je onaj novi iz ortijesa ? Dobro vam je poradio na kondiciji i bacanju kamenja udalj , al zato kad treba se pobit samo sprint . Dzeko ti je dao mami
Zašto ne kažeš da ste došli s policijom da crtate grafit?
Ovo je njegova tema, jedno 400 stranica je on ovdje napisao. Sve zna
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Proximic i 23 gosta.