BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Arvid
Kontakt:

Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)

Post Postao/la Arvid » 13 nov 2021, 19:03

90minut je napisao/la:
13 nov 2021, 18:27
Šta bi sa onim njegovim live streamovima, večernja muzika i psovanje majki slušateljima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 13 nov 2021, 19:05

Ako mogu, kratko.
Prva greška Peteva je bila formacija. Na njihovu 532, stavio je našu 3511. Odmah je bilo jasno da će finska isturena dvojka rasturiti našu stopersku liniju, što je bilo vidljivo nakon 10min. igre. Sa zadnjom linijom, Finci su izašli jedno desetak metara naprijed i tako odsjekli i Krunića i Prevljaka, a njihova srednja trojka se navalila našem dizel-veznom redu na kosti i Pjanić se pogubio. Taj momentum koriste Finci i težište prebacuju na Cimirota i sjeku ono što on najbolje radi; lopta nazat i na stranu. Petev je to skontao u pokušao izolovati sredinu, prebacujući igru na bok i raspoloženog Kolašinca, međutim zbog ranije napravljene greške, uvijek mu je falio igrač. To je pokušao kompenzovati u drugom pol. uvođenjem Sušića u par sa Stevanovićem, ali bijaše kasno.
Pjanićev promašaj u prvom pol. epska sramota. Ne samog promašaja, već i zbog toga što bi taj gol zbunio Fince i ukazao im da baš nisu izabrali dobru taktiku što bi nama dalo vremena, prostora i mogućnosri da se prestrojimo.
Drugi i zreći gol su isključiva Šehićeva krivica. Iako je odbranio penal, on uopšte ne komanduje odbranom. Kod trećeg gola, lopta pads 2m od njega, što znači da je bila na otp. 2m visine na ulazu u peterac. To su neoprostive greške i direktna posljedica nepozivanja još jednog golmana sličnih ili boljih kvaliteta.
Biti golman ne znači zabavljati publiku bravuroznim intervencijama i odbranama penala i zicera, nego komandovanje odbranom i sigurnost, te poduzimanje svih radnji da do zicera i bravura niti ne dođe. Ako kome nije jasno, nek uporedi finskog golmana sa našim na današnjoj tekmi. Bez bravura, a uvijek na lopti i uvijek štićen od vlastirih igrača. Sve ostalo je očekivana posljedica.
Sreća pa sam kratko.

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 13 nov 2021, 19:06

Realno treba pruziti podrsku Petevu , nije on kriv sto nas vodi savez kriminalaca.
Sto imamo amatere u repci , sto Smail svaki put u sesnaestercu gadja Jupiter.
Treba renovirati repku , zahvaliti se pojedinim igracima , pjanke propao kao zeton.
Ne bi me iznenadilo da puste Ukrajinu i da ušicare nesto love , ipak je to savez krimosa.

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 13 nov 2021, 19:07

ASD je napisao/la:
13 nov 2021, 18:51
CevapiPrijeUtakmice je napisao/la:
13 nov 2021, 18:40

Nisam Sandzaklija. Ja sam iz Istocne Bosne.

Teski si kompleksas koji mrzi sopstveni narod... Izaprani komunisticki mozak.
Mala razlika u procentu nepismenosti, ali opet tu je to, da se zauzmu prva i druga pozicija ubjedljivo.
Kaze mi tzv. "Bosanac" po nacionalnosti. Toliko o tvojoj pismenosti.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 nov 2021, 19:10

I found freedom. Losing all hope was freedom.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 13 nov 2021, 19:13

Beduin je napisao/la:
13 nov 2021, 18:56
Zao mi je sto sam bio u pravu kad sam danas pisao da je postava i formacija zabrinjavajuca i da sam u najmanju ruku razocaran. Ispostavilo se tacnim.

U utakmici gdje trebas pobijediti, gdje si blagi favorit i igras pred svojim navijacima ti neobjasnjivo mijenjas formaciju koja je funkcionisala do sad.
- bezrazlozno guras Sanicanina na centralnog stopera, a beka Civica na lijevog stopera iako su ti do sad sasvim dobro funkcionisali Svedjani + Sanicanin.
- pocinjes sa 1 napadacem, i to igracem sesnaesterca, u poziciji kad nemas Dzeke, a kad ti je Dsrko tu ti kreces sa dvojicom. Znaci, neobjasnjivo totalno, osim da si kao trener pi4kica i nisi smio da napadnes.
- keeces sa Krunicem kao ofanzivnim veznim (ili ga je zamisljao kao poluspic?), uz samo 1 napadaca, a kao selektor koji prati svoje reprezentativce bi trebao znati da Krunic nije taj tip igraca, da ti nece previse dati na toj piziciji i nije neko ko ce kreirati sansu z suigraca ili sam postici gol, a to govore golovi/asistencije u klubovima kao i sama pozicija koju igra. Ovo za Krunica se vidjelo na terenu koliko se vraca nazad i provodi vremena daleko od protovnickog sesnaesterca te je bila ogromna praznina izmedju njega i Prevljaka.
- pretjerano zgusnuta sredina bez ikakvog ucinka, a velik brisan prostor u napadu ovakvom formacijom/postavkom igre...

