Popravila utisak utakmiceSheyi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 09:54![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Popravila utisak utakmiceSheyi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 09:54![]()
Ja mislim da ovdje VAR nije kao u ligama. Nema ofsajd linije nego odlucuje neki kreten u VAR sobi od oka. Isto kao u francunskoj gdje nije bilo gol linije nego isto lik u VAR sobi od oka odlucuje. Jer ni ono nije bio gol sigurno.SanaBosna je napisao/la: ↑14 nov 2021, 04:47Teško je vidjeti ali ipak glava, rame, ljeva ruka jesu 100% ispred našeg igrača u momentu kad je upućena lopta.
Jest igrali smo užasno ovo je za mene najgora odigrana utakmica u historiji naše reprezentacije sa igračem manje da nam zabiju 2 gola, ali se vidjelo nakon gol Menala da su se momci digli i možda je glupo reći ali sigurno bi i zabili drugi za 2-2 ali kad je ušao ovaj treći totalni potop igrača naši.
Ako VAR nam služi da pravilne odluke donesu sudije onda ja stvarno ne znam šta je ovo večeras i sigurno bi trebali uložiti žalbu ne zbog rezultata **** i ciklus i sve nismo ni zaslužili ali da se ovakve stvari ne dešavaju jer očigledno je da nas je ovo dosta i uništilo.
Po ovom dole glava, lijevo rame i ruka igrača Finske je u ofsajd poziciji, eto raja koja je bila na stadionu kažu da je preko spiker javljeno da je gol poništen.
Samo da kažem kad Džeko igra i ništa nemira uraditi tokom utakmice jer on sam privuče pažnje dva igrača u odbrani i oslobodi par naših sa više prostora i vide se koliko on fali, a Pjanić čovjek više nežna šta bi za njega rekao bolje i igramo bez njega.
![]()
Drug poenta je u tome da je izvizdan covjek koji je najmanje kriv za jucerasnji fijasko. Kao da je on umjesto civica pustio pukiju da dodje do lopte umjesto da je nabije bilo gdje, kao da je on igrao umjesto sanicanina i pravio njegove greske, kao da je on umjesto prevljaka sutao lopte preko gola tamo na dom zdravlja.... Jucer je kompletna ekipa bila katastrofa pogitovo odbrana koja nas je najvise kosrala, a pjaniceve greske kojih je naravno bilo nisu dovele do golova. Kriva je prvo retardirana odbrana i katastrofalan napad koji nije iskoristio prilike. Treba prvo pogledat ko su igraci s kojima je igrao a ni jedan od njih sigurno ne bi imalo mjesta ni u finskoj reprezentaciji.dinoze je napisao/la: ↑14 nov 2021, 09:26
Znaci tvom prijatelju je draze da mu sinu neka austrijska susa na seljackom Njemackom ( jer austrijanci pricaju tako) **** mater sa tribina. I to je legitiman izbor, draze ti prijatelju da mu Manfred **** zenu nego Muharem.
Ovdje je problem obraza kod Miralema, on zadnje dvije godine ne da je los igrac nego psihicki nije dobro. Niko nije njega u Barci maltretirao nego je Koeman vidio ono sto mi tek danas vidimo.
I onda on kao takav uzme kapitensku traku pa skrivi penal i odigra dva pasa direktno u noge finskim napadacima.
Nece sam da izadje iz igre i ceka da ga publika istjera.
Petev je morao na pressu lagati da je kao imao malu povredu i los dan.
Znaci dno dna od karaktera trenutno. I on treba da bude uzor i povuce tim naprijed. Sramota da te kao kapitena izvizde i bukvalno otjeraju sa terena.
Odlican tekst pun argumenataUnder je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:16Stefan Pupovac sjajan kao i uvijek
https://****.ba/featured/an ... a-zmajevi/
Analiza utakmice !?! Ako je ovakav uvijek neka se ubije ali odmahUnder je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:16Stefan Pupovac sjajan kao i uvijek
![]()
I ja čitam tekst i gledam koji kbombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:31Analiza utakmice !?! Ako je ovakav uvijek neka se ubije ali odmahUnder je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:16Stefan Pupovac sjajan kao i uvijek
![]()
![]()
Lik "opisao" situacije kako su pali golovi i to je to ...
