Mozes reci da su seljacine, i ja mislim da su al sto naglasavas iz krajine? Jesmo to svi mi iz krajine seljacine na osnovu par debila? Debilusagitarius je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:07Seljaci iz krajine kad zapjevaju "bosna je sampion" povratim hranu od prosle godine, al i kad vidis kakvi su to likovi...jolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:04i meni je pun qurac toga višeakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:03ne znam da li mi se vise povraca od "Bosna je sampion" ili od ovog nadimka "Zmajevi"
![]()
BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
1946-1987
8 gradova min po 2 god haha
Znači i ti si ko i ovi, ko prizna pola mu se prašta...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Užasno, svaki put isto govorimo, treba ovo treba ono. Neće se ništa desiti, realno i pitanje je šta se može desiti. Nemamo boljih od ovih, Džeko nosi ovu ekipu i kad njega nema onda je to još gore. Prevljak ne može igrati u fazi napada. Ne zna čovjek šutati u okvir gola ali problem koga umjesto njega? Ćivić isto tako, ne zna ni ubaciti ni igrati odbranu. Saničanin igra dobro i onda neku grešku napravi mada on i može proći. Ali Šehić, Ćivić i Prevljak ne mogu, Šehić ne prati loptu. I za drugi i treći gol je mogao bolje reagovati pogotovo za treći. Ukopa se na gol liniju i ne mrda. I kod greške Saničanina lopta bježi Pukkiu on stoji i nekako jedva se pomjeri.
Previše amatera imamo koji ne znaju osnove fudbala. Nema napretka dok naša liga ne bude bolja. Dok neki klub ne bude u LP ili EL igrao pa da tako krenu stvarati igrače. Gori nećemo biti jer ovo je to neki rang kojeg ćemo držati jer naši igrači mogu ovo da prate.
Previše amatera imamo koji ne znaju osnove fudbala. Nema napretka dok naša liga ne bude bolja. Dok neki klub ne bude u LP ili EL igrao pa da tako krenu stvarati igrače. Gori nećemo biti jer ovo je to neki rang kojeg ćemo držati jer naši igrači mogu ovo da prate.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Pogresni igraci se pozivaju. Civic, Sanicanin, Prevljak nisu za repke. Cimirot i Hadziahmetovic su za rotacije a ne za prvih 11, imas tu Prcica koji je u pola sata napravio vise od ove dvojice skupa u citavim kvalifikacijama itd...Sehic je diskutabilan takodjer.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ubacit djecu sve,ne moze bit gore nego sto jest
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U zadnje 3/4 utakmice kvalifikacija, odbrana je bila kriminalna, ali napad nas je ubio. Od Džekinog bolikurca protiv Borata, preko ofulanih zicera protiv Ukrajniki, do večerašnje sramotne partije Prevljaka. Što je najgore, stvaramo **** šanse, dolazimo u prilike i to ne izgleda toliko loše, ali džaba kad se ne zabija. Realizacija i odbrana bokova, to nas je sjebalo ove kvalifikacije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
gledam na novoj zelenortska ostrva protiv centralnoafričke republike. zelenortska ostrva igraju otprilike ko mi
- Burberry46
- Kontakt:
Fino je to Lulic objasnio prije nekoliko godina
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- svrakino1921
- Kontakt:
Da se igralo na Grbavici
Pobjedili bi Finsku
Pobjedili bi Finsku
- sagitarius
- Kontakt:
Ne svi, pardon, al 89.99%
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Pa to je cijela drzava. Zato i jesmo u kurcu povodom svega.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Izvini eto ti sa manhattana doso, lik iz zenice.. e svasta
1946-1987
Osjećam gnjev i prema krajišnicima, a naročito prema sandžaklijama. Epske seljačine i jedni i drugi, čast iznimkama.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ovaj vezni red ne može igrati kada trebamo zadržati loptu, i kraj priče. Ni prvi, ni zadnji put da tome svjedočimo. Veznjaci koji jedino znaju stat na loptu i vratit je golmanu ne igraju ni u PL BiH više. A kod nas u repki igraju, svaka ćas realno. Još na to dodaj Pjanića koji igra odbranu kao da je na termin došao i dobiješ ovo danas. Jad i čemer...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nasao lik iz zenice da prica, poganijeg mjesta i poganijih ljudi na svijetu nemaleo1946 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:17Izvini eto ti sa manhattana doso, lik iz zenice.. e svasta
- JohnCleese
- Kontakt:
Koliko nasih veceras nastupa na Grandu, zna li se sta?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Lijepo vas vico dijeli, po planu i programu velikosrpske politike
NEMA NAZAD