Brate previse kesha se vrti vamo, nema se vremena za foruma

9-3 fali nam Hachimura, Bryant, Bertans a i Beal lose igra na pocetku sezone.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Brate previse kesha se vrti vamo, nema se vremena za foruma
Kakvi su to psihicki problemi kod Ruia? Hoce li se uopste vracati? WW su mi uvijek bili gotivna ekipa.
Niko ne zna, tim drzi te informacije i novinari iz postovanje nece da pricaju sta je bilo. Ja sam procitao da mu je Bzs cijela familija poginula u saobracajnoj nesreci, ali je to bilo iz nekih skroz lijevih izvora. Zadnje sto sam procitao iz isto nekih mahalskih izvora je da ga je treba ostavila ili sta vec. Trebo bi se vratiti u sljedece dvije sedmice, Bryant krajem Decembra pocetkom Januara. Beal nije igrao jucer jer mu je nana preselila neki danNapapijri je napisao/la: ↑14 nov 2021, 15:59Kakvi su to psihicki problemi kod Ruia? Hoce li se uopste vracati? WW su mi uvijek bili gotivna ekipa.
Davis svaku tekmu GTD, najaci lik, ali eto nije propustio nijednu do sada
Menstruacija.
Imam ga na Fantasyu uzeo ga kao prvi pik, jer kontam mora jednu sezonu uraditi u fulu, za sad me dobro služi.
Da, da 2 trice ubode, ali teško je sa indijancem igrati.
Mogao bi, da nema ovog imbecila Westbrooka. Ne znam kako nazvati ovu spodobu indijansku, Pelinka treba podnijeti ostavku jer ga je doveo i stati negdje u downtown da ga navijači pljuju.
Prvo trebaju se svi vratiti,drugo,kad se vrate neko na treningu treba opaliti Westbrooka da bar jedno 10 utakmica bude out.
Samo James tu moze pomoci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.