Ne, taj broj je nosio svetac ove reprezentacije.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Ali najjace kako je njemu Koeman za sve bio kriv i kako je najavljivao povratak u Barcelonu. Ljudima svanulo kad su ga uspjeli poslat nekom na posudbu, da se nisu pojavili Turci koji godinama kupe otpad, on bi i dan danas bio na tribinama Barcelone. Eto kakva je potraznja bila za njim.
🔹
Husika appreciation post
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- JohnCleese
- Kontakt:
Pjanic napolje!
Skandiranje koje zakasnilo 5-6 godina
Skandiranje koje zakasnilo 5-6 godina
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zadnjih sedam upisa ti je vezano za Pjanica. Ozbiljnih problema imas. Jedino ako ti je licno kakvu stetio nanio mogu shvatiti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nanio je stetu ovoj reprezentaciji zadnjih 7 godina. Mojih zadnjih sedam upisa je najmanje sto sam mogao.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Kritiku je zasluzio, relano je daleko od neke solidne forme, fizicki je totalno propao, zao mi je jer on nam je trebao danas. Vrijeme je da se pogleda u ogledalo i shvati gdje je i sta je. Liga nam je katastrofa, omladinci teska propast, nemamo neku buducnost u fudbalu, lose sve izgleda.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
problem sa pjanićem je što je on veliki dio reprezentativnih utakmica igrao dvije klase ispod onoga što je pružao u svojim timovima, pogotovo u zadnje vrijeme otkako je pao kvalitet u reprezentaciji. naravno, nije lako igrati kad ti iza leđa stoje parmaci tipa saničanina i čivića ali tanak je to izgovor. po meni je on neka vrsta fudbalskog saše danilovića, kad igra sa zvijezdama izvrstan je, kad on treba da nosi tim nema ga ni na mapi! danas je najbolji potez peteva bilo upravo vađenje pjanića iz ogre!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
**** nije smjela pred novinare izaći a kao kapiten neki 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Oprosti se Miraleme, kad ti odeš Sanicanin i Civic će ličiti na defanzivce, Šehić će kupiti balone koji padaju u peterac a Prcic i Mateo Sušić će biti Jokeri s klupe.
Ok, jako loša njegova utakmica, trom, spor, bez ideje, nespreman, sve to stoji ali mnogi komentari ovdje su uvreda za zdrav razum.
Ok, jako loša njegova utakmica, trom, spor, bez ideje, nespreman, sve to stoji ali mnogi komentari ovdje su uvreda za zdrav razum.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I to novinare kod kojih ionako nema ni mu.da, a ni znanje da pita sta konkretno!?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:39**** nije smjela pred novinare izaći a kao kapiten neki![]()

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cek, cek. Jel mi gubimo i sa njim?? Gubimo.chily-rz je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:40Oprosti se Miraleme, kad ti odeš Sanicanin i Civic će ličiti na defanzivce, Šehić će kupiti balone koji padaju u peterac a Prcic i Mateo Sušić će biti Jokeri s klupe.
Gubicemo i bez njega. Dakle, nikakva razlika, ali vrlo bitna stvar za nas navijace : Prestacemo se nadati da fol imamo neku klasu u ekipi!!
E to je poenta trazenja njegovog oprosta od repke.
Problem je sto igrace oko sebe cini losijim..jer se igra podredi njemu i ocekujes nesto a on podbaci
Kad njega nema nas vezni red igra 120%
Kad njega nema nas vezni red igra 120%
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Petev ga je unistio danas.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije igrao svoju poziciju 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa gubimo i sa Dzekom, jedan gol u ovim kvalama, Mitrović ga može skolovati jel tako ? Jel to ta logika il ?