FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Čitam u Nezavisnim da ste se poprilično osvježili u igračkom kadru, da je došlo par igrača iz Srbije, ima tu i poneki povratnik... Samo naprijed, vjerujem da možete opstati
$ су "...$:Ђорђе %('),? "(Јавор);Dejan, BL je napisao/la:Čitam u Nezavisnim da ste se poprilično osvježili u igračkom kadru, da je došlo par igrača iz Srbije, ima tu i poneki povratnik... Samo naprijed, vjerujem da možete opstati
":$ "(? ?),$ "(?),$ "(?)
$: " ?('),? ? ($)," "($ ?)
? $ - " & ? а оно ? у ?,то је & ' " ...? на ? /...& за ?,$ за &!
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- drinin vuk
- Kontakt:
" је ? " &!
" у Спорту $ - прву " " " са $ " у ". ? $ ' " него у & "." $ је ",а " $ % " отворено.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Je li Kikanovic ostaje zvanicno u Jagodini,trebala je biti ta tekma sa OFK-om mislim juce ili danas pa ce se tada znati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
$ ' $ $!..- " у $,? - " "Devil je napisao/la:Je li Kikanovic ostaje zvanicno u Jagodini,trebala je biti ta tekma sa OFK-om mislim juce ili danas pa ce se tada znati.
-
- Kontakt:
$ &!Nije Bitno je napisao/la:Drina po opstanak u ligi
Izgleda da nema ništa od njega, karijeru će nastaviti najvjerovatnije u Srbiji, evo izjave trenera Kozare Vinka Marinovića.+19drina45+ je napisao/la:$ " је % у $ " " $.B o X je napisao/la:Znači to je to:ComyZV je napisao/la:http://fkdrinazv.****/2011/01/blog-post_25.html
Došli:
Nenad Zečević (Leotar Trebinje), Nikola Prebiračević (Javor Ivanjica), Miloš Galin (Rad Beograd), Radan Muminović (Proleter Teslić), Aleksandar Vasić (Laktaši), Jasmin Jaranović (Radnički Lukavac), Igor Ležajić (Srem Jakovo), Đorđe Šuša (Srem Jakovo).
Otišli:
Roberto Karvaljo (?), Nemanja Obradović (Rad Beograd), Ognjen Đelmić (Zvijezda Gradačac), Dragan Ristić (Zvijezda Gradačac), Igor Aćimović (Podrinje Janja), Vedran Papović (?), Svetozar Vukašinović (Stručni štab FK Drina).
Sad se pitanje postavlja, ko će biti novi kapiten, jer Ristić i Vukašinović više ne igraju za Drinu, da li postoji mogućnost da Ninić ponese kapitensku traku iako sumnjam da hoće mada i golman Maksimović može, pokazao se!" ? " " у " ",тј оног " % се ? " &,"?
- Imali smo želju da produžimo ugovor s Mitićem, ali on je odlučio da ostane u Srbiji.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- zvornicki klan
- Kontakt:
" " у ? на "
? то " $ је " "?

? то " $ је " "?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
' ја то & "...то $ / зна & - " "zvornicki klan je napisao/la:" " у ? на "![]()
? то " $ је " "?

- zvornicki klan
- Kontakt:
" ? " " - ? " " паре $ $ & $ " & & на & "? 

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Dobar je igrač, napadač, samo što se, od kad je počela ova sezona, nalazi na klupi. Al kad je Drina igralu u prvoj ligi rs bio je standardan i uvijek je bio među prvim strijelcima Drine. Prošle sezone bio je drugi strijelac sa, ja mislim, 7 postignutih golova. Proglašen je i za nezvaničnog najboljeg igrača Drine u toj sezoni. Sve u svemu u ovoj sezoni odigrao je nekoliko utakmica ali ipak on ne može da izdrži ovaj tempo u PL, mislim da će vama dosta donijeti dobrog a ako se i ne veram mislim da vam je on najveće dosadašnje pojačanje.Nije neki trkač al bar zna dati gol.don_burza je napisao/la:moze neko rec kakav je ovaj acimovic?
Ја не ' " о ' ,$zvornicki klan je napisao/la:" ? " " - ? " " паре $ $ & $ " & & на & "?

evo Kikanović u dresu Jagodine (broj 30)

- drinin vuk
- Kontakt:
" " Спорта & $ - $ " " $ & првенства $ са " " ",$. " - се $ у " 19. &. " " ' $ - ' ' ? ? се " за ? у ?, & - то " " ? " уђу а " '.
' " јест " на " у $,? ' " тренера $,он & " " $ " су ? на " " " $,% " $ " & - " у $.

' " јест " на " у $,? ' " тренера $,он & " " $ " су ? на " " " $,% " $ " & - " у $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- zvornicki klan
- Kontakt:
" ? ново " &,? & се ? & прве $ " ' $,' $ за то " " знања " ?- ? $ ' $ " " ? " ". $ је / $ ? " ".на & ' " по $ ? " ? ", а познато је $ " ' $ $ ' ?. Остаје $ се % / ", " свега " " $ на / & " $ ? - " је ?.
У " $ ' $ - $ старта $ $ првенства $ " $ ? у првенству.
- - у ' ? $ $ " ", & је са ' $ $ $ " - се " за &. ? гостовања & $ $ $ " ? те " стање на ? за % " " ' " - ' ?.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.