Da li bi bilo drugacije da se pocelo sa 2 napadaca i Krunicem iza njih, a na sredini 2 veznjaka, ne znamo, ali iz prijasnjih utakmica se vidilo da daleko bolje tako finkcionisemo. Nema potrebe mijenjati nesto sto funkcionise, izuzmes li utakmice protiv top10 reprezentacija kad treba zatvoriti sredinu i traziti svoju sansu iz kontri preko bekova ili prekida.
Ja ne znam kolike su dimenzije terena Bilinog Polja i cini mi se znatno manje od ostalih stadiona gdje smo igrali, ali kad gledam utakmicu toliko zgusnuto mi izgleda, narocito veceras nasa reprezentacija gdje je sredina bilo toliko prenatrpana sa 3 vezna + Krunic koji se po defaultu vraca stalno nazad + 2 wing backa koji su tu u liniji sa veznim redom.

I na kraju, prvo pretjerano se Stevanovic dizao u nebesa iako sam pocesto to napominjao, on kao primarno krilo ne zna ici 1na1 i predriblati igraca, cak ni ne pokusava i to me frustrira da ni ne pokusa makar, nego se sve svodi na vracanje lopte nazad ili ako dobije loptu u prostor da uputi centarsut gdje obicno prvo smiri loptu i dodatno sebi skracuje slobodan prostor.
Mi smo jedna osrednja reprezentacija, a navijaci ili pretjerano subjektivni nakon 1-2 solidne partije ili pretjerano kriticni gdje nam nista nije sveto. Uvijek useremo cim se izborimo za neku priliku baraza ili direktnog odlaska na velika takmicenja, po tome smo najpoznatiji otkako igramo kao BiH, ne samo u fudbalu vec u svim sportovima.
napisao sam vec par puta, cak isto pisao pred tekmu, tvoj tuzlak mi pozeli da umrem haha.
tuta sve ukakio, meni nejasno zasto.
demirovic in, cimirot ili amir out.
civic out, dennis in.
sinisa skroz lijevo.
igras nesto, uigras, dobro izgleda protiv jacih od finske, i ti se ukakis jer nemas dzeku.

evo, vrlo vjerovatno i zvanicno najlosije kvalifikacije a lik se nagradjuje novim mandatom, sve samo zbog supljaka koji je miske prosuo o uigravanju ekipe za euro, a sa vicom u samom startu sve skrojio.
ako je ovo ekipa, igra, trener, izbor igraca, koji trebaju izborito euro, onda sam ja dzaba fudbal gledao zadnjih 30 godina:-)
hoce li nam to dzeko biti kljucna osoba u tom pohodu sa svojih 37 godina:-)

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 13 nov 2021, 19:15

slika

Jos samo da ste janje okrenuli 😂😂 i vi nesto pametujete nama zenicanima i sarajlijama 😂
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 nov 2021, 19:18

sagitarius je napisao/la:
13 nov 2021, 19:15
slika

Jos samo da ste janje okrenuli 😂😂 i vi nesto pametujete nama zenicanima i sarajlijama 😂
I recimo ja sad nađem fotografije onih klošara Hordi i stavim ovdje i kažem sve Sarajlije su seljačine. Da li bi bio u pravu?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 nov 2021, 19:19

Postavlja se pitanje, kako smo mi uopšte izbili bod Francuskoj i Ukrajini :shock: te se našli u neprirodnoj poziciji da se furamo na nekakav baraž u zadnja dva kola?
Mi smo po svemu viđenom ispodprosjecna ili u najboljem slucaju prosjecna selekcija koja je na diobi 4 i 5 šešira za izlačenje.

