Ja kako sam cuo Red Army sinoc krenuo sarat grafit policija dosla rastjerala ih jutros u zoru Ultrasi dosli i nacrtali svoj i u podne oko 14h RedArmy prefarbaomostar_mo je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:31Ako se gleda teritorij ratni , a ocito nazalost u Mostaru gleda to je njihov teritorij.
Kad sam sinoc cuo da RA tu radi grafit znao sam da ce ispast frka i da nece biti dogovorenog kodeksa o neunistavanju tudjih grafita .
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Prebacen je u drugu bolnicu, bit ce aBd sve uredu sa njim
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ne , RA je sinoc krenuo da radi grafit , policija je zabranila da bi Ultrasi jutros nacrtali grafit kako ne bi dozvolili da im RA upada na " njihov " teritorij.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:35
Ja kako sam cuo Red Army sinoc krenuo sarat grafit policija dosla rastjerala ih jutros u zoru Ultrasi dosli i nacrtali svoj i u podne oko 14h RedArmy prefarbao
RA kasnije dosao i precrtao njihov grafit u svoj , u medjuvremenu ovi opet dosli i izbio sukob.
Grafit nije vrijedan necijeg zivota al ta mladalacka krv u Mo je uzavrela ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Da postoji neki sportski duh pa da npr ultrasi kao veca, i jedina gradska grupa, pusti ra u grad bar da se prosetaju, to bi njih osokolilo i sigurno bi bilo puno zanimljivije jbg. A ne ovako, oni cim sidju u grad, ovi ih isprebijaju i vrate nazad u brda, yebes to. Nije zanimljivo uopste.opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:29Kad vi dobijete manijake onda možete o nečemu pričati . O našim bitkama možeš citat po netu propale akcije zalik , dreznica , upad u mahalu .... to sve možeš sad pročitati , a ja još nisam pročitao da ste vi dobili manijake
Gledaj drkadzija jesu se raspisali. Pa jel vas stid? 90% vas o necemu s ulice zna koliko i moja pokojna baba.
Nadji se bolan negdje pa se mlati, ne na ulicama grada. I jaka tuc aniko nije sake potegnuo. Nacelno me boli qrac, al jbem ti ja i zakone i policiju koja ovo samo gleda.
Muka mi je i od ovih furki ulice. Volim klub, svaka cast momcima koliko ga prate, vole ga vise od mene, ali kakvih mentola tu ima. I u svakoj grupi. Jesmo toliko syebani da se ovo dogodi usred dana. Bjezi.
Nadji se bolan negdje pa se mlati, ne na ulicama grada. I jaka tuc aniko nije sake potegnuo. Nacelno me boli qrac, al jbem ti ja i zakone i policiju koja ovo samo gleda.
Muka mi je i od ovih furki ulice. Volim klub, svaka cast momcima koliko ga prate, vole ga vise od mene, ali kakvih mentola tu ima. I u svakoj grupi. Jesmo toliko syebani da se ovo dogodi usred dana. Bjezi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Klošari i jedni i drugi,i sutra treci cetvrti i bilo koji na ovaj nacin pokusavaju bilo sta.Sve maljem u glavu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Haj idi gledaj MLS gdje se gadjaju kokicama pogrijesio si temu.Lillard je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:50Gledaj drkadzija jesu se raspisali. Pa jel vas stid? 90% vas o necemu s ulice zna koliko i moja pokojna baba.
