Srecom, niti jednog nema na teniskoj mapi vec duze vrijeme pa su svi naviknuti.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Srecom, niti jednog nema na teniskoj mapi vec duze vrijeme pa su svi naviknuti.
Zanimljiva grupa. U prvom kolu cu prepustiti ulogu favorita Bodiju123, ali samo to, taktika je razradjena, zelim trofej za krajBosniaBoston je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:35Izvlačenje je završeno.
Grupa Borg:
Maestro^^(1)
S-Y-L-A-R(3)
BosniaBoston(5)
ronaldo99(7)
Grupa Agassi:
bodi123(2)
FCB1986(4)
Arvid(6)
Mig_Mig(8)
Parovi 1. kola završnog mastersa u Torinu će biti:
Grupa Borg:
1. Maestro^^(1) vs ronaldo99(7)
2. S-Y-L-A-R(3) vs BosniaBoston(5)
Grupa Agassi:
1. bodi123(2) vs Mig_Mig(8)
2. FCB1986(4) vs Arvid(6)
Sad čekamo žrijeb pravih grupa i tipovanje može početi. Da opet ponovim, tipuje se u pp kod mene, dok ću ja tipovati javno čim dobijem poruku od protivnika da bi sve bilo transparentno.
Sretno svima![]()
Gleda se broj brejkova prednosti
E to me zanimalo, znaci i u slucaju recimo 6:4 igrac1 napravio 2 brejka, igrac2 napravio 1brejk, tacna prognoza bi bila 1 brejk?
Tako jeFCB1986 je napisao/la: ↑12 nov 2021, 17:19E to me zanimalo, znaci i u slucaju recimo 6:4 igrac1 napravio 2 brejka, igrac2 napravio 1brejk, tacna prognoza bi bila 1 brejk?
Hvala na dodatnom objasnjenju![]()
bodi123 je napisao/la: .
Maestro^^ je napisao/la: .
S-Y-L-A-R je napisao/la: .
FCB1986 je napisao/la: .
Arvid je napisao/la: .
ronaldo99 je napisao/la: .
Mig_Mig je napisao/la: .
Dijeli nas samo ovaj meč po pitanju ishoda, ostala 3 meča smo isto tipovali.
Na prvu mislio sam zanimljiv nacin tipovanja, a sad vidim jako neugodan.bodi123 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 15:19Dijeli nas samo ovaj meč po pitanju ishoda, ostala 3 meča smo isto tipovali.
Ako Medvedev okrene imat ću finu prednost od 10 bodova a sad s brejkovima svašta može bit.![]()
Najviše me strah Zvereva, imamo obratno setove, TB i 1 brejk te 1 brejk i TB, neko će ga popušit![]()
Jeste jako zajeban, u suštini kako sam skontao najvažnije je pogodit tačan rezultat meča jer je to 30 bodova u startu, a setovi dođu samo kao dodatni bonus da se napravi razlika od najboljih i dobrih tipsteraMig_Mig je napisao/la: ↑14 nov 2021, 15:21Na prvu mislio sam zanimljiv nacin tipovanja, a sad vidim jako neugodan.bodi123 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 15:19Dijeli nas samo ovaj meč po pitanju ishoda, ostala 3 meča smo isto tipovali.
Ako Medvedev okrene imat ću finu prednost od 10 bodova a sad s brejkovima svašta može bit.![]()
Najviše me strah Zvereva, imamo obratno setove, TB i 1 brejk te 1 brejk i TB, neko će ga popušit![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.