Kar.ina od ekipe koju Finska sa igracem manje presluša u gostima. Finska halo :rol: vec nekoliko puta nas šutaju ko zadnja gowna i prave amatere od nas, kada im to zatreba....pa kako onda francuzima izbijemo bod, zaista cudno :damn:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 nov 2021, 19:19

babino je napisao/la:
13 nov 2021, 19:13
Beduin je napisao/la:
Zao mi je sto sam bio u pravu kad sam danas pisao da je postava i formacija zabrinjavajuca i da sam u najmanju ruku razocaran. Ispostavilo se tacnim.

U utakmici gdje trebas pobijediti, gdje si blagi favorit i igras pred svojim navijacima ti neobjasnjivo mijenjas formaciju koja je funkcionisala do sad.
- bezrazlozno guras Sanicanina na centralnog stopera, a beka Civica na lijevog stopera iako su ti do sad sasvim dobro funkcionisali Svedjani + Sanicanin.
- pocinjes sa 1 napadacem, i to igracem sesnaesterca, u poziciji kad nemas Dzeke, a kad ti je Dsrko tu ti kreces sa dvojicom. Znaci, neobjasnjivo totalno, osim da si kao trener pi4kica i nisi smio da napadnes.
- keeces sa Krunicem kao ofanzivnim veznim (ili ga je zamisljao kao poluspic?), uz samo 1 napadaca, a kao selektor koji prati svoje reprezentativce bi trebao znati da Krunic nije taj tip igraca, da ti nece previse dati na toj piziciji i nije neko ko ce kreirati sansu z suigraca ili sam postici gol, a to govore golovi/asistencije u klubovima kao i sama pozicija koju igra. Ovo za Krunica se vidjelo na terenu koliko se vraca nazad i provodi vremena daleko od protovnickog sesnaesterca te je bila ogromna praznina izmedju njega i Prevljaka.
- pretjerano zgusnuta sredina bez ikakvog ucinka, a velik brisan prostor u napadu ovakvom formacijom/postavkom igre...

Da li bi bilo drugacije da se pocelo sa 2 napadaca i Krunicem iza njih, a na sredini 2 veznjaka, ne znamo, ali iz prijasnjih utakmica se vidilo da daleko bolje tako finkcionisemo. Nema potrebe mijenjati nesto sto funkcionise, izuzmes li utakmice protiv top10 reprezentacija kad treba zatvoriti sredinu i traziti svoju sansu iz kontri preko bekova ili prekida.
Ja ne znam kolike su dimenzije terena Bilinog Polja i cini mi se znatno manje od ostalih stadiona gdje smo igrali, ali kad gledam utakmicu toliko zgusnuto mi izgleda, narocito veceras nasa reprezentacija gdje je sredina bilo toliko prenatrpana sa 3 vezna + Krunic koji se po defaultu vraca stalno nazad + 2 wing backa koji su tu u liniji sa veznim redom.

I na kraju, prvo pretjerano se Stevanovic dizao u nebesa iako sam pocesto to napominjao, on kao primarno krilo ne zna ici 1na1 i predriblati igraca, cak ni ne pokusava i to me frustrira da ni ne pokusa makar, nego se sve svodi na vracanje lopte nazad ili ako dobije loptu u prostor da uputi centarsut gdje obicno prvo smiri loptu i dodatno sebi skracuje slobodan prostor.
Mi smo jedna osrednja reprezentacija, a navijaci ili pretjerano subjektivni nakon 1-2 solidne partije ili pretjerano kriticni gdje nam nista nije sveto. Uvijek useremo cim se izborimo za neku priliku baraza ili direktnog odlaska na velika takmicenja, po tome smo najpoznatiji otkako igramo kao BiH, ne samo u fudbalu vec u svim sportovima.
napisao sam vec par puta, cak isto pisao pred tekmu, tvoj tuzlak mi pozeli da umrem haha.
tuta sve ukakio, meni nejasno zasto.
demirovic in, cimirot ili amir out.
civic out, dennis in.
sinisa skroz lijevo.
igras nesto, uigras, dobro izgleda protiv jacih od finske, i ti se ukakis jer nemas dzeku.

evo, vrlo vjerovatno i zvanicno najlosije kvalifikacije a lik se nagradjuje novim mandatom, sve samo zbog supljaka koji je miske prosuo o uigravanju ekipe za euro, a sa vicom u samom startu sve skrojio.
ako je ovo ekipa, igra, trener, izbor igraca, koji trebaju izborito euro, onda sam ja dzaba fudbal gledao zadnjih 30 godina:-)
hoce li nam to dzeko biti kljucna osoba u tom pohodu sa svojih 37 godina:-)
Nemoj zezat, koji Tuzlak?
Ja sam od onih pitomih sto voli i govoriti i slusati. 😁

