Ima jos karti za parter
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sto bi Njemacka bilo sta slicno pokusala, kad je EU i zamisljena kao veliko otvoreno trziste za ove velike zemlje?redbull93 je napisao/la: ↑12 nov 2021, 21:17Velikoj Britaniji trenutno najviše nedostaju instruktori vožnje i zatvorski službenici
http://www.klix.ba/clanak/211112026
Joj engleza jesu ispali levati sa ovim brexitom. Njemacka da nesto slicno pokusa sa stranicima, gore bi zavrsila jedno 10x od engleske.
Ako hcoes u EU otvori granice i ukini carine da te mi filujemo nasom robom, a zauzvrat ces i ti nekada biti dio EU (a kada, vidjet cemo)...
Ja RF ne mogu nacrtane jer su spori, nema nikakve ljubaznosti na salterima, gule te ko macku, ali dzaba gdje god odes imas njihov bankomat i radi toga sam jos uvijek kod njih...
Ja sam dugo vremena imao stedni devizni racun kod RF. Ja i zena kad se pojavi viska para, prebacimo ih u eure i stavimo na banku. Kad neki dan salju obavijest da ce poceti naplacivati ne znam koliko procenata od cifre koju imamo u banci.RollingPaper je napisao/la: ↑13 nov 2021, 09:00Ma cijene provizija su ti maltene iste, održavanje racuna tekući plus devizni otprilike ide na 4-7km mjesecno zavisi od banke. Eh jedino konverzije iz strane u domacu valutu prilikom strane uplate znaju bit negdje vece negdje manje al uglavnom ide oko 2%.edoox je napisao/la: ↑12 nov 2021, 23:28Ovim putem bih zamolio nekog ako zna koja banka je najpovoljnija vezano za otvaranje i vođenje deviznog račun. Svrha otvaranja istog je povezivanje sa Ad Sensom i primanje novca. Konkretno me intresuju cijene održavanja računa, provizije i slično. Unaprijed hvala!
Najbolje da izaberes Unicredit, BBI, Sparkasse... uglavnom pokusaj prvo u banci gdje imas nekog poznanstva jer se devizni računi vise ne daju kao na tacni svima, kao sto je bio slučaj prije par godina.
Ako dobijas vece isplate na Adsensu bjezi kud te noge nose od Raifaisena. Jedina prednost RF je sto im najbolje cita kartice po Evropi kad placas sa njihovom VISA-om, nigdje nisam imao problema, za razliku od dr. banaka.
Odem u BBI, kaze nema nikakvog placanja, osim mescini 10 KM godisnje odrzavanje racuna.
Znaci edooxe bjezi od RF koliko te noge nose...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Je li taj sting bolji od U2?
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sto?
Velikani su i U2 i Sting, nema tu govora. Nisu popularni koliko su prije bili cisto jer se vremena mijenjaju ali i dalje stvaraju, prave novu muziku i to dobru. U2 je malo ispao iz svog nekadasnjeg fazona i sad su vise neki pop sastav nego rock band ali su i dalje na listi najvecih aktivnih bendova, i mozda su nesto jace ime od Stinga.
-
- Kontakt:
baš mi je teško yebem te živote, kako ću se ja oporaviti do sutra, možda se i oporavim, al kad će taj decembar više
Okreni se lijepim sjecanjimajolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:42baš mi je teško yebem te živote, kako ću se ja oporaviti do sutra, možda se i oporavim, al kad će taj decembar više
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
a Jadranka ništa, a?StevieG8 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:06Okreni se lijepim sjecanjimajolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:42baš mi je teško yebem te živote, kako ću se ja oporaviti do sutra, možda se i oporavim, al kad će taj decembar više
Stara je za moj ukusjolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:08a Jadranka ništa, a?StevieG8 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:06Okreni se lijepim sjecanjimajolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:42baš mi je teško yebem te živote, kako ću se ja oporaviti do sutra, možda se i oporavim, al kad će taj decembar više
-
- Kontakt:
Aaaa ja mislio na Kosorjolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:16ma mislio sam na onu Barjaktarovićku, ne znam ja na kakvu Jadranku si ti mislio
- akisarajevo92
- Kontakt:
đe neće pući kad nam jedna takva muzička veličina dolazi jednom u 30 godina

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
zaboravio sam čestitati rođendan Andrei Penezić, legendarnoj Penki, najboljoj hr rukometašici u eri prije Kraljica šoka, ta koja nije imala sreću da bude u ekipi sa Ćamilom, Valentinom, Teom i ostalima u Danskoj, pa i sad u Španiji
al jedino što mi je drago da sve one ublehe koje su govorile sta ce nama te zvijezde narod nema para za takav koncert sad reciakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:19đe neće pući kad nam jedna takva muzička veličina dolazi jednom u 30 godina![]()
sad nam daj RHCP il Metallicu moze i Maiden zbog odnosa Bruce-a sa Sarajevom na kosevu pa da izginemo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To već moRe, ovaj Sting samo za papuchareRobust je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:49al jedino što mi je drago da sve one ublehe koje su govorile sta ce nama te zvijezde narod nema para za takav koncert sad reciakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:19đe neće pući kad nam jedna takva muzička veličina dolazi jednom u 30 godina![]()
sad nam daj RHCP il Metallicu moze i Maiden zbog odnosa Bruce-a sa Sarajevom na kosevu pa da izginemo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma slusaju ga usamljene feministice od 35+ godina. Ne znam nijednog muskarca da ce ici.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 19:11To već moRe, ovaj Sting samo za papuchareRobust je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:49al jedino što mi je drago da sve one ublehe koje su govorile sta ce nama te zvijezde narod nema para za takav koncert sad reciakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:19
đe neće pući kad nam jedna takva muzička veličina dolazi jednom u 30 godina![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Može Metallica al pod uslovom da retarda Larsa ostave na aerodromu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.