Reci da se šališ.
BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Ako bude joa jedno blijedo izdanje mislim da ce Petev napustit kormilo on mora napravit rez zestok za Ukrqjinu jer.oni igraci sa Finskom su pali psihicki svi
- JohnCleese
- Kontakt:
Atmosfera na jutrosnjem treningu sjajna.
Niko ne posmislja da odstupi.
Cak su se dogovorili da trening bude sto ranije da bi igraci imali dan ispred sebe.
Igraci odusevljeni jer dugo nisu imali veceg profesionalca na klupi koji ih apsolutno razumije.
Niko ne posmislja da odstupi.
Cak su se dogovorili da trening bude sto ranije da bi igraci imali dan ispred sebe.
Igraci odusevljeni jer dugo nisu imali veceg profesionalca na klupi koji ih apsolutno razumije.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Promasena taktika sa 4 vezna i bez 3 stopera pozadi citave kvalifikacije je igrao 3 5 2 i sad je napustio u odlucujucoj utakmici ne znam kako nisu vidjeli odma nakon pola sata penala i gola da uradi izmjenu Cimirot Demirovoc ili Kodro da malo razvuce Fince ...Ponajvise mi je zasmetalo u jednom trenutku cinican osmjeh Rahimica dok su pricali Musa i Petev nakon 2 1

Evo dok se vi jedete oko taktike i poraza igrači su se
nastavili prezderavati na raspustu..upravo uzivo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jel ovo colonija
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ne znam sto mladi Tarik Drkic ne dobije poziv nije nista losiji od drugih veznjaka a igra u Almeriji koja je trenutno prvoplasirana ekipa Segunde 
Zadnja izmjena: EC3, dana/u 14 nov 2021, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Ne radi se ovdje o jednoj utakmici. Ovdije se radi o godinama Pajnicevog bezmudog igranja u repci sa ili bez trake eto biraj.Marley je napisao/la: ↑14 nov 2021, 12:51Nije bas dobro poredjenje, Ibrahimovic je igrao svih 90 minuta protiv gruzije, vazna pobjeda potrebna da ovjere pobjedom put na SP, ali izgubise od **** gruzije 2:0. Po toj logici i on je kao i pjanic najveci krivac za poraz, pobogu napadac, i to jedan od najboljih a nije mogao povesti igrace dat im krila i maloj gruziji zabit on sam bar 3 gola.dinoze je napisao/la: ↑14 nov 2021, 12:43Eto stisnuo je zube i odigrao maestralno kao i uvjek. Poveo je momcad naprijed kada im je bilo tesko, strasan kapiten u rangu Ibrahimovica.Marley je napisao/la: ↑14 nov 2021, 12:39Nije se rodio ko je bosnji ugodio.
Da nije zaigrao bilo bi supak vidjen da trenira sa reprezentativcima, mogao je stisnut zube barem 60 minuta a cuva se za svoj tim da se jos vise ne povredi, znaci bitnija mu karijera i plata u svom timu nego reprezentacija, pa da novac od nastupa za tim se ne moze poredit od one siće za reprezentaciju (ako uopste ista dobijaju) sve mu je u parama. Nije jednom tako ispljuvan neki nas igrac.
Ako stisne zube i odigra, opet supak zna da ne moze a hoce da igra, samo oslabio reprezentaciju time...
-
- Kontakt:
Jel ovako i Thomas Müller sjedi dan nakon utakmice u nekom restoranu i jede i slika se sa ljudima? Ili ipak jede sa saigracima u hotelu gdje im nemoze niko pric, gdje se nalaze samo igraci, strucni stab i ostalo osoblje Dfb-a.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Al kao napredak , jer boze moj odlučujemo sami o sebi , a ne svojom krivicom neko sto je Ukrajina na nevjerovatan način kiksala protiv Kazahstana , mi sa Sehicem i ostalim nemamo šta tražiti , mislim da su još jedne kvale za euro ostale Dzeki i Pjanicu , Treba dobro razmisliti šta dalje …
Sta ce rahiticni Müller, Pjanic je igracina i legenda BiH fudbala. Nemoj sad da se napije i da ne prestani piti do Ukrajine i opet ko kapiten da zaigra, pa da viditi vi svi sto pricate.bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 13:34Jel ovako i Thomas Müller sjedi dan nakon utakmice u nekom restoranu i jede i slika se sa ljudima? Ili ipak jede sa saigracima u hotelu gdje im nemoze niko pric, gdje se nalaze samo igraci, strucni stab i ostalo osoblje Dfb-a.
Moguce

Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Sad cemo gledati hrvate a veceras srbe, kako se ljudi istinski bore za mundijal protiv mnogo jacih protivnika.
Ne moze se rijecima opisati koja su sramota nasi igraci prije svega, kakav neprofesionalizam prema drzavnom dresu, a onda i savez odakle svi problemi pocinju.
Ne moze se rijecima opisati koja su sramota nasi igraci prije svega, kakav neprofesionalizam prema drzavnom dresu, a onda i savez odakle svi problemi pocinju.
Mjau !
- Beduin
- Kontakt:
Al ono nije ofsafd? Jos ne mogu vjerovat sta nam rade 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eto Dzeko se vratio u Milano, ne vjerujem da ce više igrati za našu reprezentaciju poslje ove kvalifikacije...