Ma u biti to je to, sad je kasno. Ti si vec uigravao nesto za ove utakmice i na kraju neobjasnjivo odstupio od necega sto funkcionise. Mozda je zasluzio jos jednu sansu jer se usudio promijeniti formaciju i prilagoditi znatno losijem kadru, nego ranijih godina. Ali sa druge strane ne mozes oprostiti mu i pustiti da prodje nekaznjeno jer je direktan krivac za ispadanje i prije kraja i jer su ovo, vrlo vjerovatno, najlosije kvalifikacije otkako igramo fudbal. Nema opravdanja jer je imao sve zdrave igrace da ne mijenja nista, izuzev Dzeko-Demirovic/Kodro/Nalic.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 nov 2021, 19:23

BoixosNois1899 je napisao/la:
13 nov 2021, 19:18
slika

I recimo ja sad nađem fotografije onih klošara Hordi i stavim ovdje i kažem sve Sarajlije su seljačine. Da li bi bio u pravu?
Bio bi prognasen za mrzitelja Sarajeva, kompleksasa prema glavnon gradu i vrlo vjerovatno cetnika, jer se ne smije za njih nista reci. A ustvari ne treba se nista govoriti ni za njih niti za bilo koga drugog od nasoh ljudi u tom krkansko-primitivnom tonu i fazonu.
Zaj3bancija ok, ali ovo sto sam citao veceras bas prelazi sve granice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 13 nov 2021, 19:25

BoixosNois1899 je napisao/la:
13 nov 2021, 19:18
slika

Bi, pitari su uvijek seljacine hahaha
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 nov 2021, 19:25

Momci su se borili do kraja :kafa:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 13 nov 2021, 19:26

h1a2s3o4 je napisao/la:
11 nov 2021, 22:02
Mogući sastav BiH: Šehić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Saničanin, Stevanović, Kolašinac, Hadžiahmetović, Cimirot, Pjanić, Krunić, Džeko (Prevljak).
Ovo i nema bas smisla. Nadam se da nije istina.
Ovo sam napisao dva dana pred utakmicu. Nazalost imao sam pravo.
Jos je bilo nekih indijanaca da vrijeđaju..
h1a2s3o4 je napisao/la:
13 nov 2021, 14:03
Beduin je napisao/la:
13 nov 2021, 13:51
Sad vidjeh postavu hahahaha
Na svom terenu gdje trebas pobjedu ti mijenjas dobitnu formaciju/postavu, koja glupost. Bas zalosno, umjesto sa Demirovicem da ih unistis presingom i budes opasniji za dodatnog napadaca ti se oslanjas na Radetov napadacki arsenal koji je limitiran.

Razocaran sam, iako je krajnji rezultat najbitniji. Ovakvo nesto si trebao uraditi u narednoj utakmici.
Slazem se.
Ovo nema nekog pretjeranog smisla, osim sto je mozda isao između ostalog i logikom ko je najstandardniji u klubu.
Ali nadamo se najboljem, a i u toku utakmice se formacija moze promjeniti. Izvesti nekoga iz veznog i ubaciti Demirovica.
Samo da ne bude prekasno.

Uglavnom, ovo sto je izveo sluti na ocajnu igru u fazi napada. Krunic da glumi ulogu Raumdeutera...nisam bas siguran da je to dobra ideja u utakmici u kojoj ti trebaju 3 boda.
Ovo sam napisao pred utakmicu. I to se nazalost ispostavilo tačno. Ali kad bolje razmislim mozda čak i nije nažalost.
Drago mi je zbog neznalica i tupana koji glume da su pokupili svo znanje svijeta, a ustvari nisu ni za Moštre kompetentni. Da budem prezicniji, ni za Donje Moštre.

Fudbalske neznalice koje porede 1 na 1 igace Demirovica i Krunica su bas to, neznalice. Ne moze tako porediti igrace, nego uticaj koji imaju na igru i kako se uklapaju u formaciju.

I onda dodju kazu nije Petev kriv, dobra taktika...