Analiza utakmice u kojoj nije spomenuo crveni karton![]()
![]()
![]()
Poenta je da se on uhvatio kapitenske trake i treba tu djecu da povede i u momentima kada psihicki padnu da i povuce naprijed. To je ono sto se od njega trazi.Marley je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:05Drug poenta je u tome da je izvizdan covjek koji je najmanje kriv za jucerasnji fijasko. Kao da je on umjesto civica pustio pukiju da dodje do lopte umjesto da je nabije bilo gdje, kao da je on igrao umjesto sanicanina i pravio njegove greske, kao da je on umjesto prevljaka sutao lopte preko gola tamo na dom zdravlja.... Jucer je kompletna ekipa bila katastrofa pogitovo odbrana koja nas je najvise kosrala, a pjaniceve greske kojih je naravno bilo nisu dovele do golova. Kriva je prvo retardirana odbrana i katastrofalan napad koji nije iskoristio prilike. Treba prvo pogledat ko su igraci s kojima je igrao a ni jedan od njih sigurno ne bi imalo mjesta ni u finskoj reprezentaciji.dinoze je napisao/la: ↑14 nov 2021, 09:26
Znaci tvom prijatelju je draze da mu sinu neka austrijska susa na seljackom Njemackom ( jer austrijanci pricaju tako) **** mater sa tribina. I to je legitiman izbor, draze ti prijatelju da mu Manfred **** zenu nego Muharem.
Ovdje je problem obraza kod Miralema, on zadnje dvije godine ne da je los igrac nego psihicki nije dobro. Niko nije njega u Barci maltretirao nego je Koeman vidio ono sto mi tek danas vidimo.
I onda on kao takav uzme kapitensku traku pa skrivi penal i odigra dva pasa direktno u noge finskim napadacima.
Znaci dno dna od karaktera trenutno. I on treba da bude uzor i povuce tim naprijed. Sramota da te kao kapitena izvizde i bukvalno otjeraju sa terena.
Nek je nasim strucnjacima kriv "Petrov" pod kojim prvi put nakon Ćire igra lici na nesto sto ima neki plan a ne na ono ako se sta uradi uradi, a to sto ova generacija igraca za razliku od Ćirine i Papetove ne bi mogla igrati ni u njemackoj cvajti to nema veze. On je kriv sto nemamo vise igracine poput Spahica, Lulica, Salihovica, Misimovica, Zukanovica. Ljudi umislili da smo jos uvjek ta generacija pa da MORAMO lako protiv ovakvIh reprezentacija i da je trener sa takvim igracima morao bolji rezultat izvuc. Ne moze se pita pravit od govana. Sto prije uvidimo da smo reprezentacoja na nivou Azerbejdzana i slicnih i smanjimo ocekivanja bolje za nas.zgembo89 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:24Odlican tekst pun argumenataUnder je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:16Stefan Pupovac sjajan kao i uvijek
Kao da je on kriv što se Pjanić šetao po terenu.Marley je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:05Drug poenta je u tome da je izvizdan covjek koji je najmanje kriv za jucerasnji fijasko. Kao da je on umjesto civica pustio pukiju da dodje do lopte umjesto da je nabije bilo gdje, kao da je on igrao umjesto sanicanina i pravio njegove greske, kao da je on umjesto prevljaka sutao lopte preko gola tamo na dom zdravlja.... Jucer je kompletna ekipa bila katastrofa pogitovo odbrana koja nas je najvise kosrala, a pjaniceve greske kojih je naravno bilo nisu dovele do golova. Kriva je prvo retardirana odbrana i katastrofalan napad koji nije iskoristio prilike. Treba prvo pogledat ko su igraci s kojima je igrao a ni jedan od njih sigurno ne bi imalo mjesta ni u finskoj reprezentaciji.dinoze je napisao/la: ↑14 nov 2021, 09:26
Je li se on uhvatio kapitenske trake ili ju je dobio? Da je odbio bilo bi pic*a ne smije da preuzme odgovornost, mentalni patuljak itd..dinoze je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:39Poenta je da se on uhvatio kapitenske trake i treba tu djecu da povede i u momentima kada psihicki padnu da i povuce naprijed. To je ono sto se od njega trazi.Marley je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:05Drug poenta je u tome da je izvizdan covjek koji je najmanje kriv za jucerasnji fijasko. Kao da je on umjesto civica pustio pukiju da dodje do lopte umjesto da je nabije bilo gdje, kao da je on igrao umjesto sanicanina i pravio njegove greske, kao da je on umjesto prevljaka sutao lopte preko gola tamo na dom zdravlja.... Jucer je kompletna ekipa bila katastrofa pogitovo odbrana koja nas je najvise kosrala, a pjaniceve greske kojih je naravno bilo nisu dovele do golova. Kriva je prvo retardirana odbrana i katastrofalan napad koji nije iskoristio prilike. Treba prvo pogledat ko su igraci s kojima je igrao a ni jedan od njih sigurno ne bi imalo mjesta ni u finskoj reprezentaciji.dinoze je napisao/la: ↑14 nov 2021, 09:26
šta misliš zašto nema slike sprijeda
evo ga, teddy se otrijeznio ili je sinoc koga izmasakrirao, pa danas dobre volje:-)MoodyHank je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:52Ja ne znam zašto se igračima ponaosob yebu majke, ovdje je cijeli tim podbacio. Jedini i isključivi krivac je Petev. Prvo, promijenio je taktiku koja se pokazala uspješnom, drugo, loše je odabrao igrače. S ta dva poteza nas je unaprijed osudio na poraz. Nije pomogla ni činjenica da se Pjaniću nije živjelo, a kamoli igralo fudbal i dobiješ ovo što smo dobili. Vrlo jednostavno.