-
- Kontakt:
Glupo se raspravljat s tobom kad su s Buća potoka ,dodji prohodaj kroz stari grad i stari most , ne budi seljak u glavu ako si sa sela . Bujrum u Mostar pa prohodaj . Selam alejkFK1946 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:46Da postoji neki sportski duh pa da npr ultrasi kao veca, i jedina gradska grupa, pusti ra u grad bar da se prosetaju, to bi njih osokolilo i sigurno bi bilo puno zanimljivije jbg. A ne ovako, oni cim sidju u grad, ovi ih isprebijaju i vrate nazad u brda, yebes to. Nije zanimljivo uopste.opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:29Kad vi dobijete manijake onda možete o nečemu pričati . O našim bitkama možeš citat po netu propale akcije zalik , dreznica , upad u mahalu .... to sve možeš sad pročitati , a ja još nisam pročitao da ste vi dobili manijake
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Debilu momak je stradao radi cega? Danas sutra kad padne mrtva glava ocemo opet pricat u dobar fajt? Kakav fajt, di si ti vidio tu fajt? Mani se glupe price.Mostarac1922 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:52Haj idi gledaj MLS gdje se gadjaju kokicama pogrijesio si temu.Lillard je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:50Gledaj drkadzija jesu se raspisali. Pa jel vas stid? 90% vas o necemu s ulice zna koliko i moja pokojna baba.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Al sto ovaj fks mazlum nikad neće shvatit jer nije mrdnuo iz buča potoka
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 13 nov 2021, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Dana 13.11.2021.godine oko 14,20 sati na križanju ulica Kardinala Stepinca i Mile Budaka u blizini hotela „ERO“ , došlo je do fizičkog sukoba više mlađih NN lica pripadnika navijačkih skupina.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Tristan
- Kontakt:
Kakav si ti smrad, napisao si 25 postova na ovoj temi danas, pazi 25, likujuci ko se bolje gadjao, a sad moralises. Licemjer smrdljivi.opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:23Na veliku žalost ovdje dok ne padne mrtva glava sreće neće biti . Policija nam nije sposobna ništa , par fakina na obe strane silu prosipaju , policija u službi ničega , velika sramota šta se radi u gradu Mostaru .
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
..ne zaboravi da je zakasnio 5 minutaTristan je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:06Kakav si ti smrad, napisao si 25 postova na ovoj temi danas, pazi 25, likujuci ko se bolje gadjao, a sad moralises. Licemjer smrdljivi.opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:23Na veliku žalost ovdje dok ne padne mrtva glava sreće neće biti . Policija nam nije sposobna ništa , par fakina na obe strane silu prosipaju , policija u službi ničega , velika sramota šta se radi u gradu Mostaru .
-
- Kontakt:
Rekao sam kako jest standardno da kamenjari bolje gadjaju , i standardno da Mostarska pokcija stoji i gleda . Standardno kamenjari pobjegli , standardno ostao 1981 !Tristan je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:06Kakav si ti smrad, napisao si 25 postova na ovoj temi danas, pazi 25, likujuci ko se bolje gadjao, a sad moralises. Licemjer smrdljivi.opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:23Na veliku žalost ovdje dok ne padne mrtva glava sreće neće biti . Policija nam nije sposobna ništa , par fakina na obe strane silu prosipaju , policija u službi ničega , velika sramota šta se radi u gradu Mostaru .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Kad bi tebe neko upucao u glavu to bi bila definicija izraza pucanj u prazno.opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:23Na veliku žalost ovdje dok ne padne mrtva glava sreće neće biti . Policija nam nije sposobna ništa , par fakina na obe strane silu prosipaju , policija u službi ničega , velika sramota šta se radi u gradu Mostaru .
🔹
-
- Kontakt:
Nisam kasnio na bitku jer me to prošlo posto danas nema poštene marisane samo kamenje i baklje , kasnio sam na spektakl .90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:08..ne zaboravi da je zakasnio 5 minutaTristan je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:06Kakav si ti smrad, napisao si 25 postova na ovoj temi danas, pazi 25, likujuci ko se bolje gadjao, a sad moralises. Licemjer smrdljivi.opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:23Na veliku žalost ovdje dok ne padne mrtva glava sreće neće biti . Policija nam nije sposobna ništa , par fakina na obe strane silu prosipaju , policija u službi ničega , velika sramota šta se radi u gradu Mostaru .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
A ti si standardno na crti bio.opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:10Rekao sam kako jest standardno da kamenjari bolje gadjaju , i standardno da Mostarska pokcija stoji i gleda . Standardno kamenjari pobjegli , standardno ostao 1981 !Tristan je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:06Kakav si ti smrad, napisao si 25 postova na ovoj temi danas, pazi 25, likujuci ko se bolje gadjao, a sad moralises. Licemjer smrdljivi.opalaopala je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:23Na veliku žalost ovdje dok ne padne mrtva glava sreće neće biti . Policija nam nije sposobna ništa , par fakina na obe strane silu prosipaju , policija u službi ničega , velika sramota šta se radi u gradu Mostaru .
FORZA VELEŽ!