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 13 nov 2021, 19:27

Navijaci Pjanicu trebaju zabraniti dolazak u reprezentaciju. To je najgori igrac koji je zaigrao u reprezentaciji a izbor je veliki. U prosle dvije tekme smo odigrali odlicno bez najveceg debila.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 13 nov 2021, 19:27

Beduin je napisao/la:

Jednostavno je trebao iskoristit njihovu 532 uduplavanjem naših bokova i postaviti formaciju kao polumjesec. Da li je to 4231 ili 442, potpuno je nevažno, ali zona se razbija bočno i udarcima sa distance, što je i pokušao u drugom pol. Zapravo, iako zvuči pradoxalno, CK je više godio Fincima nego nama, jer smo ostali bez Seje koji je jedini prepoznao finske namjere. I umjesto klasičnog prebrojavanja, Petev ubacuje centralnu figuru i na male dimenzije stadiona, dodatno zgušnjava njihovu sredinu. Ako je već tako htio, onda bolje da je upario Sušića i Stevanovića i Kolašinca i Čivića, ili nekog drugog. Čivić se bez Seje izgubio. Zato je po Sejinom izlasku, trebao uvesti lijevo krilo i lijevog beka, ako je uopšte takvog imao. Ili čak da izvede Pjanića pa da ide sa Krunić-Cimirot i Demirović-Prevljak kombinacijom, ili pak sa trouglom Krunić-Cimirot-Prcić i 4 nazad.
Uglavnom, bilo kako bilo, ko se imalo razumije, uvidio je grešku na predstavljanju ekipa. Uvidio je i Petev, ali ga je Sejo baš poremetio.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 nov 2021, 19:30

A šta je sporno što su momci razvukli harmoniku i malo zapjevali ? kao to sad ofirno nešto, jel

Inace, ovdje pišu sve sami urbani likovi koji slušaju Joy Division ili Janes Addiction, pa su ovi sa slike njima seljacine :lol:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 13 nov 2021, 19:32

h1a2s3o4 je napisao/la:
13 nov 2021, 19:26
h1a2s3o4 je napisao/la:
11 nov 2021, 22:02
Mogući sastav BiH: Šehić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Saničanin, Stevanović, Kolašinac, Hadžiahmetović, Cimirot, Pjanić, Krunić, Džeko (Prevljak).
Ovo i nema bas smisla. Nadam se da nije istina.
Ovo sam napisao dva dana pred utakmicu. Nazalost imao sam pravo.
Jos je bilo nekih indijanaca da vrijeđaju..
h1a2s3o4 je napisao/la:
13 nov 2021, 14:03
Beduin je napisao/la:
13 nov 2021, 13:51
Sad vidjeh postavu hahahaha
Na svom terenu gdje trebas pobjedu ti mijenjas dobitnu formaciju/postavu, koja glupost. Bas zalosno, umjesto sa Demirovicem da ih unistis presingom i budes opasniji za dodatnog napadaca ti se oslanjas na Radetov napadacki arsenal koji je limitiran.

Razocaran sam, iako je krajnji rezultat najbitniji. Ovakvo nesto si trebao uraditi u narednoj utakmici.
Slazem se.
Ovo nema nekog pretjeranog smisla, osim sto je mozda isao između ostalog i logikom ko je najstandardniji u klubu.
Ali nadamo se najboljem, a i u toku utakmice se formacija moze promjeniti. Izvesti nekoga iz veznog i ubaciti Demirovica.
Samo da ne bude prekasno.

Uglavnom, ovo sto je izveo sluti na ocajnu igru u fazi napada. Krunic da glumi ulogu Raumdeutera...nisam bas siguran da je to dobra ideja u utakmici u kojoj ti trebaju 3 boda.
Ovo sam napisao pred utakmicu. I to se nazalost ispostavilo tačno. Ali kad bolje razmislim mozda čak i nije nažalost.
Drago mi je zbog neznalica i tupana koji glume da su pokupili svo znanje svijeta, a ustvari nisu ni za Moštre kompetentni. Da budem prezicniji, ni za Donje Moštre.

Fudbalske neznalice koje porede 1 na 1 igace Demirovica i Krunica su bas to, neznalice. Ne moze tako porediti igrace, nego uticaj koji imaju na igru i kako se uklapaju u formaciju.

I onda dodju kazu nije Petev kriv, dobra taktika...
Sve si bio upravu. :thumbup:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 nov 2021, 19:36

Naši novinari na dva najčitanija portala i dalje šute...Da se je ovo desilo HR reprezentaciji dosad bi bilo x članaka gdje bi se analiziralo zašto nemamo lidere na terenu, zašto igrači u odlučujućoj utakmici nemaju želju za pobjedom, zašto stagniramo u omladinskom pogonu, zatim se zahtjevalo da se javnosti predstavi plan za naredni ciklus itd itd.

Valjda se jadnici nadaju, da ćemo izboriti plasman na EP, pa da na isto odu gratis.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 nov 2021, 19:37

Nema veze, upadamo preko Lige Nacija :kafa:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10 i 25 gostiju.