Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pogledat cu ga jednom-dvaput u slijedecih 30 dana, pa javim utiske.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jarane karta dzabalama.
Za utakmice Union Berlina nema sanse da kartu dobijes osim ako nekog ne znas ili nisi clan. Cudna im politika skroz.
Za utakmice Union Berlina nema sanse da kartu dobijes osim ako nekog ne znas ili nisi clan. Cudna im politika skroz.
Ma farmerska liga.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Juventinissimo
- Kontakt:
Cuvaj ledja, eto admina.Juventinisimo je napisao/la: ↑24 okt 2021, 20:10Vec si otis'o, dugo traj'o nisi...![]()
Nemoj slucajno da uzmes nick Juventinissimo, pravo po talijanski, pa da mene greskom banuju...![]()
Ramsey odigra 92 minute protiv belgije
Za nas ne moze ni 15, omdah se povrijedi
Za nas ne moze ni 15, omdah se povrijedi
- Juventinisimo
- Kontakt:
Samo da mi jos neko napise da razmjena Pjanic-Arthur nije bila dobra... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Nije bila dobra.Juventinisimo je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:59Samo da mi jos neko napise da razmjena Pjanic-Arthur nije bila dobra...![]()
Trebalo je uzeti 30 miliona, 30 miliona za pjanica, jer ovako smo ga dali dzaba jos dobili ovog uhljebara koji nam platu uzima (pored ostalih)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Arthur barem ima malo cune, Pjanke nista vece od pichkurine...dinoo je napisao/la: ↑16 nov 2021, 23:06Nije bila dobra.Juventinisimo je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:59Samo da mi jos neko napise da razmjena Pjanic-Arthur nije bila dobra...![]()
Trebalo je uzeti 30 miliona, 30 miliona za pjanica, jer ovako smo ga dali dzaba jos dobili ovog uhljebara koji nam platu uzima (pored ostalih)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Interesantno da je kod nas stalno povrijedjen a vamo za Wales igra svaku tekmu. Ali sta njega boli neka stvar, ima finu platu …
Juventinisimo je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:59Samo da mi jos neko napise da razmjena Pjanic-Arthur nije bila dobra...![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Propadanje nije pocelo nakon Pjanica nego u toku Pjanicevog (Allegrievog) mandata.
Odlican potez Paraticia. Dakle, dovoljno ce biti da Arthur ostavi bilo kakav trag i da u toj trampi Juve izađe bolje, a što sam i najavio prije nego se ista desila.
Ko bi rekao, tzv. "Sifilis boy" ce ispasti bolji deal.
Cijela karijera pred njim (25 godina), a Pjanic završio s ozbiljnim fudbalom.
Da li bi Newcastle zelio Dybalu? Treba uspostaviti kontakt.
Ramo je mala maca za njega. Trebamo li ga vjecno cekati?
Uz to, nakon SP-a, ako uopće ode, bolje da se oprosti od repke. 28 godina, dati 2 gola i biti bitan kao lanjski snijeg - bolje se fokusirati na sebe i zdravlje.
Odlican potez Paraticia. Dakle, dovoljno ce biti da Arthur ostavi bilo kakav trag i da u toj trampi Juve izađe bolje, a što sam i najavio prije nego se ista desila.
Ko bi rekao, tzv. "Sifilis boy" ce ispasti bolji deal.
Cijela karijera pred njim (25 godina), a Pjanic završio s ozbiljnim fudbalom.
Da li bi Newcastle zelio Dybalu? Treba uspostaviti kontakt.
Ramo je mala maca za njega. Trebamo li ga vjecno cekati?
Uz to, nakon SP-a, ako uopće ode, bolje da se oprosti od repke. 28 godina, dati 2 gola i biti bitan kao lanjski snijeg - bolje se fokusirati na sebe i zdravlje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.