Eh vidis tu se vide jaki karakteri i obraz. Niko njemu nije stavio pistolj na celo i rekao moras uzeti kapitensku traku.Marley je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:49Je li se on uhvatio kapitenske trake ili ju je dobio? Da je odbio bilo bi pic*a ne smije da preuzme odgovornost, mentalni patuljak itd..dinoze je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:39Poenta je da se on uhvatio kapitenske trake i treba tu djecu da povede i u momentima kada psihicki padnu da i povuce naprijed. To je ono sto se od njega trazi.Marley je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:05
Drug poenta je u tome da je izvizdan covjek koji je najmanje kriv za jucerasnji fijasko. Kao da je on umjesto civica pustio pukiju da dodje do lopte umjesto da je nabije bilo gdje, kao da je on igrao umjesto sanicanina i pravio njegove greske, kao da je on umjesto prevljaka sutao lopte preko gola tamo na dom zdravlja.... Jucer je kompletna ekipa bila katastrofa pogitovo odbrana koja nas je najvise kosrala, a pjaniceve greske kojih je naravno bilo nisu dovele do golova. Kriva je prvo retardirana odbrana i katastrofalan napad koji nije iskoristio prilike. Treba prvo pogledat ko su igraci s kojima je igrao a ni jedan od njih sigurno ne bi imalo mjesta ni u finskoj reprezentaciji.
Mi osim Dzeke nemamo pravog kandidata za kapitensku traku, nemamo igraca sa takvim kapacitetom, mentalitetom vodje da vodi tim.
Evo ti mi reci, da si na mjestu selektora jucer, sad kad nema dzeke evo reci mi koji od ovih igraca poslje dzeke zasluzuje da dobije traku? Sanicanin, prevljak, cimorot, krunic, sehic? Nema sta sve i jedan od ostalih olicenje mentaliteta vodje.
Od zadnjih 10 utakmica u Besiktasu odigrao samo 3 zbog povrede. Zadnju utakmicu za besiktas prije reprezentativne nije odigrao isto zbog povrede. Ipak stisnuo zube i s povredom odigrao jucer koliko je mogao.ASD je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:44Kao da je on kriv što se Pjanić šetao po terenu.Marley je napisao/la: ↑14 nov 2021, 11:05Drug poenta je u tome da je izvizdan covjek koji je najmanje kriv za jucerasnji fijasko. Kao da je on umjesto civica pustio pukiju da dodje do lopte umjesto da je nabije bilo gdje, kao da je on igrao umjesto sanicanina i pravio njegove greske, kao da je on umjesto prevljaka sutao lopte preko gola tamo na dom zdravlja.... Jucer je kompletna ekipa bila katastrofa pogitovo odbrana koja nas je najvise kosrala, a pjaniceve greske kojih je naravno bilo nisu dovele do golova. Kriva je prvo retardirana odbrana i katastrofalan napad koji nije iskoristio prilike. Treba prvo pogledat ko su igraci s kojima je igrao a ni jedan od njih sigurno ne bi imalo mjesta ni u finskoj reprezentaciji.dinoze je napisao/la: ↑14 nov 2021, 09:26
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 28 gostiju.