Ako ti nisi dobio ban neće ga niko u historiji fasovat90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:31pa 95 onda postepeno došli do 93 i javio se convict i rece 94 cini mi seOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:27A 90ka je golem, stari mu umro 92 a on rođen 98. Svaki detalj navijačke scene zna, rođen 98 a išao na gostovanja 2005 redovno.![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Realno, najviše budala na forumu imaju pite.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:33Ako ti nisi dobio ban neće ga niko u historiji fasovat90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:31pa 95 onda postepeno došli do 93 i javio se convict i rece 94 cini mi seOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:27A 90ka je golem, stari mu umro 92 a on rođen 98. Svaki detalj navijačke scene zna, rođen 98 a išao na gostovanja 2005 redovno.![]()
![]()
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kako ste izgorili
90minut je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:13NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:08Vidi ovog smekara raje sa tribineKako ti je stari pogino 1992 a ti se rodio 1998
![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:5990minut je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:13NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:08
Vidi ovog smekara raje sa tribineKako ti je stari pogino 1992 a ti se rodio 1998
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Grob te yebo pred takvih legendi ovog foruma sad moras čitati šizofrenike poput beadera( balorda) i onog sto hoce opet rusit stari most, graha tako nekako
Barem su Rigi i Tobe jos tu pa se covjek nekad i nasmije
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Shategabri
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- DzananMusa11
- Kontakt:
Evo naše vidovite Džemile Šošon u Trondhajmu, opet na račun kluba. A jest dobro bit direktorov 'araneeeee
Malo Trondhajm, malo Jahorina i Bjelasnica, a sve ti familija plaća od donatorskih karata koje navijači daju i brojnih sergija.
Jos se to fino i bez obraza kači po društvenim mrežama.
Malo Trondhajm, malo Jahorina i Bjelasnica, a sve ti familija plaća od donatorskih karata koje navijači daju i brojnih sergija.
Jos se to fino i bez obraza kači po društvenim mrežama.
- feniksptica
- Kontakt:
Yebem vas u usta skrbava i jedne i druge. Nit sam cito ciji nit sto je . Al 19godina. Je l vas stid i jednih i drugih. Medjedi jedni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ooo, pa koga to moje oči vide??
Kako ovo prođe?
Postao/la Eisenbahner1921 » 06 apr 2017, 22:27
Naidu, je li? Ima li joj babo para?Lakoste je napisao/la:
Da ti sredim Senadovu kcerku ajzea
Ajzea, najveći mrzitelj Slobode, kao što sam ja najveći mrzitelj željkana.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Norvežani dijele pravdu u komšijskom derbiju na Grbavici
Određene sudije za utakmicu kvalifikacija
U21 fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u utorak dočekati na Grbavici Crnu Goru u utakmici 7. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.
Nema ova utakmica gotovo nikakav takmičarski značaj, osim prestiža, jer je naša reprezentacija pretposljednja sa pet bodova, dok Crnogorci imaju dva više.
Utakmicu na Grbavici sudiće Norvežanin Rohit Saggi, a pomagaće mu sunarodnjaci Geir Isaksen i Morten Jensen.

Opaaa LJEPOTICE
Ma ne moze reprezentacija bez tebe
SJAJ
SJAJ LJEPOTICE
U21 fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u utorak dočekati na Grbavici Crnu Goru u utakmici 7. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.
Nema ova utakmica gotovo nikakav takmičarski značaj, osim prestiža, jer je naša reprezentacija pretposljednja sa pet bodova, dok Crnogorci imaju dva više.
Utakmicu na Grbavici sudiće Norvežanin Rohit Saggi, a pomagaće mu sunarodnjaci Geir Isaksen i Morten Jensen.

Opaaa LJEPOTICE
SJAJ
SJAJ LJEPOTICE
Znaš li gdje je ovo?svrakino1921 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 12:27Norvežani dijele pravdu u komšijskom derbiju na Grbavici
Opaaa LJEPOTICE
SJAJ
SJAJ LJEPOTICE
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa ja sam bio odmah tu lijevo u restoranu DubrovnikMiljacka je napisao/la: ↑14 nov 2021, 12:40Znaš li gdje je ovo?svrakino1921 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 12:27Norvežani dijele pravdu u komšijskom derbiju na Grbavici
Opaaa LJEPOTICE
SJAJ
SJAJ LJEPOTICE
Pravi si švrakindolac![]()
A ti si sigurno bio u hotelu Dubrovnik ustvari u restoranu Trubadur
Auto mi bilo tu unutra parkirano
Sta je sa Pastrmkom, bez zayebancije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.