NBA 2021/2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2021/2022
Dobro covjek kaze. Jokic je trenutno najbolji igrac lige. LeBron je sada vec jasno opao zbog godina, dok Durant i Giannis imaju mane zbog kojih ne mogu ispred Jokera koji je kompletniji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kakvu to manu ima Durent, bas me zanima?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Durant je najbolji košarkaš svijeta od one trice preko Brona 2017. Ako ne od tad, onda od Bronovog prelaska u Lakerse
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Playmaking.
Ima nekoliko igraca u ligi koje bi birao prije njega.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa i sad bi svaki trener birao zdravog Brona ispred zdravog Duranta da sutra pocne PO
Pa da se povrijedi nakon 3 hevte jel
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma brat bratu od 2015e je bolji
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Večeras Utah - Miami, Butler bi se trebao vratiti i vjerujem da će biti odličan meč. Heat djeluje jako ozbiljno. Ostali mečevi su poprilično nezanimljivi.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 13 nov 2021, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Objektivno reci kaki je Bron nakon 17-18 najbolji igrac? 18-19 propustio playoff i povrede, 19-20 svaka cast skidamo kapu ali pitanje je sta bi bilo da je regularna sezona, 20-21 povrede i loš PO ispao u prvoj rundi i evo sad duga pauza početkom ove sezone. Jednu sezonu odličnu imao po svojim standardima, Durant je svaku sezonu bio fenomenalan osim one koju je odsustvovao
#Punoljetstvo
Pa ne mozes tvrditi da je jedan bolji od drugog na osnovu povreda ovog drugog,kada je bio zdrav pokazao je da i dalje kada je najbitnije odnosno u PO ima najveci plafon,ako pricamo o prosloj sezon i tekucoj mogao bi se sloziti da je Durant sada preuzeo palicu,realno godine pa eto i povrede koje su uzele maha su ga dobrano usporile dok se Durant od povrede fakticki vratio bolji nego sto je bio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
I opet bi ga svaki trener birao prije KDa
full zdrav je bolji igrac, to je jedino sto je bitno
monte moris igra odlicnu rolu u nagetsima i to ne prolazi nezapazeno. prema brojevima do plejofa prosle godine brojevi su pokazivali da je on najbolji individualni defanzivac, odnosno da se pored njega u direktnom duelu najteze zavrsava na obrucu.
moj eye test to nije mogao potvrditi jer neki segmenti disrupcije igre nisu bili pristuni.. ove godine je drugacije, bas se vidi koliko
je mocan defanzivno, sa kradjama, odbijanjima zatvaranjima.. promjena pravila donijela je neke neocekivane dobitke nekim igracima.
na prvoj liniji odbrane vidno doprinosi skucenosti opcija kreatoru tako da odbrana ostalih igraca u lancu kretanja automatski postaje bolja. gordon fizicki monstrum, nista losiji, konacno zalijecen igra odlicno uklopljen.
i treba spomenuti i bones hylanda, hiperenergicnog rukija sa elektricnom igrom koji lako moze biti steal drafta sa pozicije 26, plejmejking, range, samopouzdanje ukazuju na takvu mogucnost.
1st in points/36
12th in rebounds/36
3rd in assists/36
2nd in steals/36
ovako kotira u poredjenju sa rukijima.
jokic kao i uvijek, iako je ovo defanzivno najbolja godina...treba sacekati plejof pa suditi ..da ga opet pol ne ubije u piku
moj eye test to nije mogao potvrditi jer neki segmenti disrupcije igre nisu bili pristuni.. ove godine je drugacije, bas se vidi koliko
je mocan defanzivno, sa kradjama, odbijanjima zatvaranjima.. promjena pravila donijela je neke neocekivane dobitke nekim igracima.
na prvoj liniji odbrane vidno doprinosi skucenosti opcija kreatoru tako da odbrana ostalih igraca u lancu kretanja automatski postaje bolja. gordon fizicki monstrum, nista losiji, konacno zalijecen igra odlicno uklopljen.
i treba spomenuti i bones hylanda, hiperenergicnog rukija sa elektricnom igrom koji lako moze biti steal drafta sa pozicije 26, plejmejking, range, samopouzdanje ukazuju na takvu mogucnost.
1st in points/36
12th in rebounds/36
3rd in assists/36
2nd in steals/36
ovako kotira u poredjenju sa rukijima.
jokic kao i uvijek, iako je ovo defanzivno najbolja godina...treba sacekati plejof pa suditi ..da ga opet pol ne ubije u piku

Evo intoniranje himne. Prenos na Arenasport 2, čuj 2, navikao sam na 1, ali otkad je došlo do nekih promjena u nazivima arena, iako je isti naziv na tvu, došlo je do promjene programske sheme.
Gobert rijetko odvratan igrac. Sta god lik uradi zalsuzuje jedan samar.
Skoro pa playoff meč, pun tenzija i borbe.
- Shategabri
- Kontakt:
Osim rezultata.
Rasturi ih Heat ko beba zvečku.
Još jedna utakmica na kojoj je Gobert nikakav faktor.
Rasturi ih Heat ko beba zvečku.
Još jedna utakmica na kojoj je Gobert nikakav faktor.
Koševo Zapad
Besplatan čas košarke od strane Heat-a.
Šta je ovo 
Edin se trznuo kad i njegova Utah

Edin se trznuo kad i njegova Utah

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 4 gosta.